Як ми зможемо правити Ісламом?

Відповіді Аміра
Друкарня

Адресована Абу Гази аз-Зейн (أبو غازي الزين)

Питання:

Ас-саляму алейкум ва рахматуллахи ва баракятух! Як ваші справи, о, наш амір? Прошу в Аллаха для вас здоров'я і сил, прошу щоб Він привів вас до того, що Він любить і чим Він буде вдоволений від вас й приховає ваші помилки. Питання:

У ці дні багато людей запитують: коли Аллах облагодіє цю Умму встановленням Ісламського Халіфату за методом пророкування, як ми зможемо правити Ісламом? Ми знаємо, що Іслам повинен виконуватися цілком з першого дня, тоді які рішення, шлях і практичні кроки, які ми повинні будемо вжити негайно після проголошення Халіфату? І яка буде наша роль як братів з цього об'єднання у країнах, що оточують Халіфат, у момент його проголошення з волі Аллаха?
Нехай Аллах винагородить вас добром за вашу увагу.
Абу Гази з Тріполі (Ліван)

Відповідь:

Ва алейкум ас-салям ва рахматуллахі ва баракятух!

Всьому свій час, не поспішай! Наші брати готові до цієї справи загалом: думки хізбу і його поняття, приведені у його книгах системи і проект конституції... а також метод, за яким ми повинні слідувати. Усе це робить братів готовими для цієї справи загалом, з волі Аллаха...

Що ж стосується подробиць, то вони стануть ясними у свій час з волі Аллаха. Нехай Аллах благословить тебе за своє переживання і увагу до цієї справи.


Ваш брат Ата ібн Халіль Абу ар-Рашта
09 мухаррам 1435р.х.
12/11/2013

Серія відповідей аміра Хізб ут-Тахрір, шейха Ата ібн Халіль Абу ар-Рашта, на питання відвідувачів сторінки у Facebook.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=231017927066292

Головне меню