Брехня і лицемірство міжнародних організацій

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Лейла Бакр, регіональний директор Фонду народонаселення ООН в арабських державах, на так званій «Дубайській конференції по міжнародному розвитку і наданню допомоги» виразила занепокоєння щодо відсутності зв’язку з жінками і дівчатками, які постраждали від насильства під час війн в Газі і Судані. Вона зазначила, що Фонд не зміг зв’язатись зі своїми партнерами, з якими він раніше співпрацював, що призвело до перебоїв у наданні життєво важливих послуг для жінок і дівчаток в Газі і Судані.

Коментар:

Незважаючи на те, що війни в Газі, Судані, Сирії, Ємені, Сомалі та інших мусульманських країнах розкрили ганебну реальність міжнародних організацій, тим не менш, час від часу вони наполягають на своїй брехні і лицемірстві, говорячи, що їх турбує положення жінок в наших країнах і що вони працюють над виявленням проблем з метою знайти їм рішення і покласти край кризам!

Як нібито усі ці вбивства, руйнування і геноцид в Газі, а також жахливе положення в Судані, Сирії, Ємені та інших країнах не показують цю трагічну ситуацію, в якій живуть жінки і діти!

На сьогоднішній день в секторі Газа загинуло понад 34000 людей, в тому числі — 10000 жінок, включаючи вагітних. Існує велика кількість поранених і хворих, які стикаються з нестачею лікування через руйнування усієї медичної інфраструктури, включаючи лікарні, медичне обладнання, ліки, машини швидкої допомоги,не говорячи вже про гостру нестачу медперсоналу. Понад 50000 вагітних жінок живуть у важких умовах. Жінки і дівчатка живуть в наметах і притулках для переміщених осіб, де є проблеми з усамітненням і особистою безпекою.

Аналогічна ситуація і в Судані, де більше мільйона вагітних і годуючих жінок стикаються з недоїданням через війну, яка продовжується вже більше року, хоча Судан багатий на ресурси і цілком здатний забезпечити себе усім необхідним. Не варто забувати про відсутність безпеки і захисту в умовах поширення фізичного і сексуального насильства проти жінок і дівчаток.

Ми не потребуємо тих, хто під приводом допомоги отруює усе навколо. Газа, Судан, та й увесь мусульманський світ зірвали маску з подібних організацій, які, прикриваючись допомогою, провертають свої підступні плани проти Ісламу і мусульман.

Ці міжнародні фонди наполегливо працюють, щоб визначити проблему і заявити про неї, але після початку війни в Газі вони втекли звідти, залишивши жінок і дітей на розтерзання жорстким євреям, більше того, вони навіть утримались від засудження їх жорстокості. Так само ж вони вчинили після внутрішнього конфлікту в Судані. Сьогодні вони виражають своє занепокоєння через неможливість надати допомогу, використовуючи порожні відмовки, такі як закриті кордони і відсутність безпеки!

Нехай усі знають, що покровителем і захисником є лише Всевишній Аллах, і тільки з вірою і упованням на нього наші серця і душі набувають спокою. Реальна допомога і безпека може бути надана тільки Ісламською Державою.

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِكْرِ اللهِ أَلَا بِذِكْرِ اللهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

«Вони увірували, і їх серця втішаються поминанням Аллаха. Хіба не поминанням Аллаха втішаються серця?» (13:28).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мусліма аш-Шамі (Умм Сухайб)
20 Шавваля 1445 р.х.
29 квітня 2024 р.

Головне меню