Мусульмани! Армії мусульман! Ми закликаємо вас піднятись! Ваш ворог Трамп показав свої ікла. Так нехай вони обломляться об ваші мечі!

Прокламації
Друкарня

Цією ніччю на зустрічі Трампа з Нетаньяху у Вашингтоні Трамп виразив свою ненависть до мусульман та Єрусалиму під оплески Нетаньяху, його союзників і послідовників...

Він заявив, що підготував справедливу угоду між палестинцями і сіоністами! Проте вчинки його говорять: «Євреям належить уся Палестина, а палестинцям нічого. Сіоністам належить Єрусалим, територія поселень, Наблус з його околицями, долина річки Йордан і усе, що до неї прилягає, а палестинці можуть лише вести переговори відносно того, що залишилось від Палестини»... нібито там щось залишилось після цього! Трамп заявляє, що це унікальна можливість для палестинців за останні 70 років встановити свою державу! Також він додає, що на початку свого правління зустрічався у Саудівській Аравії з головами 55 мусульманських країн, які розділяють його думку. І на завершення він іще і обіцяє палестинцям фінансову допомогу у розмірі 50 млрд. доларів, якщо ті підпишуть угоду. І під кінець він стверджує, що Халіфат мертвий, чим і хизується. Нехай Аллах уразить його язик!

Помпезна промова, з якою Трамп виступив під час презентації своєї «угоди», і жалюгідні слова, сказані ним перед сіоністами, демонструють, що він іще більший єврей, аніж самі євреї, бо показав себе повноцінним окупантом Палестини. Проте він би нізащо не насмілився так розв’язно говорити, якщо б не правителі мусульман, які зрадили свою релігію, Умму і свої країни! Він поводить себе так, ніби Палестина — його власність, якою він може розпоряджатись як побажає, а ці зрадники сидять тихше води, нижче трави, а дехто із них іще і був присутнім на його виступі! Трамп спокійний за них. Він знає, що вони не проти і навіть раді його рішенню, і це стимулює його рухатись іще далі...

Справа у тому, що Трамп порівнює обстановку по ступеню підкорення йому цих правителів, адже вони поводять себе так, нібито вони усім розпоряджаються у своїх країнах у його інтересах, нібито вони пробудуть при владі вічно і вічно будуть прославляти Трампа, після чого палестинцям залишиться лише радісно прийняти його «Угоду сторіччя» і продатися за долари! Проте правителі мусульман усе менше і менше значать в очах народу, і їх режими знаходяться на грані краху. Окрім того, можливо, Трамп чув, що у минулому хрестоносці вже тримали Палестину у своїх брудних руках, але настала мить, і Салахуддін повернув її назад і очистив ці землі від бруду. Умма багата праведними людьми і здатна дати іще не одного Салахуддіна... які своїми руками виконають пророцтво Посланця Аллаха ﷺ про знищення сіоністського утворення і втечу їх помічників назад до себе, якщо їм буде куди втікати.

Трамп з гордістю заявив, що Халіфат знищений, проте він попросту обманює себе, тому що розбита ним організація ніколи не була Халіфатом, тим більше таким, про який говорив Посланець Аллаха ﷺ... Істинний Халіфат іще буде, ін ша Аллах, на плечах чоловіків, і він буде виконаний так само, як було виконано пророцтво про завоювання Константинополя на плечах Мухаммада аль-Фатіха і його армії. Так само ж на плечах ісламської армії буде виконано пророцтво Посланця Аллаха ﷺ про перемогу мусульман над євреями. У «Сахіху» Мусліма від Абу Хурайри передається, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

لَا تَقُومُ السَّاعَةُ حَتَّى يُقَاتِلَ الْمُسْلِمُونَ الْيَهُودَ فَيَقْتُلُهم الْمُسْلِمُونَ

«Не наступить Судний День, поки мусульмани не битимуться з євреями, після чого мусульмани переможуть їх».

Окупаційне сіоністське утворення у Палестині паде, і благословенна земля буде очищена від їх бруду, повернувшись назад у руки мусульман. Ісламська Умма — це жива Умма, яка не закриває очі на несправедливість, нехай навіть Трамп разом з його послідовником Нетаньяху та їх союзниками думають інакше, нехай навіть нинішні  правителі мусульман залишаються при владі, нехай якщо вони і вважають, що Халіфат ніколи не буде відновлений. Якщо вони і справді так вважають, то будуть сильно здивовані, коли у кінці усе виявиться інакше.

وَذَٰلِكُمْ ظَنُّكُمُ الَّذِي ظَنَنتُم بِرَبِّكُمْ أَرْدَاكُمْ فَأَصْبَحْتُم مِّنَ الْخَاسِرِينَ

«Це ваші припущення, які ви робили про вашого Господа, згубили вас, і ви виявились одними зі тих, хто зазнав збитку» (41:23).

Можливо, Трамп іще до завершення строку свого правління побачить істинного халіфа Ісламу і мусульман і помре від жаху при виді ісламської армії до того, як йому доведеться вступити з нею у бій.

وَلَتَعْلَمُنَّ نَبَأَهُ بَعْدَ حِينٍ

«А ви неодмінно дізнаєтесь звістку про нього через певний час» (38:88).

