У цей день ОАЕ і Бахрейн підписують з сіоністами велику зрадницьку угоду відносно Палестини

Прокламації
Друкарня

Землі перенесення і піднесення Пророка ﷺ, — не соромлячись Аллаха, Його Посланця ﷺ і мусульман

14.09.2020 інформаційне агентство «France 24» опублікувало новину, в якій було заявлено: «У вівторок Близький Схід вступає у нову еру, тому що ОАЕ і Бахрейн підписують угоду про нормалізацію відносин з «Ізраїлем» у Вашингтоні... Було прийнято рішення про те, що церемонія підписання відбудеться під патронажем президента США Дональда Трампа в Білому домі... Дві арабські делегації будуть очолювати міністри закордонних справ відповідних країн...».

Отож, ОАЕ і Бахрейн у вівторок підпишуть угоду у похмурій столиці США. Ця угода стане найбільшим зрадництвом у відношенні землі перенесення і піднесення Пророка ﷺ, причому це відбудеться без усілякого сорому перед Аллахом, Його Посланцем ﷺ і мусульманами. У цьому вони слідують прикладу собі подібних у минулому: єгипетському режиму в Кемп-Девіді, «Організації Звільнення Палестини» (ОЗП) в Осло і йорданському режиму в Ваді-ель-Араба!

До цього правителі мусульманських країн вже повністю співпрацювали з єврейською державою і без офіційних угод, лише трохи це приховуючи і проявляючи якісь рештки сорому. Але сьогодні, втративши і ці рештки, вони відкрито, без усілякого сорому, більше того, навіть з гордощами, заявили про нормалізацію відносин з сіоністами, як би принижено і ганебно це не виглядало!Приниження, до якого вони опустились, обов’язково обернеться проти них лихом, незалежно від того, визнають вони це чи ні — така участь чекає на кожного, хто порушує Ісламу і мусульман.

سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُوا صَغَارٌ عِندَ اللَّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُوا يَمْكُرُونَ

«Грішників же спіткає приниження перед Аллахом і тяжкі муки за те, що вони плели підступи» (6:124).

Те, що зараз відбувається, є великим гріхом — нормалізація відносин з сіоністами на очах мусульман та їх армій, хоча армії мусульман не квапляться обрушити свій гнів на правителів. Втім, і ті, хто не підписує подібної угоди, сьогодні нічим не краще тих, хто це зробив, чому наочним прикладом служить те, як турботливо вони приймають в гостях представників сіоністського утворення і як самі гостять у них.

Той же Катар дуже навіть добре виконує роль чесного посередника між євреями і Сектором Газа. Режим Саудівської Аравії відкриває свій повітряний простір для літаків євреїв, які окупували Єрусалим та інші святині мусульман! Турецький режим усе так само визнає законність єврейської окупації Палестини! Так що, воістину, те, що коїться сьогодні, є великим гріхом, що відбувається до того нахабно і просто, ніби мова йде про щось буденне, як, наприклад, про відмінність поглядів на демаркацію кордонів!!!

О, мусульмани!

Благословенна земля Палестини, земля Єрусалиму, землі перенесення і піднесення Пророка ﷺ живе у серцях мусульман, навіть якщо вони і страждають від своїх жалюгідних правителів, які підкорились невірним колонізаторам замість того, щоб підкоритись Аллаху — Господу світів. Палестина і Єрусалим належать мусульманам, а не зрадникам-правителям. Те, що вони нормалізували відносини з сіоністським утворенням, яке окупувало Палестину,дуже скоро обернеться для них ганьбою. Палестина повернеться до тих, кому належить по праву, після того, як її істинні володарі сили битимуться з євреями-окупантами. У той день армії мусульман в увесь голос будуть скандувати такбіри «Аллаху Акбар!», як і обіцяв найправдивіший чоловік на Землі ﷺ:

لَتُقَاتِلُنَّ الْيَهُودَ فَلَتَقْتُلُنَّهُمْ، حَتَّى يَقُولَ الْحَجَرُ يَا مُسْلِمُ هَذَا يَهُودِيٌّ فَتَعَالَ فَاقْتُلْهُ

«Ви неодмінно битиметесь з євреями і неодмінно їх вб’єте. Буде так, що навіть камінь скаже: «О, мусульманин! Ось єврей за мною! Підійди і вбий його!» (Муслім).

О, мусульмани!

