Спала маска с облич маріонеток із числа правителів мусульман та лідерів повстанських загонів у Сирії

Прокламації
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Вони віддали вас у руки ворогів! Так витягніть же із цього урок! Їх плани проваляться, коли ви об’єднаєтесь навколо свідомого політичного керівництва, яке поверне вам вашу революцію!

«Рада Безпеки ООН вранці 01.01.2017 проголосила про те, що одностайно підтримала резолюцію щодо припинення вогню у Сирії при посередництві Росії та Туреччини. У тексті також сказано про необхідність якомога швидше організувати доставку гуманітарної допомоги в усі потребуючі райони Сирії», – передає арабська служба «Бі-бі-сі» 01.01.2017. «Також у резолюції №2336 відмічається, що СБ ООН взяв до уваги російсько-турецькі домовленості, проте не затвердив їх у документі. Окрім цього, Рада Безпеки вказала на те, що вона підтримує зусилля та Анкари по припиненню насильства у Сирії та повернення до політичного рішення кризи», – пише «Аль-Джазіра» у 23:24 за мекканським часом 31.12.2016.

Таким чином, резолюція СБ ООН вітає домовленість відносно припинення вогню у Сирії, якого так довго добивались заступники Америки у сирійській кризі: Росія, Туреччина та Іран і повстанські загони, які примкнули до переговорів в Анкарі. «Привітання» СБ ООН є результатом зрадницької та приниженої угоди, укладеної при підтримці режиму Ердогана, який спонукав повстанські загони покинути Алеппо та віддати його у руки тиранічному режиму згідно домовленості, досягнутої Ердоганом та Путіним у Санкт-Петербурзі у серпні 2016 р. Сьогодні ця домовленість привела до нової трагічної угоди, яка заснована на трьох пунктах: припинення вогню, контроль над режимом припинення вогню та переговори в Астані 23.01.2017, опираючись на декларацію «Женева-1». Ця підступна змова пройшла три етапи, доки не дійшла до останньої угоди.

На першому етапі Америка виділила роль Ірану, «Хізбаллі» та іншим шиїтським ополченням, проте вони зазнали поразки і майже не привели до падіння режим Асада. Тоді, на другому етапі, Америка задіяла злочинну Росію, яка використала усі види зброї, звірські знищуючи міста, проте це теж не допомогло – Росія не змогла зламати волю революціонерів і покласти край революції. У третьому, завершальному етапі, на сирійській арені з’явилась Туреччина, яка має вплив на численні повстанські загони, і розгорнула операцію «Щит Євфрату». Повстанські загони примкнули до операції, перш ніж Туреччина віддала наказ решіт загонів покинути Алеппо, і сталась трагедія, яку ісламський світ іще не бачив раніше: людей примусили покинути свої дома. По чиїй вині? По вині того, хто не переставав кричати про червоні лінії, а потім Алеппо був зданий у ганебній операції, гріх якої лежить на Ердогані, його приспішниках та загонах, що примкнули до нього. Після цього почались переговори по здачі усієї країни та поверненню влади ворогам. І це відбувається не темної ночі,навпаки – вдень, в усіх на виду! Вони забули (або роблять вид, що забули) ту кров, що була пролита, честь, що була порушена, і що були зруйновані. Угрупування, які кинули Алеппо, обдурили людей, що звільнять їх від режиму, його приспішників та злочинів.

Одне із найбільших нещасть – це те, що Ердоган та повстанські загони сіли за один стіл з Путіним, ганебно торгуючи Алеппо, його жителями та тем, що буде після, вважаючи , що це і є перемога, з якою привітав їх Путін. Одне із найбільших нещасть – це звірські злочини Ірану, який змагається з Росією у люті та масовій різанині. Одне із найбільших нещасть – це здача Алеппо у руки тирана, що є просуненням проекту «Женева». Згідно до цього проекту, повстанські угрупування поділять між собою посади, продавши свою релігію за жалюгідну ціну, і будуть у владі разом з приспішниками режиму. Ці «революціонери» стануть подобними до тієї жінки, яка розпустила свою пряжу після того, як скріпила нитки. Адже вони майже досягли мети та скинули режим Асада. Одне із найбільших нещасть – це те, що правителі мусульманських країн квапляться вітати згубні переговори в Астані, Женеві та ін. І це відбувається замість того, щоб допомогти жителям Шаму, хоча як ці режими можуть їм допомогти, коли вони пов’язані з цим зрадництвом. Нехай погубить їх Аллах!

О жителі Шаму! Спала маска с облич правителів та лідерів повстанських загонів. Усе прояснилось для кожного, хто розмірковує, навіть для тих, хто був засліплений у свій час, і не залишилось більше жодних сумнівів. Вас обдурили правителі мусульманських країн, особливо – сусідніх країн. Вас обдурив Ердоган та угрупування, які продали Алеппо та інші міста на блага цього тимчасового світу. По вам нанесли удар з першого дня підписання лідерами повстанських загонів перемир’я, з самого початку пережитої вами операції по евакуації населення. По вам наніс удар Ердоган, коли уперше пообіцяв, що не дозволить порушувати червоні лінії та влаштувати «другу Хаму», після чого він нібито забув про свої обіцянки. Проте, варто пам’ятати, що віруючий не робить двічі одну і ту ж саму помилку, із однієї нори його не жалять двічі . Проте як же виходить, що ви дозволяєте правителям жалити себе раз за разом? Як ви можете дозволяти лідерам повстанських загонів жалити знов і знов? Перед вашими очима вони бились один проти одного замість того, щоб скерувати свою зброю проти того, хто їх же і вбиває. Вони неодноразово говорили про єдність, проте досі не об’єднались. Вони стверджують, що зневажають роз’єднаність, але продовжують у тому ж дусі. Вони лають тих, хто отримає брудні гроші, проте самі ідуть тим же шляхом.

