Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються

Статті
Друкарня

У 1924 році сталося величезне лихо — знищення Халіфату руками західного та єврейського агента Мустафи Кемаля.

З того часу Умма страждає він найтяжчих: агресій, вбивств, принижень та ганьби, які завдаються правителями та агентами невірного Заходу. Від цих лих страждають не лише мусульмани, але й усе людство. Наприклад, під час Другої світової війни загинуло 54 мільйони людей, 90 мільйонів булло поранено, а 20 мільйонів залишились інвалідами.

У 1945 році Америка скинула атомні бомби на міста Хіросіма і Нагасакі в Японії — загинуло 300 000 людей.

Відносно Ісламського світу варто нагадати, що у 1954–1962 рр. Франція винищила мільйон людей в Алжирі під час своєї колоніальної кампанії.

У період війни в Афганістані з 1979 по 1989 року Радянський Союз знищив більше мільйону мусульман.

У 2002 році у ході масових вбивств та обстрілів, скоєних голово невір’я — Америкою, в Афганістані було вбито 650000 людей. У 2016 році півмільйону людей були вимушені покинути свої дома. Америка винищила більше мільйону людей в Афганістані,а два мільйони стали біженцями.

В Іраку, згідно британському медичному журналу «TheLancet», лише восени 2004 року було вбито 90000 людей. Влітку 2006 року було вбито 655000 людей. Окрім того, через відсутність ліків померло 500000 дітей. Це — кривавий результат американської агресії проти цієї країни.

Сьогодні у Сирії Америка та Росія вже вбили тисячі мусульман. Заступник Генерального секретаря ООН по гуманітарним питанням та представник ради Безпеки Стівен О'Брайен заявив, що число вбитих у Сирії складає біля 500000 людей.

Ми привели лише офіційну статистику, і немає ніяких сумнівів у тому, що реальні цифри набагато перевищують офіційні.

Це усього лише верхівка айсберга або крапля у морі тих злочинів, які були скоєні державами невір’я проти людства у цілому, і Америкою проти мусульман — зокрема. Окрім того, світ постійно переживає економічні, гуманітарні, політичні та інші кризи.

Усе це — неминучий результат відсутності Халіфату на міжнародній арені. Сьогодні людство має потребу у Праведному Халіфату за методом пророцтва. Істину сказав Посланець Аллаха ﷺ:

إِنَّمَا الإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються» (Бухарі, Муслім).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Махмуд аль-Узбекі
16.04.2018

Головне меню