Нарешті маріонеткові правителі привели у рух свої літаки… Але для чого? Для битви з мусульманами, а не для битви з їх ворогами!

Прокламації
Друкарня

Посол Саудівської Аравії у США Адель аль-Джубейр зранку 26.03.2015 заявив про початок військової операції проти хоусітів, яку проти них поведуть 10 країн, серед яких будуть і країни Перської затоки, за виключенням Султанату Оман. Аль-Джубейр запевнив, що Саудівська Аравія узгодила зі США проведення цієї військової операції проти хоусітів.

Міністр закордонних справ Єгипту завив про те, що вже чотири військові кораблі єгипетських ВМС вирушили до Аденської затоки. Також офіційний представник збройних сил Судану сказав: «Нашим ісламським обов’язком є те, щоб не залишатися байдужими. Небезпека оточує киблу мусульман, місце початку одкровення та останнього писання».

Літаки цих правителів прийшли у рух для атаки на Ємен замість того, щоб атакувати іудеїв, враховуючи те, що іудеї знаходяться до них ближче, ніж землі цариці Савської! В обґрунтування своїх вчинків, вони заявляють, що прагнуть захистити киблу мусульман, хоча вона не є окупованою, на відміну від першої кибли, яка закликає до нас зі сльозами! Їх літаки летять туди задля виконання планів невірних колонізаторів, але не летять для порятунку благословенної землі, яку захопили найгірші вороги мусульман!

Кожен, хто пильно спостерігає за цим конфліктом, побачить з усією очевидністю, що те, що відбувається у Ємені – це ніщо інше, як конфлікт між Америкою, її прибічниками з числа хоусітів та їх партії з одного боку, та Британією і її прибічниками – Мансуром Хаді, Алі Салехом та їх партіями – з іншого боку. Ми пояснювали це раніше і казали: «Конфлікт у Ємені відбувається між двома сторонами: Америка, її прибічники та агенти – по один бік, і Британія, її прибічники та агенти – по інший. Кожен бік використовує свої способи та методи. Америка діє у регіоні за допомогою сили хоусітів, «Південного Руху» та Ірану, а також використовує метод переговорів для досягнення своїх цілей за допомогою Джамаля ібн Умара. Британія діє у регіоні політичними маневрами за допомогою Хаді з його президентською владою, веде ввічливу політику у відношенні до Америки, щоб та зменшила свій тиск на неї, і одночасно прагне не дати Америці можливості отримати вплив в уряді. Також Британія використовує Алі Салеха та його людей, які впроваджені у середу хоусітів, для того, щоб якщо Хаді зазнає поразки, а перемогу одержать хоусіти, то у неї буде місце у новому уряді за допомогою Алі Салеха та його людей. Таким є положення справ у Ємені. Британія вже не поверне свого минулого положення у цій країні, як і не зможе здійснити військової протидії Америці та її агентам. Ось тому вона звернулася до політичного способу впливу за допомогою своїх агентів Мансура Хаді та Алі Салеха…01.10.2014».

Америка надала допомогу хоусітам за допомогою Ірану, який озброїв їх та спорядив, щоб вони мали можливість отримати домінування у Ємені силою, оскільки вона знає, що основну політичну опору в країні має Англія. Таким чином хоусіти припустили, що тепер вони мають силу, яка дає їм можливість лідерства у Ємені,  тому вони взяли в облогу президента, щоб він передав їм правління та можливість видавати закони. Він підписував з ними домовленості, якось намагався відкладати вирішення питання, і так тривало, допоки вони не взяли його під домашній арешт. Він зміг втекти від них та прибути до Адену, але вони пішли за ним. Тоді він втік від них удруге. Так для хоусітів затягнулося вирішення їх справи і віддалилася від них кінцева мета, тому вони почали розходитися по країні без попереднього схвалення, окрім послідовників Алі Салеха, який став їх співучасником на випадок програшу Мансура Хаді (готового їх зрадити, якщо вони програють або програш торкнеться їх хоча б частково). Ознаки цієї зради стали явними, коли Партія Національного Конгресу, яку очолює Алі Салех, колишній президент Ємену, заявила: «Партія непричетна до дій, які чинить озброєне угрупування хоусітів, та до їх спроб усунути владу у південних провінціях і тим самим завершити переворот проти законної влади в країні». Політбюро партії та генеральний комітет заявили: «Те, що відбувається у Ємені – це результат боротьби за владу, яку ведуть різні сторони, і Національний конгрес не має до цього жодного відношення» («Аль-Арабія», 26.03.2015). Алі Салех поводить себе так, неначе іще вчора він не був тісно пов'язаний з хоусітами як у їх мирних справах, так і у військових! Не буде дивовижним, якщо він знову повернеться до початкового положення, коли раптом хоусіти запанують у країні. Як же швидко агенти змінюють свою шкіру на нову, коли їм це накажуть їх власники! Як же огидно те, що вони чинять…

