Воістину, Аллах дає відстрочку несправедливого, але коли Він схопить його, то вже не відпустить

Статті
Друкарня

Передають зі слів Абу Муси, хай буде задоволений ним Аллах, що (одного разу) посланник Аллаха, صلى الله عليه وسلم, сказав: «Воістину, Аллах дає відстрочку несправедливого, але коли Він схопить його, то вже не відпустить.» А потім він صلى الله عليه وسلم прочитав (аят, в якому сказано):


وكذلك أخذ ربك إذا أخذ القرى وهي ظالمة إن أخذه أليم شديد
 
"Такою була Хватка твого Господа, коли Він схопив селища, жителі яких були несправедливі. Воістину, Хватка Його болісна, сувора." [Худ, 11:102]
 

Нехай повалення Мубарака буде попередженням для всіх тиранів і гнобителів, правлячих сьогодні в мусульманському світі. Аллах سبحانه وتعالى дав Мубараку довге життя і дозволив йому залишатися при владі протягом 30 років, накопичуючи безліч багатств. Але Аллаху سبحانه وتعالى належить влада над усіма його творіннями, і Мубарак увійде в історію як повалений диктатор, народ якого ненавидів його, а його ім'я стане синонімом гноблення, так само як і ім'я його попередника Фараона.

فاليوم ننجيك ببدنك لتكون لمن خلفك آية وإن كثيرا من الناس عن آياتنا لغافلون
 
"Сьогодні Ми врятуємо твоє тіло, щоб ти став знаменням для тих, хто буде після тебе». Воістину, багато людей нехтують Нашими знаменнями. ". [Юнус, 10:92]
 

Партія Хізб ут-Тахрір вже майже 60 років працює над створенням Халіфату, при цьому вона ніколи не відхилялася від своєї мети і не поступалась ісламським методом. Її члени довели, що вони готові пожертвувати своїм життям за Віру разом з тисячами мусульман, укладеними в тюрмах і піддаються тортурам у всьому мусульманському світі, включаючи Єгипет. Вищі керівники партії дуже добре підготовлені, щоб зайняти посаду Халіфа, дотримуючись сім умов укладення байат і багато кращі умови.

Хізб ут-Тахрір має проект конституції для Халіфату разом з докладними книгами і тисячами наукових робіт і статей про те, як керувати ісламською державою.

Ми закликаємо фельдмаршала Мухаммада Хусейна Тантауі і Вищий військовий рада Єгипту, щоб вони боялися Аллаха سبحانه وتعالى і пам'ятали, що це життя коротке, і кожен з нас помре, після чого з'явиться перед Аллахом سبحانه وتعالى, щоб дати звіт у скоєних ним справах, хороших і поганих.

Аллах سبحانه وتعالى дав вам прекрасну можливість в кінці свого життя стати новими Ансарі і дати клятву вірності (байат)
Халіфу, який встановить Халіфат в Єгипті в якості стартової точки для об'єднання всього мусульманського світу.

Винагородою за такий благородний вчинок буде Джанна, як було зазначено пророком صلى الله وسلم عليه під час другої присяги біля аль-Акаби. Ансари запитали: "А яка буде наша нагорода, якщо ми будемо дотримуватися всі умови цього договору?" Пророк صلى الله عليه وسلم відповів: "Воістину, вам обіцяний Рай".

На закінчення ми наводимо хадис, щоб ви поміркували над ним.

Посланник Аллаха صلى الله عليه وسلم сказав: «І клянуся Аллахом, крім Нього нема божества, воістину, кожен з вас неодмінно зробить діяння мешканців Раю, поки не залишиться між ним і їм не більше аршина, але випередить його запис, і він зробить діяння мешканців Ада і ввійде в нього. І справді, кожен з вас неодмінно зробить діяння мешканців Пекла, поки не залишиться між ним і їм не більше аршина, і випередить його запис, і він зробить діяння мешканців Раю і ввійде в нього»[Бухарі і Муслім]

Khilafah.com

Головне меню