Вбивця і терорист Башар Асад скоро стане «моїм другом»!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Президент Туреччини Реджеп Ердоган після завершення засідання кабінету міністрів заявив: «Ми не можемо дозволити минулому визначити наше майбутнє. Виходячи із цього розуміння, ми прагнемо покращити наші відносини з усіма ключовими сторонами в нашому регіоні, починаючи з наших сусідів» («TRT Haber», 03.07.2024).

Коментар:

Раніше Ердоган звинувачував Башара Асада у поширенні державного тероризму і не визнавав його як політика, але сьогодні Ердоган простягає оливкову гілку злочинцю нашого часу Башару, і усе це — за наказом Америки. Зрадники при владі в мусульманських країнах, включаючи Ердогана, — усього лише маріонетки. Ісламська Умма вже звикла до таких суперечливих заяв, у Ердогана немає принципів, в своїх заявах він мінливий як хамелеон, приклад його суперечливих заяв: «Інтереси нашої країни і нашої нації вище за усе» і «В політиці немає місця для образ».

Відомо, що Ердоган влаштував пастку для сірійських революціонерів, він обдурив їх, прикидаючись прибічником революції та її захисником, але його ціль була придушити Сирійську революцію. І ось тепер він простягає оливкову гілку терористу Башару, щоб остаточно поховати революцію, не давши їй відродитись знов.

Оскільки такі маріонеткові правителі, як Ердоган, діють згідно з наказами і інтересами колонізаторських невірних країн, у них немає принципів і твердої позиції по якому-небудь питанню. Єдині їх «принципи і тверді позиції» — це досягнення інтересів своїх хазяїв, будь то Америка чи Англія, а самі вони — їх раби.

Простягати руку примирення людині, яка вбила і вигнала мільйони мусульман, перетворивши їх на мігрантів в мусульманських країнах, і біженців в країнах Заходу, утопила їх в безкрайніх морях і океанах разом з їх дітьми — це те, що ніколи не буде схвалено релігією Іслам, і навіть простими нормами людяності.

Виходячи із порочної логіки Ердогана, якщо ми не будемо відчувати ненависті і зла до вбивці, який скоїв ці злочини в нещодавньому минулому, то ми уникнемо того, щоб це минуле диктувало нас свої умови в майбутньому. Згідно цій логіці, ми не повинні відчувати ворожості до єврейському утворенню, яке коїть жахливі злочини проти наших братів в секторі Газа, де число мучеників перевищило 40 тис. будь-яка людина, чия родина і брати були вбиті, інстинктивно буде відчувати ненависть і злобу до вбивці і прагнути помститись йому будь-якими засобами. Але, здається Ердоган став таким приниженим рабом, що втратив навіть свою людяність! Саме з причини таких правителів Ісламська Умма опинилась в такому положенні.

Ердоган бачить важливість у прапорі Сайкс-Піко, але не бачить важливість в крові і життях мільйонів мусульман. Він бачить важливість у збереженні кордонів Сайкс-Піко, але не бачить важливість в захисті земель Іслам при зовнішній агресії. На захист прапора Сайкс-Піко він говорить: «Ми приберемо руки того, хто завдасть йому шкоди», — але не руки тих, хто вбиває мільйони мусульман. Він продовжує торгівлю з єврейським утворенням, яке спалює і руйнує аль-Кудс, але при цьому говорить: «Аль-Кудс — наша червона лінія!».

Якщо Ердоган не буде розглядати питання крізь призму Ісламу, то він не позбавиться від свого рабського підкорення Америці. Здається, що покора і приниження оволоділи ним, засліпивши його очі, і здається, що він не позбувся від цього. Тільки Праведний Халіфат може врятувати Ісламську Умму від огидних правителів, а інакше Умма залишиться в приниженому положенні.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ерджан Текінбаш
2 Мухаррама 1446 р.х.
8 липня 2024 р.