Мовчання наших армій надає сили боягузливому єврейському утворенню!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

За 100 днів після початку операції «Наводнення аль-Акси» загинуло понад 25 тис. мусульман внаслідок масових вбивств, звірств і геноциду з боку окупаційного єврейського утворення.

Коментар:

Чому Ісламська Умма, володіючи достатньою силою, не змогла зупинити злочини єврейського утворення в секторі Газа?!

Після більше трьох сторіч боротьби за права і свободи проти жорсткого і дикого європейського середньовіччя Захід добився інтелектуального прориву і досяг капіталізму. Завдяки технологічній міці і досвіду промислової революції він колонізував Африку, Латинську Америку, Дальній Схід і Азію, зруйнував Османську Державу і скасував Халіфат. На рештках османських земель він увередив маріонеткові уряди і примусив їх воювати з власним народом. Західні колонізатори через своїх намісників і агентів принесли величезні руйнування в колонізовані землі. Долею цих країн стала кров, сльози, голод, бідність, відсталість, тероризм, хаос і громадянські війни, а також політичні і економічні кризи.

Колоніальна західна культура представилась нам як сучасна і просунута. Вони спотворили нашу історію, багату на перемоги над ними. Вони примусили нас соромитись своїх пращурів і взяли під контроль наші розуми. Вони зв’язали нам руки і ноги, вирвавши з коренем нашу ідентичність, звідки ми черпали силу.

Захід паралізував наші армії в казармах на користь маріонеткових режимів, які використовували наших солдатів для досягнення планів і інтересів колонізатора. Захід зруйнував л наш суверенітет і віддалив наших правителів і армію від народу і віри, зробивши їх частиною жорсткого колоніального світового порядку, який пригноблює усе людство.

Хіба мусульманські народи кормлять і одягають свої армії, платять їм високу зарплату і забезпечують кращою зброєю не для того, щоб захистити свою землю, суверенітет, життя, майно, честь і віру, на яку зазіхнув колоніальний Захід?!

На жаль, Захід окупував наші землі і намагається покінчити з останньою надією Ісламської Умми і усього людства, — з нашими правителями і арміями.

Жорстокі, зарозумілі і нелюдські масові вбивства, скоєні окупаційним єврейським утворенням проти палестинського народу, насправді є зазіханням на честь і гідність армій усіх мусульманських народів. Сіоністи нехтують арміями мусульман, оскільки вони упевнені, що ані турецька, ані єгипетська, ані йорданська, ані яка-небудь інша арабська чи мусульманська армія не виступлять проти цих атак. Наші армії сидять в казармах, єврейське утворення не сприймає їх всерйоз, тому дозволяє собі ці звірства!

Якщо правителі мусульман та їх армії зможуть позбутись від оков і обмежень в своїх розумах і серцях, які наклав на них Захід, то, повернувшись до своїх переконань і основи, вони зможуть повернути Ісламській Уммі її колишню велич за допомогою встановлення Праведного Халіфату, який об’єднає усі мусульманські народи. В такому випадку правителі мусульман та їх армії:

  • зможуть стати великими героями, рятівниками Ісламської Умми;
  • зможуть рятувати усе людство від жорстокого колоніального світового порядку і покласти край їх правлінню;
  • зможуть повернути честь, гідність і суверенітет, які були втрачені;
  • зможуть знов стати надією Ісламської Умми і усього людства;
  • зможуть очистити Палестину від євреїв і піднести статус Умми на світовій арені.

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَل لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيّاً وَاجْعَل لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيراً الَّذِينَ آَمَنُوا يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللهِ وَالَّذِينَ كَفَرُوا يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ الطَّاغُوتِ فَقَاتِلُوا أَوْلِيَاءَ الشَّيْطَانِ إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطَانِ كَانَ ضَعِيفاً

«Чому б вам не битись на шляху Аллаха і заради слабких чоловіків, жінок і дітей, які говорять: «Господь наш! Виведи нас із цього міста, жителі якого є беззаконниками. Признач нам від Себе покровителя і признач нам від Себе помічника»? Ті, які увірували, б’ються на шляху Аллаха, а ті, які не увірували, б’ються на шляху тагута. Тому бийтесь з помічниками диявола. Воістину, підступи диявола слабкі» (4:75,76).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ремзі Озер, Туреччина
21 Раджаба 1445 р.х.
2 лютого 2024 р.

Головне меню