Армії ваших країн складаються із числа ваших же синів, братів і одноплемінників. Серед них немало щирих людей, які потребують того, щоб ви вказали їм на правильність і спонукали їх до звільнення Палестини із рук жалюгідного сіоністського утворення, яке окупувало цю землю і поширило на ній зло і пороки за допомогою продажних правителів мусульманських країн... правителів, які замість того, щоб битися з сіоністами, вирішили захищати їх і забезпечувати їм безпеку. Без цих правителів єврейське утворення не проіснувало б до сьогоднішнього дня, тому що євреї не можуть вистояти самі у відкритій війні проти мусульман.

لَن يَضُرُّوكُمْ إِلَّا أَذًى ۖوَإِنيُقَاتِلُوكُمْيُوَلُّوكُمُالْأَدْبَارَثُمَّلَايُنصَرُونَ

«Вони не завдадуть вам ніякої шкоди, окрім докучання. Якщо ж вони будуть битися з вами, то повернуться до вас спиною, після чого їм не буде надана допомога» (3:111).

Такою є їх реальність, таким є їх положення, проте замість того, щоб битися проти них, правителі мусульман дружать з ними, хоча їм варто було б вигнати євреїв із домів, які ті відняли у нас, як і сказав Всевишній в Корані:

وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ وَأَخْرِجُوهُم مِّنْ حَيْثُ أَخْرَجُوكُمْ

«Вбивайте їх, де б ви їх не зустріли, і виганяйте їх звідти, звідки вони вас вигнали» (2:191).

Замість цього тагути допомагають євреям і далі підтримувати окупацію.

قَاتَلَهُمُ اللَّهُ ۚأَنَّىٰيُؤْفَكُونَ

«Нехай погубить Аллах! До чого ж вони відвернуті від істини!» (9:30).

О, мусульмани!

Ми зможемо виправити своє положення тільки так, як цього добилось перше покоління мусульман: методом правління по Шаріату і мобілізацією ісламських партій, які стрясуть ворогів Аллаха. Це, у свою чергу, можливо лише після відновлення Праведного Халіфату за методом пророцтва. Халіфат знищить сіоністське утворення після того, як воно оскверняло чисту землю Палестини сімдесят років, і тільки тоді ці землі остаточно повернуться у лоно Ісламу як велика земля у складі великої Держави Халіфат за методом пророцтва... Так і буде, з дозволу Аллаха, чому є чотири беззаперечних підтвердження:

1. Ісламська Умма — це краща Умма, виведена для людей:

كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ

«Ви є кращою із общин, що з’явились на благо людства» (3:110).

Умма не стане вічно терпіти несправедливість і не забуде свого Єрусалиму, як би тирани не старались. Умма розчавить їх ногами і примусить страждати.

2. Обіцянка Аллаха про намісництво на землі

وَعَدَ اللَّـهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні і діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі» (24:55).

Окрім того, Посланець Аллаха ﷺ обіцяв, що одного разу халіфат за методом пророцтва повернеться знов, сказавши:

ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

«Потім прийде Халіфат за методом пророцтва».

3. Хадіс Пророка ﷺ про майбутню битву проти євреїв, де вони будуть повержені:

لَتُقَاتِلُنَّ الْيَهُودَ فَلَتَقْتُلُنَّهُمْ، حَتَّى يَقُولَ الْحَجَرُ يَا مُسْلِمُ هَذَا يَهُودِيٌّ فَتَعَالَ فَاقْتُلْهُ

«Ви неодмінно битиметесь з євреями і неодмінно ї вб’єте. Буде так, що навіть камінь скаже: «О, мусульманин! Ось єврей за мною! Підійти і вбий його!» (Муслім).

4. Правдивий і щирий Хізб, діючий, з дозволу Аллаха, над виконанням обіцянки Аллаха і Його Посланця ﷺ. Хізб іде уперед і не обманює свій народ, володіє достатньою мудрістю і проникливістю, прагне очолити Умму і повести її до благу, щоб та знов ожила і стала великою, а також досягла успіху як у цьому світі, так і у Наступному.

Прагнення до перемоги Ісламської Умми не зломлено. З дозволу Аллаха, вона встановить Халіфат і звільнить Єрусалим, покінчивши з несправедливістю, тиранами та їх прихвоснями.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ ﴿٤﴾بِنَصْرِ اللَّـهِ ۚيَنصُرُمَنيَشَاءُ ۖوَهُوَالْعَزِيزُالرَّحِيمُ

«У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він — Могутній, Милосердний» (30:4,5).

 

Хізб ут-Тахрір
27 Мухаррама 1442 р.х.
15.09.2020 р.

Головне меню