Америка усвідомила, що її прибічники хоусіти потрапили у скрутне положення і стали розходитися, оскільки вони не можуть домогтися домінування у країні, як і не можуть повернути собі минулу силу, хоча Америка хотіла використати їх для обмежених військових дій та вбити одним ударом двох зайців. І тому вона виставила їх жертвою після того, як у розумах людей утвердилося, що вони – вороги, після чого вона хоче у цій стресовій ситуації прийти до компромісу, як зазвичай вона це робить, якщо не може вирішити самотужки. Це видно з того, що відбувається. Саудівська Аравія провела переговори зі США, перш ніж почати військову операцію. Саме американські агенти ведуть фактичну військову операцію, особливо Сальман, король Саудівської Аравії, та Сісі, президент Єгипту. Що ж стосується інших країн Перської затоки, Йорданії та Марокко, то вони (у відповідності з природною політикою Британії) йдуть пліч опліч з Америкою, щоб потім Британія мала певне положення у майбутніх переговорах за розділення єменського торту на сфери впливу. Військові дії іноді потребують ведення переговорів, але буває й так, що переговори не спрацьовують, і тоді усе починається спочатку, і лихо поглинає Ємен, який зовсім нещодавно був щасливий у ті дні, коли на його числі землі іще не ступала нога агентів та невірних колонізаторів.

О мусульмани!

Ці наші правителі є величезною напастю, через яку ми страждаємо, і ми досі не позбулися цього лиха. Наші країни захоплено, порочність розповсюдилася у них, наше багатство розграбоване і кров наша проливається. Ми забули слова Аллаха Святого:

وَاتَّقُوا فِتْنَةً لَا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ‏ظَلَمُوا مِنْكُمْ خَاصَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ

«Бійтеся спокуси, яка вразить не лише тих із вас, хто був несправедливий.  Знайте, що Аллах суворий у покаранні» (8:25).

А також слова Пророка ﷺ:

إِنَّ النَّاسَ إِذَا رَأَوْا ظَالِمًا، فَلَمْ يَأْخُذُوا عَلَى يَدَيْهِ أَوْشَكَ أَنْ ‏يَعُمَّهُمُ اللَّهُ بِعِقَابٍ مِنْهُ

«Якщо люди побачили тирана і не взяли його за руку, то вони недалеко від того, щоб Аллах об’єднав їх разом з ним у Своєму покаранні» (вивів ат-Тірмізі по ланцюжку від Абу Бакра (р.а.)).

Це – наші правителі. Палестина – земля перенесення та піднесення, перша кибла мусульман – прохає про їх допомогу, але вони її не надають, неначе вони глухі, а на їх очах – завіса. Проте, вони поспішають реалізовувати плани невірних колонізаторів. Ми не бачимо, щоб їх літаки й танки поспішали у наступ проти ворогів Ісламу та мусульман. Навпаки, вони залишаються у своїх казармах нерухомими і навіть сплячими. І в той самий час вони вискакують за першим покликом своїх політичних власників, які ставляться до мусульман без будь-якої відповідальності.

О мусульмани!

Порятунок Ємену від його страждань не буде досягнутий за допомогою прибічників Британії або за допомогою прибічників Америки, як і не буде досягнутий очікуванням допомоги від цього або від того. Порятунок Ємену буде досягнутий тим, що його населення почне діяти, будучи щирими з Аллахом та правдивими з Посланцем Аллаха ﷺ у тому, що знищуватиме зло обох сторін. Таким чином, буде врятовано країну та народ від зрадників, а Ємен повернеться до своєї основи країною віри та мудрощів, у якій майорітиме прапор Пророка ﷺ, і вона буде керуватися у складі праведного Халіфату за методом пророкування.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ ۞ بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він – Могутній, Милосердний» (30:4,5).

О мусульмани! О жителі Ємену! Хізб ут-Тахрір звертається до вас із правдою та щирістю, щоб ви у жодному разі не боялися пихатості США, їх прибічників та партій і не обдурювалися Британією, її прибічниками та партіями. Вони – ваші вороги, тому стережіться їх. Надайте допомогу Аллаху і Він допоможе вам та зміцнить ваші стопи.

إِنَّ فِي ذَلِكَ لَذِكْرَى لِمَنْ كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ

«Воістину, у цьому полягає нагадування для тих, хто має серце, хто дослухається та присутній при цьому» (50:37).


Хізб ут-Тахрір
07 Джумада ас-сані 1436 р.х.
27.03.2015 р.

Головне меню