Неохрестоносці змовляються і прибувають для битви на землі мусульман, а місцеві правителі борються під їх стягами не соромлячись Аллаха, Його Посланця ﷺ і віруючих

Прокламації
Друкарня

Америка вже котрий день не припиняє атаки проти ісламських країн за допомоги своєї авіації та ракет. Ця агресія почалася 08.08.2014 коли вона вдерлася в Ірак. Після цього вона 23.09.2014 атакувала Сирію. Спочатку вона долучила до цього зрадницьких правителів цього регіону, потім за нею послідували її союзники на Заході: Франція 19.09.2014, Англія, після того як на це погодився її парламент 26.09.2014, а також їх прибічники. Усі вони співучасники ворожнечі Америки проти Ісламу і мусульман і допомагають їй тільки для того, щоб їм досталася доля у здобичі…! Таким чином французькі літаки послідували за Америкою, і таким самим чином Англія втягнулася у збіговисько диких звірів. І усі вони приводять вже давно викритий аргумент, мовляв, вони воюють проти організації «ІДІШ» і проти тероризму, хоча самі в той самий час знищують багатство Умми, вбивають громадське населення і розповсюджують панування невірних колонізаторів у регіоні!

Минулі хрестоносці і їх прибічники з числа татар вже атакували у минулому ісламські землі, але Умма вставала проти них з усією своєю силою, роблячи джихад на шляху Аллаха. Опори й ланцюги невірних були зруйновані і від них залишилися одні тільки пам’ятники. Після цього чисті землі мусульман були повернені з лап зла і лицемірства. Татари і хрестоносці були розбиті і віруючі зраділи допомозі Аллаха.

يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«Він допомагає, кому побажає. Він – Могутній, Милосердний» (30:5)

Обама  та неохрестоносці починають сьогодні нову атаку і нові змови проти мусульман. Це не є дивним або неочікуваним, оскільки Аллах сказав про таких людей в Корані:

هُمُ الْعَدُوُّ فَاحْذَرْهُمْ قَاتَلَهُمُ اللَّهُ أَنَّى يُؤْفَكُونَ

«Вони є ворогами – стережися ж їх. Хай згубить їх Аллах! До чого ж вони відвернуті від істини!» (63:)

Так само і правителі ісламських країн досі розповсюджують на благословенній землі порочність. Вони розсилають свої бойові літаки у складі військ західних хрестоносців, які бомбардують людей і країну і в той самий час ці літаки навіть не рухаються у бік іудеїв, які узурпували Палестину. А адже ще вчора іудеї коїли дику агресію проти Гази. Така поведінка цих правителів є величезною пихатістю!

О мусульмани! Воістину, ви велика Умма, яка наказує схвалюване, забороняє засуджуване і вірить в Аллаха. Як ви можете мовчати на злочинні атаки ворогів Ісламу і мусульман? Як ви можете не докладати усі зусилля разом з вашими синами у збройних силах для того, щоб усунути цих правителів поставлених невірними колонізаторами? Як ви можете не докладати усі свої зусилля разом з вашими синами-пілотами у ВВС для того, щоб вони спрямували свої ракети проти окупантів Палестини? Як ви можете не докладати усі свої зусилля разом зі своїми синам у тому, щоб не скидати ракети проти Умми, проти її гір та рівнин, які відкрили ваші прадіди, які билися на шляху Аллаха? Не залишилося на цій землі і п’яді, щоб вона не була вона у минулому окроплена кров’ю шахіда або кров’ю коня вершника-муджахіда! Як ви можете не докладати усі свої зусилля для того, щоб заборонити вашим синам продавати своє майбутнє життя за це життя з Обамою, його соратниками, союзниками та агентами?

О пілоти, які ведуть свої літаки для вбивства своїх же братів і не ведуть їх на битву проти іудеїв, які окупували країну перенесення і піднесення, країну мусульман, яким забороняють молитися у мечеті Аль-Акса! Де хоча б одна праведна людина з вашого числа, яка б повела свій літак проти іудеїв-колонізаторів? Воістину, вбивство вашого брата мусульманина у Сирії або Іраку є великим гріхом перед Аллахом, за який такий вбивця входить у спалююче полум’я! Зникнення цього світу для Аллаха менш значуще за вбивство одного мусульманина! Вивів ат-Тірмізій від Абдуллаха ібн Амра, що Пророк ﷺ сказав:

لَزَوَالُ الدُّنْيَا أَهْوَنُ عَلَى اللَّهِ مِنْ قَتْلِ رَجُلٍ مُسْلِمٍ

"Зникнення цього світу для Аллаха менш значуще за вбивство мусульманина".

