Звернення до військ у мусульманських країнах, зокрема у країнах навколо Палестини!

Прокламації
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Невже у ваших жилах не закипає кров від злочинів євреїв, невже ви не допоможете народові Палестини?

Вже шостий день поспіль єврейський режим, що окупував Палестину, обрушив дощ з руйнівної зброї на жителів Гази, їх злочини проти людей, дерев та каміння…зайшли дуже далеко. Вони рушать будинки на голови їх жителів, а ті, хто вижив і врятувався з-під завалів - їх добивають ракети застигаючи їх зненацька… від їх злочинів постраждали мечеті і навіть будинки інвалідів.

З ескалацією цих злочинів, оточуючі Палестину держави тільки й роблять що рахують вбитих та поранених, а найкращий з них відкриває коридор для поранених, а реальність дає зрозуміти те, що якщо хочеш вийти з блокади Гази то ти повинен бути важко пораненим і не просто пораненим, а якщо ти важко поранений, стікаєш кров’ю, то ласкаво просимо! Окрім того, ці правителі іноді жертвують, але вони, безсумнівно, знають, що ті, хто піддаються цим вбивствам хочуть, щоб їм допомогли запобігти вбивствам, перш ніж дати їм їжу! Більше того, ці правителі виступають в ролі посередників, що утримуються! Просять щось, сподіваються на щось, підкоряються комусь і посередничають у спокійному та мирному урегулюванні, після того єврейська держава нап’ється крові жителів Гази. Потім домовляються про перемир’я, на яке євреї дивляться як на перепочинок під час війни. Потім євреї порушують договір перемир’я і починають черговий раунд і т.д.! У цій реальності, правителі оточуючих Палестину держав та інші, наполягати на нейтралітеті, щоб догодити Заходу і євреям не соромлячись Аллаха, Його Посланця ﷺ та віруючих!

Зовсім не дивно те, що правителі цих країн поводять себе боягузливо і принижено, це їх реальність з того часу як вони стали правителями і ця Умма випробовується ними. Але дивно те, армії, солдати, які мають зброю в руках і в основі для того, щоб допомагати своїй релігії та народу, як вони можуть бачити і чути ці жорстокі бомбардування своїх братів та сестер, стільки крові, плачу та покликів про допомогу, як ці армії можуть дивитися на це і не допомагати?! Так, правителі не хочуть допомагати армією, але де ж їх батьки, брати і їх діти?! Чому вони не спонукають їх боротися заради Аллаха, не закликають їх підтримати мусульман і визволити країни, і з волі Аллаха та милості Його це було б джихадом ваших синів. Адже джихад є вершиною Ісламу…так закликайте їх, пробудіть у них благочестя і силу, допомогти мусульманам, які наражаються на злочини євреїв:

وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ

«…Якщо вони попрохають вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти…» (08:72)

Ви не повинні мовчати на пригноблення і несправедливості, ви повинні засуджувати правителя за його несправедливість та зраду Аллаха, Його Пророка ﷺ та віруючих, не підкоряйтеся у гріху і цим ви врятуєте їх від пригноблення і сорому у цьому світі та від страждань у наступному житті.

Ми звертаємося до військ у країнах мусульман і особливо у країнах, що оточують Палестину:

Хіба немає серед вас праведних чоловіків, які люблять робити благе, які поведуть своїх братів солдатів, на підтримку Гази і яких запише історія світу на білих, чистих листах і буде їм слава у світі цьому та в майбутньому? Хіба немає серед вас тих, хто повторить біографію великих лідерів в Ісламі, які заради того, щоб відповісти на поклик однієї жінки про допомогу рушили, піднявши цілу армію…

Важливо відзначити, що правителі роблять значні зусилля, щоб завадити вам воювати з вашим ворогом, ці правителі хочуть, щоб ви билися з вашим народом, а не захищали його… однак хто охороняє цих правителів, хіба не ви? У ваших руках їх справи і якщо ви встанете проти них і підете воювати та захищати вашу Умму, ви одержите перемогу і якщо ви ослухаєтеся ваших правителів, ви одержите успіх, оскільки: «Немає підкорення творінню в ослуханні творця». Передано Ахмадом і Табарані. Так чи є серед вас праведний чоловік, який допоможе Аллаху і Його Посланцю? Хіба немає серед вас Мусаба бін Умайра, Асаада бен Зурара, Асяда бвн Худайра, Саада бен Мааз та ін. які допомогли Аллаху і Його Посланцю, хай благословить його Аллах і привітає, і досягли успіху у світі цьому і в наступному, навіть трон Милостивого струснувся через смерть Саада бен Муаза через його допомогу релігії Аллаха. Аль-Бухарі передає від Джабіра, хай буде вдоволений ним Аллах, який сказав: «Посланець Аллаха сказав: «Струснувся трон Милостивого через смерть Сада Ібн Муаза». Хіба серед вас немає праведної людини, яка повторить історію цих чоловіків, відновить Халіфат і встановить халіфа, який не буде вам забороняти воювати з ворогом, а навпаки поведе вас у бій. Адже за імамом б’ються. Муслім передав від Абу Хурайри, що Пророк, хай благословить його Аллах і привітає, сказав: «Імам – це щит, за яким б’ються і яким захищаються». І лише тоді, під очоленням імама ліквідується єврейський стрій і благословенна земля повернеться до земель Ісламу…а халіф відновить історію Омара аль-Фарука відкриттям Єрусалиму і благословенної землі навколо нього, а також біографія Салахуддіна, визволивши Єрусалим від хрестоносців, і біографію Абдуль-Хаміда, який зберіг його, адже Єрусалим для нього був дорожче від своєї душі і всього, чим він володів…

