Америка зарозуміло визнає злочини єврейського утворення

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Радник з національної безпеки США Джейк Салліван 15 грудня 2023 року зустрівся з офіційними особами «Ізраїля», включаючи прем’єр-міністра Біньяміна Нетаньяху.

Інформаційне агентство «Reuters» процитувало слова радника: «Відбудеться перехід до наступному етапу цього конфлікту, етапу, який буде більш точним в націлюванні на керівництво. Коли саме це відбудеться і за яких обставин — поки невідомо, діалог між США та «Ізраїлем» по цьому питанню триває». «Reuters» також зазначає, що «Байден попередив, що світова громадська думка починає схилятись проти «Ізраїля» через величезну кількість жертв серед цивільного населення сектора Газа».

Коментар: Салліван своєю заявою підтверджує, що США розглядають цю війну як власну. Замість того, щоб сказати: «Ізраїль» запевняє вас, що...», — він з зарозумілістю заявляє про новий етап в війні як про прийняте рішення. Жахливі руйнування в секторі Газа він розглядає зі зневагою, як нібито це незначна дрібниця! Проблема, на думку Байдена,полягає в тому, що світова громадська думка «відвертається від «Ізраїля», а не в тому, що тисячі невинних жінок і дітей жорстоко вбиті сіоністським окупантом! Словами не виразити те обурення і гнів відносно цих злочинів, які може побачити будь-яка людина, яка має серце і розум. Таким є єврейське утворення, засноване на етнічних чистках, воно підтримує расову дискримінацію і прагне реалізувати «остаточне рішення», як це колись робили нацисти. Мусульмани не забудуть і не пробачать, кому вони не пробачать?!

Коли лютий собака проникає в чужий дім і на смерть вбиває дітей, собаку неодмінно доведеться застрелити. Володар дому не заспокоїться, він не буде думати, чому собака так вчинив, оскільки для лютої собаки це природно і доля його відома. Отож, винний хазяїн собаки, і він буде покараний. Вони назвали палестинців «звірами» і заявили, що зрівняють сектор Газа з землею, вони щоденно випускали расистські заяви, вбивали невинних, нападали на дома, лікарні, школи, мечеті і церкви, обривали електрику, воду і продовольство! Безумовно, хазяїном є Америка, яка дала зелене світло єврейському утворенню і надала йому усю необхідну зброю і продовжує це робити досі. Звідси слідує, що США несуть повну відповідальність за усі злочини свого собаки (єврейського утворення).

11 грудня 2023 року під час традиційного запалювання ханукальної свічки в Білому домі президент США Джо Байден заявив:

«Я піддався жорсткій критиці з боку південної частини мого штату і Півдня країни, коли 35 років назад сказав, що необов’язково бути євреєм, щоб бути сіоністом, а я — сіоніст».

США надають постійну дипломатичну підтримку «Ізраїлю», і вони були єдиною країною, яка використовує своє право вето проти останнього рішення Радбезу ООН, яке закликає до припиненню вогню в Газі. Американська точка зору вважається єдиною припустимою в ООН, що підвереджує брехливість так званої «міжнародної спільноти», яка встановлює і підтримує міжнародне право.

Щодо мусульманських країн, то до останніх своїх днів маріонеткові режим будуть вірно служити Америці. Було б прикро, якщо культурний імперіалізм США після усього, що трапилось, знайде відгук серед великої Ісламської Умми, адже Умма стала на практиці свідком подвійних стандартів Заходу!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Рубін
7 Джумада ас-сані 1445 р.х.
20 грудня 2023 р.

Головне меню