Роль місіонерства та науки у руйнуванні Ісламської держави. Шоста тема

Статті
Друкарня

Шоста тема: Учбові програми в Ісламській Уммі — це питання існування Заходу

 

Наслідки культурних нападок є більш згубними, аніж руйнування від ракет та літаків, оскільки культурні нападки знищують покоління за поколінням . Народ, який програв ідейну боротьбу, добровільно підкоряється волі ворога та підставляє шию під сокиру м’ясника, навіть не думаючи чинити опір або звільнитись. Ідейна війна скерована на колонізацію Умми шляхом просвіти,щоб встановити свою гегемонію над розумами людей, похитнути їх акиду та затуманити розум. Усе це руйнує державу зсередини та наносить удар по основі народу. Саме це і відбулось з Ісламською Уммою. Ідейні атаки відвернули її від релігії, примусили забути свою акиду та умонастрої, а аткож послабили її та віддалили від усвідомлення реальності.

Захід переміг мусульман ідейно, поширюючи свою просвіту через школи, університети та інститути. Місіонер Сємюель Звємєр сказав: «Школи — це найбільш надійна опора у роботі місіонерів серед мусульман». Мусульмани прийняли ці школи та черпають звідти знання, не розрізняючи істинні та брехливі, намагаючись отримати користь, не помічаючи шкоди. Ці школи оживляють в Уммі невігластво, вихваляють західні ідеї, обдурюючи мусульман промисловим підйомом Заходу. Цілі покоління виросли на західній просвіті, вони несуть стяг орієнталізму та закликають до нього.

Через ці причини, не говорячи про багато інших тонкощів, які внесли свою лепту у послаблення ісламського світу, Захід зміг зруйнувати Османський Халіфат та розчленити Ісламську Умму на дрібні країни, колонізувавши їх за допомогою отрути, випущеної у серце, розум та метод мислення.

Так, Захід зумів ліквідувати Халіфат, перемігши мусульман, проте він не переміг Іслам. Захід знає, що Іслам живий у серцях мусульман, що він приведе мусульман до розвитку та поверне державу. І тому Захід продовжує атакувати Іслам, поширюючи свою просвіту через систему освіти, адже країни Заходу вважають це доленосним питанням, який загрожує існуванню.

Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ріна Мустафа
20 Джумада аль-уля 1438 р.х.
17.02.2017 р.

Головне меню