Дивна заява Девіда Кемєрона

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Міністр іноземних справ Великобританії Девід Кемєрон заявив: «Припинення вогню в секторі Газа неможливо, поки «ХАМАС» здатен запускати ракети по «Ізраїлю». Він також додав, що його країна не підтримує усе що здійснює Тель-Авів («Аль-Джазіра»).

Коментар:

Заява міністра іноземних справ Великобританії Девіда Кемєрона вражає! Кожен, хто почув його заяву, вважає, що муджахіди Гази — це ті, хто напав на євреїв, окупував єврейську землю і хоче вигнати євреїв із їх країни, а не навпаки! Як нібито Британія не випускала декларацію Бальфура і не змовилась з іншими країнами для її втілення! Як нібито Британія не руйнувала Ісламську державу Халіфат! Як нібито Британія не колонізувала наші землі і не розділила їх з Францією! І багато іще чого іншого …

Кемєрон, Ви чудово розумієте, що якщо б не змова і зрадництво наших правителів, то Ви б не наважились що-небудь говорити про наші землі! Сьогодні Умма перебуває у слабкому і приниженому положенні, і Ви використовуєте це з усією нахабністю і злочинністю, але реальність мінлива … З дозволу Всевишнього Аллаха, після встановлення Другого Праведного Халіфату Ви згадаєте історію і свої чорні дні після зустрічі з мусульманськими арміями!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Халіфа Мухаммад, Йорданія
18 січня 1445 р.х.
30 січня 2024 р.

Головне меню