Нещасливі порядки денні Заходу з розбещення і обману мусульманської молоді

Статті
Друкарня

Коли ненависть кипить всередині Заходу, а його організації гримлять і гарчать, показуючи свою крайню злобу і заявляючи про необхідність ліквідації мусульман, знай, що ти ведеш найбільш нещадну і згубну війну з культурою та ідеями, які протиставляють себе Ісламу і які можуть зійтися з ним лише на полі битви.

Їх дії і заяви показують ту ненависть, яку вони відчувають по відношенню до мусульман до такої міри, що говорять: «У відношенні мусульман ми можемо приймати тільки одну з двох позицій: або ми винищуємо їх, або розплавляємо їх в інших цивільних і світських суспільствах. Нам слід звільнити їх від існуючих в них ідей і переконань, а замість них впровадити те, що відповідає нашим інтересам і гарантує нашу безпеку і майбутнє, усуваючи всі страхи і побоювання».

І ця мова не є якоюсь теоретичною філософією, навпаки, це - стійка доктринальна істина, навіть якщо вони не говорять про це. Всевишній Аллах говорить:

إِنَّهُمۡ إِن يَظۡهَرُواْ عَلَيۡكُمۡ يَرۡجُمُوكُمۡ أَوۡ يُعِيدُوكُمۡ فِي مِلَّتِهِمۡ وَلَن تُفۡلِحُوٓاْ إِذًا أَبَدٗا ٢٠

«Якщо вони візьмуть гору над вами, то поб'ють вас камінням або звернуть вас в свою релігію, і тоді ви ніколи не досягнете успіху» (18:20).

Ми спостерігаємо і щодня стикаємося з цим злісним західним планом щодо ісламського світу, відчуваючи його згубні наслідки для мусульман. Адже прийнята ворогами мусульман стратегія передбачає одну з двох сил: або та, яку деякі з них називають твердою силою, «винищенням», або м'яка сила - «асиміляція».

Що стосується твердої сили - «винищення», то це - очевидний факт, який не буде заперечуватися розважливою людиною. Злочини, що чиняться ворогами мусульман, служать найкращим свідченням того. Всевишній правду сказав своїми словами:

لَا يَرۡقُبُونَ فِي مُؤۡمِنٍ إِلّٗا وَلَا ذِمَّةٗۚ وَأُوْلَٰٓئِكَ هُمُ ٱلۡمُعۡتَدُونَ ١٠

«Вони не шанують ані родинних зв'язків з віруючими, ані договірних зобов'язань з ними. Вони - злочинці за своєю природою, і агресивність - невід'ємна риса їх характеру» (9:10).

А тому я не буду перераховувати всі плани і факти того, як невіруючі винищують мусульман. Злочини американців в ісламських країнах, які тривають донині і збільшуються щоразу, коли цього вимагають їх інтереси, ніколи не будуть забуті в свідомості всього людства. Бо вони відбуваються повномасштабно!

Виходячи з того, що капіталістична глобалізація є необхідністю для збереження гегемонії Заходу, американський військовий аналітик Томас Барнетт каже: «Нова американська роль полягає не тільки в поширенні демократичних принципів і прав людини. Навпаки, найголовнішим завданням Америки є просування капіталістичної глобалізації та затвердження її у всіх куточках світу. І в разі потреби ми маємо повне право використовувати силу зброї для цієї мети».

Ось таким шляхом вони намагаються затвердити своє абсолютне панування над кожним, хто суперечить їм, і прищепити почуття залежності і підпорядкованості їх ідеології. Але якщо вони виявлять, що народ не прийняв це бачення їх ідеї, то йому не минути горя і загибелі в результаті геноциду, який учиняють проти кожного, хто не згоден з Америкою.

Ані для кого не секрет, що найбільшою небезпекою для мусульман - небезпечніше, ніж винищення, - є політика підривної діяльності і асиміляції мусульман в цілому і ісламської молоді - зокрема, а також спроби стерти у мусульман релігійні особливості і прихильність своїм ісламським переконанням і релігійній спадщині. Адже всі ці заходи спрямовані на підрив (розрив) зв'язку з ісламською доктриною (акиді), якою мусульмани зобов'язані керуватися і дотримуватися всіма силами.

Небезпека асиміляції - невидима. Вона маскується шатами сучасності, інновацій та прогресу, щоб бажаючі змін люди могли з легкістю прийняти і переварити її, а потім оспівували будь-яким методом. Для цього вороги Ісламу впроваджують свої ідеї в таке середовище, яке має слабкий імунітет, може швидко заразитися мінливими західними вірусами і повністю загинути в західному проекті.

Найяскравішим підтвердженням цього є слова екс-президента США Річарда Ніксона про те, що американцям слід вибрати стратегію приборкання і руйнування релігії мусульман з подальшою асиміляцією їх в західних суспільствах, а також почати поширення підозр і сумнівів між ними. Необхідно розуміти, що цей вибір має найбільший пріоритет над вибором винищення, хоча американці обидва варіанти одночасно і нещадно пускають у хід.