Мусульмани! Армії мусульман! Ми закликаємо вас піднятись! Ваш ворог Трамп показав свої ікла і склав план злочинної угоди, закликаної надати допомогу євреям і утвердити їх поличне утворення на території усієї Палестини. У відповідь на цей злочин мусульмани повинні вибити Трампу зуби, які той скалить, іншими словами — знищити сіоністське утворення і повернути Палестину назад у руки мусульман. Природно, наші нинішні правителі не дадуть такої відповіді. Не розраховуйте, що така відповідь може обмежитись лише опором на Західному березі та у Секторі Газа, яким би сильним він не був. Слова про те, що проблема Палестини є проблемою самих же палестинців, не витримують ніякої критики, тому що Палестина належить усім мусульманам і її проблема зачіпає усю Умму, арабів і неарабів. Аналогічним чином відповідь Трампу не повинна полягати в одних гаслах, якими б палкими вони не були.

Палкі гасла є звичайною справою для мусульман у часи відправки солдатів битися на джихаді, щоб підняти їх бойовий дух і зробити їм напуття, але не більше. Усе тому, що такими методами неможливо покінчити з сіоністським утворенням і покласти край його злочинам. Правильний метод — це мобілізація армій, які б вирвали утворення євреїв з корінням, тому що вони окупували Палестину і заснували на ній свою державу, чому сприяли знов-таки правителі-зрадники мусульманських країн. Держава євреїв буде переможена лише державою, яка направить свої війська і покінчить з ним. Виходячи із цього, відповідна реакція на дії євреїв повинна виражатись одним із двох образів чи ними обома:

1. Вести безпосередню діяльність для відновлення ісламського образу життя методом встановлення Халіфату, який мобілізує армію мусульман на війну з євреями аж до знищення їх утворення і повернення Палестини назад у руки мусульман.

2. У нашій сьогоднішній реальності, коли немає Халіфату, битва з невірними, особливо з окупантами наших країн, не повинна зупинятись з причини відсутності Халіфату. Битва з невірними обов’язкова, усе одно, чи є правителем мусульманин-халіф чи мусульманин, який не править по Шаріату. У будь-якому випадку армії мусульман повинні направитись на війну з євреями, усунути їх державне утворення і повернути Палестину у руки мусульман. Якщо правитель погоджується відправити війська, то вчиняє добре. Якщо ж він забороняє це і не пускає армію у бій проти окупантів, то зсередини армії повинен вийти сучасний Салахуддін і розчавити такого правителя, а потім відправити армію на війну з євреями і очистити благословенну землю Палестини від їх нечисті так само, як попередній Салахуддін очистив її від нечисті хрестоносців.

Такою повинна бути справжня відповідь. Тому той, хто гнівається на «угоду» Трампа, постає проти неї і проти сіоністського утворення, бажаючи його усунути і повернути Палестину назад у руки мусульман, той нехай знає, що ось він — істинний шлях до його цілі. Нехай він встає на нього і рухається по ньому з усією щирістю, уповаючи на Аллаха Великого і Сильного!

لِمِثْلِ هَـٰذَا فَلْيَعْمَلِ الْعَامِلُونَ

«Заради такого нехай трудяться трудівники!» (37:61).

І наостаннє хочемо сказати, що Хізб ут-Тахрір пояснив вам, якою повинна бути відповідь «угоду» Трампа, на яку чекає поразка, з дозволу Аллаха. Хізб ут-Тахрір закликає  мусульман та їх армії до наступного:

Мусульмани повинні вдатися до діяльності, про яку ми сказали вище. Примкніть до нашої справи з усією віддачею, правдивістю і щирістю для підтвердження обіцянки Аллаха про встановлення Халіфату:

وَعَدَ اللَّـهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі» (24:55).

Тим самим виконається пророцтво Посланця Аллаха ﷺ про встановлення Праведного Халіфату після того, як завершиться епоха деспотії, у яку ми живемо. Приводить Імам Ахмад у його «Муснаді» від Хузейфи (р.а.), що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

ثُمَّ تَكُونُ مُلْكاً جَبْرِيَّةً فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

«Потім наступить період деспотичного правління, яке триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, поли побажає Аллах, він припиниться. Потім знов наступить період Халіфату, заснованого на методі пророцтва».

Армії мусульман повинні виконати те, про що ми сказали вище, і взятися за зброю. Ми також закликаємо їх допомогти нас скинути штучні правлячі режими у країнах мусульман і встановити державу Праведного Халіфату за методом пророцтва, повернути мусульманам велич і їх силу. Окрім того, ми закликаємо їх встати на шлях ансарів Посланця Аллаха ﷺ, статус яких так підніс Аллах у Корані, що самі янголи спускались до поховання їх ватажка Саада ібн Муаза (р.а.). Приводить ат-Тірмізі від Анаса ібн Маліка, що Посланець Аллаха ﷺ сказав про поховання Саада ібн Муаза:

إِنَّ الْمَلَائِكَةَ كَانَتْ تَحْمِلُهُ

«Його несли янголи».

Як же чудово бути ансаром і як же чудово послідувати їх шляху! Нехай Аллах буде ними задоволений!

هَـٰذَا بَلَاغٌ لِّلنَّاسِ وَلِيُنذَرُوا بِهِ وَلِيَعْلَمُوا أَنَّمَا هُوَ إِلَـٰهٌ وَاحِدٌ وَلِيَذَّكَّرَ أُولُو الْأَلْبَابِ

«Це — послання до людства. Нехай їх увещевають ним, і нехай вони знають, що Він — Єдиний Бог, і нехай замисляться володарі розуму» (14:52).


Хізб ут-Тахрір
4 Джумада ас-сані 1441 р.х.
29.01.2020 р.

Головне меню