Вони не завдадуть вам ніякої шкоди, окрім докучання

Прокламації
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

لَن يَضُرُّوكُمْ إِلَّا أَذًى ۖ وَإِن يُقَاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يُنصَرُونَ

«Вони не завдадуть вам ніякої шкоди, окрім докучання. Якщо ж вони будуть битись з вами, то повернуться до вас спиною, після чого їм не буде надана допомога» (3:111)

Ці євреї з часів племен Бану Кайнука, Бану Курайза і Бану Надір, а потім — і Хайбара, не змінились. Іще з того часу вони відомі нам як брехливі, обманливі, порочні, корумповані, боягузливі і низькі люди. Правду сказав Всевишній:

ضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ أَيْنَ مَا ثُقِفُوا إِلَّا بِحَبْلٍ مِّنَ اللَّهِ وَحَبْلٍ مِّنَ النَّاسِ

«Де б ви їх застали, їх спіткає приниження, якщо тільки вони не опиняться під покровительством Аллаха і покровительством людей» (3:112).

Вони відмовились від покровительства Аллаха, бо відмовились прийняти Іслам, а тому їм залишилось шукати лише покровительства інших народів в країнах невір’я, а також у всіляких лицемірів і зрадників-правителів мусульманських країн!

Мусульмани по одному чи малими групами захоплюють у євреїв цілі укріплення, пересуваючись на мотоциклах, а то і зовсім на ногах, забираючи собі єврейські танки і бронемашини, уражають їх і беруть у полон, хоча євреї обвішані зброєю і повністю укомплектовані технікою. Мусульмани ідуть у бій проти них з особистою стрілецькою зброєю, б’ються своїми розумами і серцями, кинувши їх обертатись назад! Мусульмани не бояться, вигукують такбіри і стараються не здаватись у полон. Вони сподіваються на перемогу в цьому світі і на довольство Аллаха в Судний День, за яким їх будуть чекати сади Раю! Нехай в обох світах вони будуть облагодіяні допомогою Аллаха і швидкою перемогою!

وَأُخْرَىٰ تُحِبُّونَهَا ۖ نَصْرٌ مِّنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ ۗ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ

«Буде іще те, що ви любите: допомога від Аллаха і близька перемога. Повідом же благу звістку віруючим!» (61:13).

Серце кровоточить, коли на їх тлі ти бачиш правителів мусульманських країн, особливо тих, що поруч з Палестиною: вони поводять себе немов глухі і сліпі.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ

«Глухі, німі сліпі! Вони не повернуться на прямий шлях» (2:18).

Вони живуть і правлять поруч з Палестиною, але як нібито ця свята земля з її мусульманами їх не хвилює. Вони намагаються зайняти деяку нейтральну позицію, відстежуючи процеси зі сторони, ніби їх це не стосується, ніби мова не йде про аль-Аксу — третю святиню Ісламу і першу киблу! Яке ж огидне їх правління!

Що від них убуде, якщо вони перетнуть кордони, введуть в Палестину свої війська і допоможуть мусульманам цієї землі, які б’ються зброєю, яка на порядок уступає зброї євреїв? Як армії мусульман можуть досі сидіти нерухомо в своїх казармах, спостерігаючи ледве не у прямій трансляції, як б’ються їх брати в Палестині зі спільним ворогом? Як вони можуть відмовлятись підтримати мусульман Палестині, мусульман святої землі — землі, з якої Посланець Аллаха ﷺ піднісся у небеса?

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَىٰ بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا ۚ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ

«Пречист Той, Хто переніс вночі Свого раба, щоб показати йому деякі із Наших знамень, із Заповідної мечеті в мечеть аль-Акса, околицям якої Ми дарували благословення. Воістину, Він — Чуючий, Бачачий» (17:1).