Одним з проявів такої політики з боку ворогів Ісламу є неквапливе впровадження своїх ідей в ісламські країни відповідно до японської приказки: «Нехай повільно, але, головне, ефективно». Вони не переживають про те, скільки часу їм знадобиться, щоб зруйнувати ісламські розуми, - рік або два. Навіть якщо знадобиться для цього тридцять і більше років. Це не страшно, головне, що їх методи і засоби досягають своїх цілей, не стикаючись з перешкодами або супротивниками на своєму шляху!

Ми бачимо, як вони зосереджують свої ідейні, стратегічні та перспективні пропозиції на дослідженні молодого покоління мусульман і Ісламської Умми, що стала перешкодою на шляху до їх планів. Вони відчувають і прекрасно розуміють те, що котяться в безодню занепаду і культурного розкладання.

У наш сьогоднішній час вороги ісламської доктрини (акиди) на чолі з американською адміністрацією прагнуть нав'язати свій порядок денний і свої програми ісламським країнам, тому що вони побоюються неспокійного стану ісламської сили, яка може застати їх зненацька, і вони виявляться нездатними дати їй відсіч. Іноді вони вдаються до обману, щоб окупувати мусульманські країни, хоча в своїй основі проведена ними війна є хрестоносною і прагматичною!

Якщо хтось вважає, що вороги Ісламу не планують, не мають чіткої стратегії щодо нас або гласних і негласних задумів проти нас, то нехай він знає, що його припущення спростовується наявною реальністю, яка час від часу показує дослідження і плани, розроблені Заходом щодо ісламського світу. Вони створили безліч центрів, що займаються дослідженням і виданням періодичних стратегічних звітів, а також прогнозів майбутнього. Більш того, ці центри є ядром, потужною базою і основним двигуном для офіційних резолюцій США та інших капіталістичних держав за мовчазної згоди з ними.

До цієї жорстокої ідеологічної війни їх стимулював (як вони говорять про це) той факт, що серед мусульман є такі, які заявляють про поширення так званого «помірного» Ісламу, які не бачать нічого поганого в прийнятті західної демократії як ідеології і практичного способу життя. Вони згодні виступити проти втілення Шаріату під приводом того, що ісламське законодавство не поєднується з сьогоднішнім часом і західним розумінням демократії, а також на підставі поваги до прав жінок і релігійних меншин. Вони заявляють, що права, якими була наділена жінка за часів Посланника Аллаха ﷺ, не відповідають нинішнім обставинам, сучасності та прогресу. За їх твердженням, Іслам повинен відректися від насильства і тероризму, незважаючи на те, що західні лідери досі не дали чіткого визначення того, що є тероризмом.

І це не кажучи вже про обов'язковість прийняття права людини на зміну своєї релігії і зречення від неї, тобто свободи особистості. Додайте до цього їх заклики до свободи жінки, до того, що вона має право вибору собі партнера-коханця, а не вибору чоловіка з метою поділу з ним горя і радості свого життя.

І існує безліч інших огидних пропозицій і порядків денних, завуальованих сучасністю, прогресом, боротьбою проти відсталості і руху назад. Вони хочуть поширити свою брехню, а для цього необхідно обгорнути її в щось, приємне на слух.

Таким чином, західні уряди, лідери та експерти з питань політичної та ідеологічної війни вирішили атакувати розуми мусульманської молоді. Роберт Сотлов (Robert Sotloff) - один з головних розробників політики США (на думку багатьох політиків) - завжди акцентував увагу на важливості завоювання розумом молоді на Близькому Сході і на спробі залучення їх на свою сторону, а також на поліпшення образу Заходу в очах молодих мусульман. У підсумку, цей план став одним з актуальних стратегічних питань у американців. Вони вважають, що необхідно схилити на свою сторону мусульманську молодь, яка істотно збільшує свою частку серед населення в ісламських країнах. Адже Захід не має такого великого відсотка молоді, як в ісламських країнах.

Для здійснення цього плану і стратегічної мети вони прийняли ряд інструментаріїв і розробили різні програми і певні кошти, які, на їхню думку, важливі в придбанні розумів молоді. Наприклад, в Іраку вони видали спеціально для мусульманської молоді журнал під назвою «Хай», який пропагує американську культуру серед молодих мусульман. Він почав видаватися з 2003 року, через кілька місяців після американської військової інтервенції в Ірак.

Також в 2002 році була заснована радіостанція «Сава», яка транслювала новинки поп-музики, інші музичні композиції і новини про життя поп-зірок. За допомогою цього американського проекту з ідеологічної атаки на ісламські країни Америка намагається прикрасити образ американського уряду. Не кажучи вже про використання музики, карикатур в газетах, віршів та інтернету для просування американського світогляду в ісламському світі, щоб можна було за допомогою цього впливати на уми підростаючого покоління мусульман.

