Євреї готові знищити Рафах на тлі світового мовчання і бездіяльності мусульманських армій!

Супутникові знімки показують два нові наметові табори на півдні сектора Газа, оскільки, згідно з повідомленнями, ізраїльські військові готуються до наступу на місто Рафах (BBC).

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Єврейські ЗМІ заявили, що «Ізраїль» готовий почати операцію в Рафаху на півдні сектора Газа. «Al-Hurra» повідомляє, що прес-секретар єврейської армії Елла Вавія повідомила, що вони чекають «політичного зеленого світла», щоб скоїти атаку по усім оплотам руху «ХАМАС», який в США та інших країнах класифікується як «терористичний». Вона підтвердила, що озброєні сили «Ізраїля» в даний час повністю готові до вторгненню в усі райони, в яких знаходяться бригади «ХАМАС», щоб ліквідувати їх.

Відповідаючи на питання про те, що повідомили ЗМІ відносно військової операції в Рафаху, яка «наближається», Елла Вавія заявила: «Щоб ліквідувати «ХАМАС», «ізраїльська» армія досягне усіх місць, але ми чекаємо політичного рішення і зеленого світла, і коли це відбудеться, ми будемо діяти з усією силою. Армія «Ізраїля» готова до усіх сценаріїв, будь-яке рішення про вторгнення в певну область ми виконаємо негайно, ми готові до цього».

Безкоштовна щоденна газета «Israel Hayom» повідомила, що після зриву переговорів про припинення вогню з «ХАМАС» «Ізраїль» прийняв рішення провести операцію в Рафаху «дуже скоро». Операція була відкладена на декілька тижнів через розбіжності з Вашингтоном.

Уряд Нетаньяху заявляє, що в Рафаху є чотири повноцінних бойових батальйони «ХАМАС» і що «ці бригади отримали підкріплення із тисяч бойовиків, які були відкликані із інших районів».

Коментар:

Місто Рафах, розташоване на півдні сектора Газа біля кордонів Єгипту, стало останнім притулком для 1,5 мільйонів мусульман, більшість із яких втекли з інших районів сектора Газа під час війни, яка триває вже більше 200 днів. Місто знаходиться в очікуванні того, що єврейське утворення влаштує масові вбивства, які будуть більш жорстокими і жахаючими, ніж раніше на півночі і в центрі сектора Газа. Після того, як міжнародна спільнота буде готова погодитись з великою кількістю злочинів єврейського утворення за підтримкою Заходу на чолі з США, відбудеться це вторгнення у місто. Ця атака може бути набагато гірше попередніх через щільність населення в Рафаху і боягузливої тактики єврейського утворення, яка вдається до політики випаленої землі. Вони скидають бомби з літаків, використовують танки, реактивні системи залпового вогню і безпілотники для атаки проти невинних громадян і слабо озброєних муджахідів.

Це всесвітнє очікування, включаючи мусульман, більше схоже на очікування футбольних вболівальників перед матчем, усі чекають чогось, що їх не стосується або не має для них значення, як нібито це відбувається в одній із далеких галактик! У цей же час маріонеткові режими мусульманських країн активізують усі сили, щоб придушити будь-які протести з боку своїх народів, а також придушити свої армії, щоб позбавити можливості захистити мусульман сектора Газа і звільнити Благословенну аль-Аксу.

Вже очевидно, навіть для немусульман, що мусульманські армії — це єдині сили, здатні зупинити масові вбивства в Газі, і що правителі мусульман — це рятувальний круг євреїв, які забезпечують їм засоби до існування і переваги над мусульманами. Стало зайвим говорити, що справжнім ворогом жителів Гази і мусульман у цілому є маріонеткові режими, які представляють Захід і євреїв в мусульманських країнах. Тому щирі із числа мусульман, і зокрема — із числа мусульманських армій, повинні скинути маріонеткові режими і встановити Другий Праведний Халіфат. Будь-які інші дії будуть просто витрачанням часу, що дозволить євреям скоювати масові вбивства і зміцнювати свій вплив в регіоні.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُوا فِي سَبِيلِ اللهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ * إِلَّا تَنفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذَاباً أَلِيماً وَيَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَيْرَكُمْ وَلَا تَضُرُّوهُ شَيْئاً وَاللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

«О, ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити в похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життям жалюгідне. Якщо ви не виступите в похід, то Він піддасть вас тяжким стражданням і замінить вас іншим народом. Ви нічим не нашкодите Йому, адже Аллах здатний на усіляку річ» (9:38,39).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Білял Мухаджир, Пакистан
17 Шавваля 1445 р.х.
26 квітня 2024 р.

Головне меню