Зов... Зов... Зов... До усіх армій мусульманських країн! Хіба нема серед вас праведних чоловіків, здатних захистити зі зброєю у руках аль-Аксу, Палестину та її жінок?!

Прокламації
Друкарня

Сьогодні 27 день месяця Шавваль 1438 р.х. Це друга п’ятниця, коли мусульмани не можуть провести п’ятничну молитву у мечеті аль-Акса.

Якщо додати до цього іще і той п’ятничний день, в який євреї спалили мінбар аль-Акси у 1389 р.х., то ця подія стане третім випадком закриття аль-Акси з того дня, як Салахуддін звільнив Єрусалим від нечисті хрестоносців та здійснив у ній першу п’ятничну молитву у 583 р.х. Отож, сьогодні ми спостерігаємо третій по рахунку випадок, коли мусульмани не можуть здійснити п’ятничну молитву у мечеті аль-Акса за останні більше аніж 800 років!!! Те, що відбувається,свідчить про ступінь ненависті, яку відчувають євреї проти Ісламу та мусульман. Вони не просто забороняють проводити молитву, але і відкривають вогонь по тим, хто бажає провести її хоча б поруч з мечеттю, тобто поводять себе саме так, як про них сказав Аллах Всевишній:

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا

«Ти неодмінно знайдеш найлютішими ворогами віруючих іудеїв та многобожників» (5:82).

У відповідь на дії євреїв президент Єгипту зв’язується з Нетаньяху, як і король Йорданії, а після нього — президент Туреччини; і усі вони закликають його до миру. Король КСА виступає з заявою, в якій виражає жаль щодо того, що відбувається в аль-Аксі... Тобто вони просять єврейське утворення дозволити тим, хто молиться, відвідувати аль-Аксу та полегшити процедуру огляду перед вхідними дверима без використання інспекції та нагляду! Їх прикладу послідували і усі інші правителі мусульманських країн, заперечивши тихим голосом, якщо не пошепки, з таким видом, нібито те, що відбувається, їх ніяким чином не стосується, не соромлячись у цьому Аллаха,Його Посланця ﷺ та віруючих. Правду сказав Посланець Аллаха ﷺ:

إنَّ مِمَّا أَدْرَكَ النَّاسُ مِنْ كَلَامِ النُّبُوَّةِ الْأُولَى: إذَا لَمْ تَسْتَحِ فَاصْنَعْ مَا شِئْت

«До числа виразів, які знали люди іще з часів першого пророка, відносяться слова: «Якщо не соромишся, то роби що хочеш» (вивів Бухарі від Абдуллаха ібн Масуда).

Проблема аль-Акси не буде вирішена єврейським утворенням, що окупувало Палестину. Максимум, що може дозволити єврейське утворення для мусульман, — це дати їм робити п’ятничну молитву в аль-Аксі під прицілами єврейських рушниць, з їх побажання та дозволу. Міністр закордонних справ єврейського утворення прямо сказав: «Аль-Акса — у руках «Ізраїлю», і він має перше та останнє слово у тому, щоб відчинити або зачинити її»... Ось так хизуються ті, до кого з підлабузництвом ставляться правителі мусульман... Злочин почався з того дня, коли ці правителі погодились з тим, що проблема Палестини — це внутрішня проблема самих палестинців. З тих пір вони так і стоять у боці, осторонь спостерігаючи за тим, що відбувається, і усе, що вони можуть — це закликати голів єврейського утворенні знизити тиск проти палестинців. Ось вона — їх допомога Палестині... Відсторонитись від неї подібно жінці, яка розплела пряжу після того, як скріпила спиці або навіть не скріпила їх!

قَاتَلَهُمُ اللَّهُ أَنَّىٰ يُؤْفَكُونَ

«Нехай погубить їх Аллах! До чого ж вони відвернуті від істини!» (9:30).

Нікчемні правителі мусульман знають, що палестинські рухи не звільнять самих палестинців від єврейського утворення... Також вони розуміють, що проблема аль-Акси та усієї Палестини вирішиться тільки з усуненням єврейського утворення, а його здатна усунути тільки армія, готова скерувати проти нього свою зброю... Тільки так можна надати допомогу Святій землі, тільки так може бути надана допомога Єрусалиму , тільки так надається допомога аль-Аксі — першій киблі та третій святині мусульман, які вони навідують так само, як і країну Двох Святинь... Тільки так можна звільнити мусульман благословенної землі Палестини...

Хіба нема в арміях мусульман праведного чоловіка, здатного скерувати зброю проти окупантів та надати допомогу своїм братам, які возносять такбіри та захищають жінок аль-Акси, на яких нападають злочинці-євреї як всередині аль-Акси, так і навколо неї? Хіба нема в арміях мусульман праведного чоловіка, у якого скипає кров у жилах, і він готовий скерувати свої батальйони на допомогу аль-Аксі та розчавити своїми чоботами нікчемних правителів, які стоять у нього на дорозі? Хіба нема в ісламських арміях праведного чоловіка, відомого шляхом ансарів Аллаха та Його Посланця ﷺ, які б надали допомогу правдивим носіям заклику, які б надали допомогу Хізб ут-Тахрір, скинули нікчемних правителів та встановили правління Ісламу, Державу Ісламу, Праведний Халіфат? Хіба нема такого чоловіка в арміях мусульман, який би хотів повести війська Халіфату після його встановлення на знищення єврейського утворення у підтвердження слів Посланця Аллаха ﷺ? Передає Муслім у своєму «Сахіху» від Абу Хурайри, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

لَا تَقُومُ السَّاعَةُ حَتَّى يُقَاتِلَ الْمُسْلِمُونَ الْيَهُودَ، فَيَقْتُلُهُمُ الْمُسْلِمُونَ

«Не наступить Час доки мусульмани не битимуться з іудеями і мусульмани не вб’ють їх».

