Правильність рішення Ісламської Умми знаходиться разом з правильністю її молоді...

Статті
Друкарня

Навіть дві людини не сперечаються між собою в тому, що мусульманська молодь по всьому ісламському світу страждає від різних труднощів із збереження своєї ісламської ідентичності та ісламських понять. Вона стикаються віч-на-віч з сильними вітрами, що наражає її з порочністю і розпустою, тому що немає більше держави, яка б підтримала її і захистила. До того ж полум'я впливу ісламських вчених загасає в житті молоді, що полегшує Заходу можливість використовувати її і розчиняти в своїй культурі, все більше зближуючи її з західним способом життя, щоб вона остаточно загрузла в пороці і втратила себе.

Молодь Ісламської Умми зв'язана по руках мотузками Заходу в усіх аспектах свого життя, і для цього Захід використовує всі способи. Можливо, кабельні телеканали є одним з найяскравіших прикладів, тому що їх завданням стоїть розпалювання пристрасті серед молоді, щоб запалити її інстинкти. Через це молодь вже не думає ні про що, крім як про модний одяг, як у кінозірок, або про престижні машини, або ж про пошуки такої ж їжі, яку їсть така-то зірка, щоб стати такою ж стрункою і красивою!.. Знаменитості і зірки стали прикладами, про які стала мріяти молодь, яка змагаються між собою в тому, хто стане більш схожим на них!

Наприклад, в Тунісі молодь не бачить на цих телеканалах нічого, крім аморальності і гомосексуалізму, які виставляють напоказ образ життя західного суспільства, що пропагує розпусту і критикує мораль та скромність. На цих каналах висміюють тих, хто дотримується Ісламу ... Молодь починає бачити, як на кожному каналі одні й ті ж особи кричать про ненависть до Ісламу і до його законів і навіть насмілюються говорити, що «наші винні лавки краще за їх мечеті»! Це завдає молоді біль, і вона починає відчувати слабкість, яка штовхає її жити немов втрачену, а це, в свою чергу, полегшує її ворогам можливість пригнічувати її ще більше, розширюючи над нею своє просвітництво, яке пропагує слабкість Ісламської Умми і її програш.

Так звана «еліта» починає з упевненістю поширювати свою отруту серед людей, розмірковуючи на телевізійних програмах - що особливо впливає на молодь - про те, що немає нічого поганого у вживанні алкоголю і наркотиків, що це цілком нормально. І представники цієї «еліти» навіть хваляться цим, зустрічаючи своїх шанувальників. Серед молоді ведеться поширення речей і понять, що розкладають, за сприяння з боку держави, яка не має жодних заперечень проти цього, стверджуючи, що вона забезпечує тим самим майбутнє молоді, яка насправді раз у раз карається цією ж державою за вчинки, які є результатом цього розкладання, у в’язницях!! На яке майбутнє може розраховувати ця молодь, яка потрапила в лапи злочинців, що працюють на розкладання цієї молоді, щоб вона зовсім втратила себе?!

Ці події збіглися в часі з посиленою кампанією по залученню молоді до західної культури і по відчуженню її від шляху її релігії. До того ж додаються страждання молоді від безробіття, бідності і безпорадності перед спокусами життя через нездатність урядів забезпечити їй нормальне працевлаштування, але ж молодь завжди прагне докласти зусиль для досягнення своїх мрій і бажань... Але вона зустрічає на своєму шляху байдужість і, в результаті, починає йти окільними шляхами, заздалегідь розробленими злочинним світом.
Захід веде цю політику, бо усвідомлює, що Іслам є релігією, здатної позбавити молодь і всю Умму від страждань. Саме з цією метою він спотворює образ ісламських вчених, приписуючи їм тероризм і реакціонізм. Таким чином, Захід кинув нашу молодь у нескінченний лабіринт проблем. І ось молоді люди втрачають свою особистість, переконання, акиду та ідентичність, а це штовхає їх приймати поняття Заходу в надії на те, що він стане витягати їх з бідності, маргіналізації, несправедливості і гноблення.

Пригадуються слова Мухаммада Хусейна, сказані в другому томі його книги «Національні тенденції в сучасній літературі»: «Іслам втратив контроль над громадським життям мусульман і став витіснятися частина за частиною до тих пір, поки не обмежився на рівні деяких ритуалів». Далі він каже: «Ми навчили мусульман того, що Іслам не може керувати життям». Так, Захід прагне навчити мусульман того, що життя неодмінно повинно бути відокремлена від релігії, а Іслам не може правити нею.

Захід прекрасно розуміє, що молодь є частиною Умми і її надією, вона - ритм і енергія в серці Умми. Якщо молодь впаде в оману, то впаде в неї і Умма. І тому Захід зосередив свою роботу і зусилля на знищення і розкладання цієї молоді, щоб зломити дієву частину Умми, що загрожує існуванню Заходу, тому що так воно і станеться, якщо ця молодь повернеться назад, зрозуміє свою роль і відповідальність у відродженні Умми, її величі і слави. Саме з цієї причини Захід несамовито бореться з ісламською молоддю усіма способами.

Знай ж, о молодь, що Іслам є релігією, у якій повинна бути держава точно так само, як є акида, Шаріат, обряди поклоніння і способи взаємин. Все це не може існувати окремо одне від одного. Кожен мусульманин повинен повернутися до своєї релігії і зрозуміти, що акида Ісламу послана Господом світів і що тільки на її основі можна вирішити проблеми цього життя. Тільки в Ісламі є рішення всіх проблем і питань, і ми не потребуємо чогось іншого. Ми повинні працювати над відновленням такої держави, щоб відбулися реальні зміни, повернувся Ісламський Шаріат і спалахнув у світі маяк людяності!

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Зейнат ас-Саммат
13 Раджаба 1437 р.х.
20.04.2016

Стаття написана в рамках кампанії жіночого відділу Хізб ут-Тахрір під девізом: «Мусульманська молодь - піонери справжнього розвитку»

Головне меню