О ісламські батальйони та бригади у Сирії та Іраку!

Воістину, виправлення помилок, допущених організацією «ІДІШ» не буде здійснене за допомогою прохань про допомогу від Америки та її союзників. Їх не хвилює ця організація більше ніж їм потрібно, більше за їх власні інтереси у регіоні. Для Америки і її союзників ви не коштуєте більше ніж коштують слуги. Вони хочуть зробити вас своїми рабами, на кшталт того, як зробили рабами зрадницьких правителів регіону, про що вони говорять без страху. Вони хочуть вас навчати не для того, щоб ви билися проти тирана Шаму, а щоб ви билися одне з одним. Ми усвідомлюємо, що організація «ІДІШ» вбиває мусульман та арештовує їх, у тому числі членів Хізб ут-Тахрір, але також ми усвідомлюємо, що Америка набирає собі усе більше прибічників у коаліцію не для того, щоб знищити «ІДІШ», а для розповсюдження свого впливу і панування в регіоні, для того, щоб вирішити проблему з правлячими режимами Сирії та Іраку саме через призму колоніалізму. Америка хоче, щоб нові політичні режими у Сирії та Іраку працювали на неї і це загрожує жахливими наслідками для цих країн, якщо їй вдасться це. У той самий час Америка та її союзники хочуть вас зайняти міжусобицями, що звільнить Америці руки для встановлення заміни Башарові, після чого вона викине вас на узбіччя дороги, якщо ви не захочете слугувати їй добровільно. Саме так вона робить зі зрадницькими правителями, які слугують їй роками, але після того як вичерпають свою роль на службі, вона викидає їх на смітник історії. Якщо б ви зрозуміли стратегію Обами, то побачили б її спланованість на роки вперед, що вони будуть вас збирати і тренувати допоки не встановлять нового агента замість Башара. Немає в стратегії Обами та його союзників блага для Сирії та Іраку, для населення цих країн. Як же ні, якщо сказав Аллах в Корані:

لَا يَرْقُبُونَ فِي مُؤْمِنٍ إِلًّا وَلَا ذِمَّةً وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُعْتَدُونَ

«Вони не дотримуються у відношенні до віруючих ані родинних, ані договірних зобов’язань. Вони – злочинці! » (9:10)

Ця американська стратегія у регіоні і навколо нього спрямована на утримання цих земель, а не для того, щоб їх втратити.

О мусульмани, о пілоти, о повстанці, батальйони та бригади! Воістину, помилки «ІДІШ» повинні виправлятися вашими руками і вашим розумом, а не проханнями про допомогу в невірних колонізаторів, так само як і не міжусобними зіткненнями між вами. Шкода від «ІДІШ» у тисячу разів менше за шкоду від Америки та її союзників, якщо вони зможуть досягти успіху у захваті країни і її населення…Воістину, зло не лікується іще більшим злом. Навпаки, зло лікується добром. Відхилення від праведності лікуються непорочністю, погане лікується добрим…Усе це роз’яснюється у законах вашої великої релігії й істина Аллаха підтвердиться вашими руками.

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُولَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55)

Аллах Всевишній вшанує вас утвердженням обіцянки Його Посланця ﷺ:

ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

"Потом настане Халіфат за методом пророкування".

Після цього земля знову осяється Халіфатом і неохрестоносці зі своїми прибічниками вже не отримають нічого, окрім поразки.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, однак більшість людей не відає про це» (12:21)

О мусульмани, о пілоти, о повстанці, батальйони та бригади!

Хізб ут-Тахрір звертається до вас, чи є той, хто відповість на заклик? Хізб ут-Тахрір нагадує вам, чи є той, хто пам’ятає? Хізб ут-Тахрір закликає вас подивитися на вашу історію, чи є той, хто зробить висновки? Хізб ут-Тахрір відкриває вам очі, так подивіться ж тверезо…

إِنَّ فِي هَذَا لَبَلَاغًا لِقَوْمٍ عَابِدِينَ

«Воістину, в цьому - послання для тих, хто поклоняється.» (21:106)


Хізб ут-Тахрір
04 Зуль-хіджа 1435 р.х.
28.09.2014 г.

Головне меню