Повстанські загони позбавляться від недугу лише у тому випадку, коли усвідомлять свою хворобу і почнуть приймати ліки. Вилікування полягає в єдності, а не у розрізненості, проте єдність – це не просто красиві слова та порожні дії. Істинна єдність буде досягнута лише з об’єднанням усіх угрупувань навколо щирого політичного керівництва на основі Ісламу. Всевишній Аллах говорить:

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا

«Міцно тримайтесь за вервь Аллаха усі разом і не розпадайтеся» (3:103).

Проте не досить просто читати та захоплюватися цим аятом, треба іще і розмірковувати над ним. Всевишній говорить:

أَفَلَا يَتَدَبَّرُونَ الْقُرْآن

«Невже вони не розмірковують над Кораном?» (47:24).

І лише «тримаючись за вервь Аллаха» повстанські загони зможуть уникнути роз’єднаності, і тоді у них з’явиться політичне керівництво, яке поведе їх по шляху Ісламу. А тому відкиньте роз’єднаність та встаньте в один ряд! Проте якщо вони об’єднаються навколо керівництва, яке не боїться Аллаха, якщо вони будуть тримати зв’язок з тими , хто не боїться покарання Аллаха, тоді їх недуг лише підсилиться, а роз’єднаність так і залишиться серед них. Так вони не зможуть скинути тирана та зупинити його злочинну діяльність, і, як ми бачили в Алеппо, вони стануть усього лише мостом, по якому пройдуться правителі-маріонетки, проклавши собі шлях до підписання отруйних угод. Тоді, навіть якщо у них і проявиться єдність, то, як ми це бачили на переговорах в Анкарі, подібна єдність буде виражена у підписанні угоди про перемир’я.

Наші пращури також були піддані подібному випробуванню після того, як вони залишили істину і їх спіткало лихо. У часи хрестоносців вони зійшли зі шляху, який був прокладений Посланцем Аллаха ﷺ, і втратили аль-Кудс – місце нічної подорожі та піднесення (ісра та мірадж). Також вони залишили вірний шлях у часи монголо-татар та втратили столицю Халіфату – Багдад. Також в останні роки вони зійшли з прямого шляху та розділились, а потім втратили Халіфат, і з цієї причини втратили аль-Кудс удруге. Проте у перших двох випадках мусульмани знали, у чому причина, тому виліковувались та повертали Уммі велич, навіть завоювали Константинополь і перетворили його в один із великих ісламських центрів, а також наблизились до держави, яка сьогодні носить назву Росія. Вони стукались в Європу, як зі сходу, так і з заходу, починаючи від битви при Пуатьє (732 г.) у воріт Франції і закінчуючи битвами у воріт Відня. Повернення нашої величі та потужності залежить від нашої єдності. Лише тоді невірний колонізатор та їх приспішники залишать Сирію т інші ісламські землі. Тоді ми повернемо аль-Кудс, покладемо край іудейському утворенню, поширимо благо на усій землі та отримаємо обіцяне Аллахом намісництво та можливість сповідувати свою релігію.
О мусульмани, жителі Шаму та усі революціонери ! Ми пропонуємо вам ці ліки! Більше не залишилось жодних виправдань, після стількох потрясінь, хіба ви не згадаєте наставляння?! Всевишній говорить:

أَوَلَا يَرَوْنَ أَنَّهُمْ يُفْتَنُونَ فِي كُلِّ عَامٍ مَرَّةً أَوْ مَرَّتَيْنِ ثُمَّ لَا يَتُوبُونَ وَلَا هُمْ يَذَّكَّرُونَ

«Невже вони не бачать, що кожного року вони піддаються випробуванню один або два рази? Вони не каються після цього і не згадують наставляння» (9:126).

Ми звертаємось до вас – до усіх володарів сили в арміях та загонах. Ми закликаємо вас згуртуватись навколо щирого політичного керівництва, допомагаючи та сприяючи у встановленні держави Ісламу – Халіфату за методом пророцтва. Це і є прямий шлях! Ми закликаємо вас приєднатись до партії, яка не веде свій народ оманливим шляхом. Ми закликаємо вас надати допомогу партії Хізб ут-Тахрір, адже ви знайомі з нею, а вона працює серед вас. Ви вже пізнали на досвіді, що вона говорить правду і оберігає вас своїми повчаннями. Наші слова стали гостріші, тому що підсилилась біда. У наших силах зупинити цю несправедливість, щоб мусульмани жили у безпеці. Хіба ви не надасте нам допомогу?! Завдяки їй ви набудете щастя в обох світах!

إِنَّ فِي ذَلِكَ لَذِكْرَى لِمَنْ كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ

«Воістину, у цьому міститься нагадування для тих, у кого є серце, хто прислухається та присутній при цьому» (50:37).


Хізб ут-Тахрір
3 Рабіъ ус-сані 1438 р.х.
01.01.2017 р.

Головне меню