Правителі-зрадники наказують арміям не покидати казарм! Як солдати можуть підкорятись їм? Який їм сенс підкорятись своїм ватажкам і тим самим принижуватись перед євреями, на яких гнівається Аллах? Виходить, євреї тримають в окупації святу землю, а правителі мусульман їм допомагають! Хіба можна їм підкорятись?

يَوْمَ تُقَلَّبُ وُجُوهُهُمْ فِي النَّارِ يَقُولُونَ يَا لَيْتَنَا أَطَعْنَا اللَّهَ وَأَطَعْنَا الرَّسُولَا ‎٦٦‏ وَقَالُوا رَبَّنَا إِنَّا أَطَعْنَا سَادَتَنَا وَكُبَرَاءَنَا فَأَضَلُّونَا السَّبِيلَا ‎٦٧ رَبَّنَا آتِهِمْ ضِعْفَيْنِ مِنَ الْعَذَابِ وَالْعَنْهُمْ لَعْنًا كَبِيرًا

«У той день їх обличчя будуть повертатись (або змінюватись) у Вогні, і вони скажуть: «Краще б ми підкорялись Аллаху і підкорялись Посланцю!». Вони скажуть: «Господь наш! Ми підкорялись нашим старійшинам і нашій знаті, і вони збили нас зі шляху. Господь наш! Подвій для них муки і прокляни їх великим прокляттям!» (33:66–68).

Необхідно визнати, що мусульман Палестини відверто кинули в одиночку воювати проти добре озброєних євреїв, а арміям мусульман наказали сидіти в казармах. Відповідно, треба визнати, що справжня і повноцінна перемога над євреями в Палестині з подальшою її деокупацією від євреїв, може бути досягнута тільки при входженні до святої землі армії мусульман, посланої щирою державо.

Отож, усі ці жалюгідні правителі в наших країнах, з милості Аллаха, зникнуть тільки з приходом держави Ісламу — Праведного Халіфату. Одного разу, з дозволу Аллаха, ми дамо євреям справжній бій і покінчимо з окупацією! Сказав Посланець Аллаха ﷺ в хадісі, переданому від Хузайфи в «Муснаді» Ахмада:

...ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

«Потім буде Халіфат за методом пророцтва».

Також вивів Імам Бухарі від Абдуллаха ібн Умара (р.а.), сказавши:

سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ ﷺ يَقُولُ: «تُقَاتِلُكُمْ الْيَهُودُ فَتُسَلَّطُونَ عَلَيْهِمْ ثُمَّ يَقُولُ الْحَجَرُ يَا مُسْلِمُ هَذَا يَهُودِيٌّ وَرَائِي فَاقْتُلْهُ»

«Я чув, як Посланець Аллаха сказав: «Ви битиметесь з іудеями і отримаєте над ними гору. Потім скаже камінь: «О, мусульманин! Ось іудей за мною! Вбий його!».

Коли прийде допомога Аллаха Сильного, Великого і Мудрого, тоді уся земля засяє!

Ми просимо у Аллаха вищі сади Фірдаусу для шахідів і повного зцілення пораненим! Також ми просимо Всевишнього, щоб агенти-правителі в мусульманських країнах та їх прибічники в заблудших організаціях не добились успіху. Ми сподіваємось, що ніхто із них не зможе спотворити підсумки битви, яка відбулась, і обернути перемогу у поразку, розхитаність єврейського утворення в його зміцнення, а явний прогрес — в явний регрес! Якщо усе буде зроблено правильно, то буде так, як сказав Всевишній:

لَن يَضُرُّوكُمْ إِلَّا أَذًى ۖ وَإِن يُقَاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يُنصَرُونَ ‎

«Вони не завдадуть вам ніякої шкоди, окрім докучання. Якщо ж вони будуть битись з вами, то повернуться до вас спиною, після чого їм не буде надана допомога» (3:111).


Хізб ут-Тахрір
23 Рабі уль-авваль 1445 р.х.
08.10.2023 р.

Головне меню