Ми розуміємо, що не спустяться янголи з небес, щоб побудувати нам Халіфат, який поведе військо, покінчить з єврейською структурою і визволить Палестину. Однак Аллах ниспошле янголів на допомогу нам, якщо ми будемо наполегливо та щиро працювати, для відновлення ісламського образу життя на землі і встановлення Халіфату. І тоді вирушать армії на боротьбу з євреями і на допомогу релігії Аллаха Всемогутнього, і тоді Аллах ниспошле велику силу, янголів на допомогу нам, а не для того, щоб вони воювали замість нас. Священний Коран каже про цей аят:

بَلَى إِنْ تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا وَيَأْتُوكُمْ مِنْ فَوْرِهِمْ هَذَا يُمْدِدْكُمْ رَبُّكُمْ بِخَمْسَةِ آلَافٍ مِنَ الْمَلَائِكَةِ مُسَوِّمِينَ

Звісно! Якщо ж ви будете терплячі та богобоязливі, і якщо вороги нападуть на вас прямо зараз, то ваш Господь допоможе вам п’ятьма тисячами мічених янголів. (03:125)

Тому якщо ми будемо терплячими, богобоязливими і битимемося з ворогом, то Аллах допоможе нам тисячами янголів…це і є шлях допомоги для сектору Газа, а також допомоги мусульман в усьому світі, і насправді:

لِمِثْلِ هَذَا فَلْيَعْمَلِ الْعَامِلُونَ

Заради такого хай трудяться трудівники! (37:61)

Ми звертаємося до вас, о мусульмани, армії у мусульманських країнах, і зокрема, у країнах що оточують Палестину: Злочини євреїв тривають у Газі, а правителі продовжують мовчати і не допомагають жителям Гази. Однак жителі Гази виказують героїзм і роблять усе, що можуть, вони підручними засобами роблять якусь зброю, що приголомшило ворога і ввело його у паніку… але проблема може бути вирішена лише шляхом знищення єврейського строю, перемогою над ворогом і тим, що для знищення строю необхідно рушити армії. Невірні колоніалісти, прибічники єврейського строю та агенти досягли успіху у тому, що звузили проблему Палестини настільки, що з ісламської проблеми вона стала арабською, потім палестинською національною проблемою, потім звузили іще більше і вона стала проблемою половини Палестини, Гази! Стало ясно для кожного, хто володіє здоровим розумом, що Палестина не звільниться, поки знову не повернеться і не стане ісламською проблемою, тоді вона знову стане проблемою кожного мусульманина, громадського або військового, з Дальнього Сходу в Індонезії, з крайнього заходу в Рабат. І тоді кожний мусульманин буде розуміти, що Палестина це не дружня каїна і навіть не братська, а Палестина – це душа, земля, честь і обов’язок… оскільки мусульмани складають одне тіло: «Віруючі в їх любові одне до одного, у милосерді та турботі одне про одне схожі на тіло: коли заболить у ньому орган, відгукується на це решта тіла безсонням та жаром». Хадіс приводить Муслім від Нумана ібн Башира.

Ми звертаємося до армій у мусульманських країнах, і зокрема у країнах навколо Палестини:

Хізб ут-Тахрір закликає вас піднятися, змусьте себе і повстаньте, адже ця благословення земля є перлиною мусульманських країн, є першою киблою, країною піднесення і нічної подорожі Посланця Аллаха ﷺ, так вставайте ж на боротьбу з вашим ворогом і підтримку родини вашої, як сказав Всевишній Аллах:

انْفِرُوا خِفَافًا وَثِقَالًا وَجَاهِدُوا بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ

Виступайте у похід, легко це вам буде або обтяжливо, і бийтеся на шляху Аллаха своїм майном та своїми душами. Так буде краще для вас, якщо б ви тільки знали. (09:41)

І не будьте подібні до тих, про кого Всевишній сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ

О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви задовольняєтеся мирським життям більше, ніж Останнім життям? Але минаюче вдоволення мирського життя у порівнянні з Останні життям мізерне. (09:38)

Інакше:

يَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ ثُمَّ لَا يَكُونُوا أَمْثَالَكُمْ

…замінить вас іншим народом. Ви нічим не зашкодите Йому, адже Аллах здатний на усіляку річ. (09:39)
 

14 Рамадан 1435
12/07/2014
Хізб ут-Тахрір

Головне меню