В іншій версії хадісу говориться:

تُقَاتِلُكُمُ يَهُودُ، فَتُسَلَّطُونَ عَلَيْهِمْ

«Іудеї битимуться з вами, і ви отримаєте над ними владу».

О мусульмани! Армії мусульман набираються із вашого числа! Це ваші сини, брати, це ваші люди! Штовхніть їх до істини, ниспосланої Аллахом! Висвітліть їм шлях світлом Ісламу, і вони нададуть допомогу релігії Аллаха і відновлять історію ісламського воїнства, яке билось раніше з хрестоносцями на землі Палестини та Шаму, визнало владу монголів із земель Ісламу, тому воно було маяком блага у цьому світі, висвітлюючи його справедливістю , яку несло!

Для того, щоб армії мусульман стали знов величні як раніше, вони повинні надати допомогу релігії Аллаха та вирушити до аль-Акси, надати їй допомогу та розчавити нікчемних правителів, які встали у них на шляху! Тоді Аллах згадає їх у свитках з світла і дасть їм велич у цьому світі, а у наступному житті вони будуть сидіти на седалищах істини у Всемогутнього Володаря. Сказав Всевишній:

إِنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنَّاتٍ وَنَهَرٍ ﴿٥٤﴾ فِي مَقْعَدِ صِدْقٍ عِندَ مَلِيكٍ مُّقْتَدِرٍ

«Воістину, богобоязливі будуть у Райських садах і серед рік на седалищі істини біля Всемогутнього Володаря» (54:54,55).

О армії у країнах мусульман!

Аль-Акса взиває! Околиці аль-Акс взивають! Ніколи аль-Акса не звільниться із полону, доки не буде знищено єврейське утворення! Дії жителів Палестини, незважаючи на увесь їх героїзм та сумління, не зможуть усунути єврейське утворення, адже у протилежному випадку вони б виконали цей обов’язок самостійно! І тому вони взивають до вас по допомогу! Надайте її, дайте відповідь на їх заклик, дайте відповідь на заклик Аллаха Всевишнього, Який сказав:

وَإِنِ اسْتَنصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ

«Якщо вони попросять вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72).

О армії у країнах мусульман! О мусульмани!

Ми спокійні за те, що це єврейське утворення буде знищено ! Будьте ж тим військом, яке це зробить, і яким же чудовим буде це військо!

Ми спокійні за те, що Халіфат повернеться після епохи деспотичного правління, з дозволу Аллаха. Сказав Пророк ﷺ:

ثُمَّ تَكُونُ مُلْكًا جَبْرِيَّةً، فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ، ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا، ثُمَّ تَكُونُ خِلاَفَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةٍ ثُمَّ سَكَتَ

«Потім буде деспотичне правління , яке проіснує стільки, скільки захоче Аллах. Потім Аллах убере його,коли захоче прибрати . Потім буде Халіфат за методом пророцтва». Потім (Пророк) замовчав» (передав Імам Ахмад від Хузейфи ібн Ямана).

Будьте же тим військом, яке надасть допомогу Хізб ут-Тахрір, який веде діяльність по поверненню Халіфату... яким же чудовим буде це військо!

Ми спокійні за те, що Шам та його перлина — Єрусалим — будуть повернені армією Ісламу . Передає Імам Ахмад у своєму «Муснаді» хадіс від Салями ібн Нуфейля (р.а.), що Пророк ﷺ сказав:

أَلَا إِنَّ عُقْرَ دَارِ الْمُؤْمِنِينَ الشَّامُ

«Центр землі віруючих — Шам».

В іншій версії цього хадісу, переданого від Наіма ібн Хаммада у його книзі «Аль-Футун», повідомляється від Касіра ібн Мурри, що Пророк ﷺ сказав:

عُقْرُ دَارِ الإِسْلامِ بِالشَّامِ

«Центр землі Ісламу — у Шамі».

Шам та його перлина Єрусалим повернуться, з дозволу Аллаха, як і повернеться до нас велич та стійкість! Будьте же тим військом, яке поверне усе це!.. І яким же чудовим буде це військо!

О армії мусульман! Покваптесь надати допомогу Єрусалиму та його околицям! Покваптесь надати допомогу жінкам Святої землі! Покваптесь знищити єврейське утворення! Покваптесь надати допомогу тим, хто веде діяльність по встановленню Праведного Халіфату! Покваптесь зробити Шам та його перлину Єрусалим центром землі Ісламу! Покваптесь до величі як у цьому світі, так і у Наступному! Клянемося Аллахом, це краще, аніж те, що ви копите! Сказав Аллах Всевишній, Сильний, Мудрий:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя . Знайте, що Аллах — між людиною та її серцем (може завадити людині добитися того, що вона бажає), і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).

Хізб ут-Тахрір
27 Шавваля 1438 р.х.
21.07.2017р.

Головне меню