Їх стратегічною метою є відволікання молодих мусульман, дівчат і хлопців, непристойними розвагами, аморальною музикою і всілякими засобами мас-медіа, які цілеспрямовано обробляють молодий прошарок суспільства. На арабських супутникових телеканалах щодня транслюють розпусні телепрограми, які ведуть до падіння моралі та аморальності.

Також Америка вдалася до поширення американських навчальних закладів на Близькому Сході. Ці навчальні заклади відіграють важливу роль у вивчанні англійської мови і граматики за американською методикою.

Безсумнівно, це є вкрай небезпечним явищем. За допомогою цього руйнуються розуми підростаючого покоління мусульман. Ці іноземні навчальні заклади становлять різноманітні загрози, адже вони - це своєрідні центри з європеїзації мусульман в наших мусульманських країнах. Вони зсередини б'ють по Ісламу і перекручують ісламську особистість, яка повинна відрізнятися за своїми шляхетними якостями, як цього вимагає Всевишній Аллах.

Якщо розглянути приналежності цих навчальних закладів, то ми побачимо, що більшість шкіл переслідують два головні завдання:

Перше: католицько-протестантська християнізація або так звані «місіонерські товариства».

Друге: іноземні посольства, які відкривають навчальні заклади і беруть освітні програми під всілякими приводами, як, наприклад, просування науки і культури серед мусульман, або боротьба з неписьменністю і відсталістю в їх країнах, або навчання англійської діаспори в мусульманських країнах тощо.

І можна додати до цього інші приводи, які господарі цих навчальних закладів висувають негласно, шляхом обману та перебільшення, щоб залучити мусульман на свою сторону і зіпсувати та приручити їх там.

І найбільшою небезпекою в усьому цьому є те, що мусульмани перестають вважати окупацією іноземну присутність в їх країнах. Більш того, вони почали дивитися на цього окупанта як на рятівника від гніту в ісламських країнах, який, на їхню думку, є пережитком Ісламу і його похмурих ідей. Вони починають заявляти, що ісламські ідеї не визнають думки іншого і відносяться до всіх протилежних ідей вкрай вороже, що вони не сприймають права існування інших крім них ідей і борються з ними до повного знищення. Зрештою, прозахідні організації домагаються повної свободи дії і розгортають свою європеїзацію молоді в ісламських країнах, поширюючи в них моральний занепад, розважальні центри і дешеве мистецтво, щоб віддалити молодих мусульман від їх доленосних проблем.

Не варто забувати, як залучали мусульманських дітей до поїздки на навчання в західні держави, використовуючи це як спосіб ввести їх в оману. Немає сумнівів, що там їх миттєво підхоплять підготовлені для них фахівці, які мають чіткі плани і програми по їх обробці.

Такими способами йде спроба ухилити молодь від тієї основної мети, яка покладена на них Ісламом. Вороги Ісламу прагнуть якомога більше зайняти мусульманську молодь дрібницями і утримати її від протистояння західним асиміляційним проектам.

В першу чергу, вони привертають молодь, різними шляхами втягуючи її в сітки порочності та ідеологічної помилки. Найбільш поширеним і головним інструментарієм Заходу є популяризація вільних насолод. До цього вони ставляться з великою увагою. Вони виставляють людей так званого «мистецтва» - співаків, артистів і танцюристів - в образі зірок і відомих людей. Також шляхом розпусних журналів, книг, інтернет-сайтів і телеканалів вони відволікають увагу молодих мусульман, юнаків та дівчат.

На жаль, план з підкорення молоді хибними інформаційними програмами в якійсь частині досяг успіху. Проте, хвала Всевишньому Аллаху, є чимало молодих мусульман, які різними шляхами борються з проявами порочності і розпусти.

Найнебезпечнішим викликом, що стоїть сьогодні перед Ісламською Уммою, є загроза потрапляння молоді в пастки пекельних планів Заходу, адже молодь становить приблизно 60% Ісламської Умми. Через її розбещення Захід прагне забезпечити свою присутність, тривалість і поширення своєї збоченої ідеї. Не варто забувати про мерзенну роль прозахідних режимів в мусульманських країнах, яку вони відіграють у реалізації порядку денного Заходу через надання йому та його організаціям абсолютного права на ведення своєї діяльності по всій нашій землі. Зовні вони демонструють благодійність і надання прав, а всередині приховують істину, ненависть і підступність щодо Ісламу і мусульман.

У зв'язку з цим Ісламська Умма зобов'язана усунути голову змії на своїх територіях і бити на сполох, щоб обрізати всі нитки колонізатора і зірвати всі його плани і інтриги, щоб він повернувся в свою країну з порожніми руками і повним розчаруванням і поразкою в ісламських країнах. І Захід зазнає невдачі, адже Ісламська Умма - блага Умма. І тому Ісламська Умма ніколи не буде повалена. Адже вона - це громада добра, в якій ніколи не вичерпається благо, свідомість, відданість і своїй релігії, доктрині, Шаріату і непорушним цінностям.


Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Раїда Мухаммад
9 Раджаба 1437 року
16 квітня 2016 року

Головне меню