Правлячий режим Туреччини намагається приховати сонце

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

За два дні до проведення конференції в Стамбулі відділенням Хізб-ут-Тахрір у Туреччині, через добу після роздачі хлопцями з Хізб-ут-Тахрір прокламації з нагоди трагічної річниці віроломного руйнування Халіфату британцями та їх агентами з числа арабів і турків, а також через два дні після завершення конференції Хізб-ут-Тахрір в Індонезії для мусульманських вчених - із самого раннього ранку в п'ятницю, 24 червня 2009р, правоохоронні служби Туреччини у двадцяти трьох містах одночасно почали вриватися у дома хлопців із Хізб-ут-Тахрір та арештовувати сотні богобоязливих і благочестивих, які з милості Аллаха є борцями майбутнього Халіфату.

З волі Аллаха, ці хлопці борються, незважаючи на протистояння тиранів і гнобителів із числа турецьких секуляристів - проанглійських мерзотників, і одягнених в ісламське одіяння ворогів Ісламу - американських агентів.

Незважаючи на розбіжність інтересів їх заокеанських панів, вони зійшлися на ненависті до Ісламу й мусульманам, а також на змові проти Халіфату та працюючих над його встановленням діячів. Раніше вони не могли домовитися навіть у питанні розділу посадових портфелів! Сьогодні вони об'єдналися проти хлопців із Хізб-ут-Тахрір - борців майбутнього Халіфату. І все це через ту злісність, яка спіткала їх. Адже Халіфат трясе їхні центри, після того, як позбавив їх спокою!

Їх злість і гнів змусили розпочати спільну звірячу й несправедливу кампанію проти хлопців із Хізб-ут-Тахрір. Однак ми відповімо їм так, як Всевишній Аллах відповідав їм подібним у минулому:

(قُلْ مُوتُواْ بِغَيْظِكُمْ إِنَّ)
 
Скажи: «Умріть від своєї злості! (3:119)
 
Нехай знають, що всі заплановані заходи проти хлопців із Хізб-ут-Тахрір обернуться проти них самих же.
 
(إِنَّ هَـؤُلاء مُتَبَّرٌ مَّا هُمْ فِيهِ وَبَاطِلٌ مَّا كَانُواْ يَعْمَلُونَ)

 «У цих людей погублене буде те, що вони сповідують, і марно буде те, що вони роблять» (7:139)
 
Всевишній Аллах поверне їх назад їх же злістю, і не досягти їм блага.
 
Якщо секуляристи Туреччини та одягнені в ісламське одіяння вороги Ісламу припускають, що вони перешкодить установленню Халіфату, то це повна дурниця. Всевишній Аллах говорить:
 
(وَذَلِكُمْ ظَنُّكُمُ الَّذِي ظَنَنتُم بِرَبِّكُمْ أَرْدَاكُمْ فَأَصْبَحْتُم مِّنْ الْخَاسِرِينَ)

 «Ці ваші припущення, які ви робили про вашого Господа, погубили вас, і ви виявилися одними з потерпілих збиток» (41:23)
 
А якщо вони припускають, що цим вони відвернуть хлопців із Хізб-ут-Тахрір від своєї діяльності або послабить їх, то це ілюзія. Адже борці Халіфату загартовуються та примножують свої сили у випробуваннях і життєвих труднощах. Всевишній Аллах говорить:
 
(فَانقَلَبُواْ بِنِعْمَةٍ مِّنَ اللّهِ وَفَضْلٍ لَّمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ وَاتَّبَعُواْ رِضْوَانَ اللّهِ وَاللّهُ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ)

 «Люди сказали їм:« Народ зібрався проти вас. Побійтеся ж їх ». Однак це лише примножило їхню віру, і вони сказали: «Нам достатньо Аллаха, і як прекрасний цей Піклувальник та Хоронитель!» Вони повернулися з милістю від Аллаха й щедротами. Зло не торкнулося їх, і вони пішли за достатком Аллаха. Воістину, Аллах володіє великою милістю »(3:174)
 
Якщо вони думають, що зможуть здійснити свої мрій за допомогою зупинки діяльності Хізб-ут-Тахрір на якість місяці, дні або години, то нехай знають, що вони помиляються. Як говорить Всевишній Аллах:
 
(أَمْ تَأْمُرُهُمْ أَحْلَامُهُم بِهَذَا أَمْ هُمْ قَوْمٌ طَاغُونَ)

 «Невже їх мріяння наказують їм таке? Або ж вони є людьми злочинними »(52:32)
 
Їх мріяння споріднені мріянням тих, які вдалися до брехні та загордилися тим, що ввійдуть у Рай, а в підсумку опинилися в положенні того, хто бажає провести верблюда через вушко голки. Всевишній Аллах говорить:
 
(إِنَّ الَّذِينَ كَذَّبُواْ بِآيَاتِنَا وَاسْتَكْبَرُواْ عَنْهَا لاَ تُفَتَّحُ لَهُمْ أَبْوَابُ السَّمَاء وَلاَ يَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ حَتَّى يَلِجَ الْجَمَلُ فِي سَمِّ الْخِيَاطِ وَكَذَلِكَ نَجْزِي الْمُجْرِمِينَ)

 «Воістину, не відкриються брами небесні для тих, хто вважав брехнею Наші знамення й вихвалявся над ними. Вони не ввійдуть у Рай, поки верблюд не пройде через вушко голки. Так Ми відплачуємо грішникам ». (7:40)
 
Але якщо серед них ще залишилися ті, в чиїх серцях ще живе Іслам і прислухаються до слів Всевишнього Аллаха, то нехай прочитають слова Всемогутнього й Всевишнього Аллаха:
 
(وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَن يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ)(الَّذِي لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَاللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ)(إِنَّ الَّذِينَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَتُوبُوا فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَلَهُمْ عَذَابُ الْحَرِيقِ)
 
 
 «Вони зганяли їм тільки за те, що ті ввірували в Аллаха Могутнього, Достохвального, Якому належить влада над небесами й землею. Аллах Свідок усякої речі! Тим, які піддали спокусі віруючих чоловіків і жінок, і не покаялися, уготовані мучення в Геєні, мучення від пекучого Вогню »(85:8-10)
 
(وَالَّذِينَ يُؤْذُونَ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ بِغَيْرِ مَا اكْتَسَبُوا فَقَدِ احْتَمَلُوا بُهْتَاناً وَإِثْماً مُّبِيناً)
 
«А ті, які незаслужено поплюжать віруючих чоловіків і віруючих жінок, звалюють на себе тягар наклепів і явного гріха» (33:58)
 
Нехай поміркують над словами Посланця Аллаха ﷺ: «Хто принизить мого наближеного (віруючого раба), той оголосив мені війну» (вивів ат-Табарі в книзі «аль-Кабір» по шляху Абу Умами). Очевидно, що кожен, хто оголошує війну Всевишньому Аллаху, той у збитку й поразці. І буде принижений кожний, хто боровся з Аллахом і Його Посланцем:
 
(وَإِذْ قَالَ مُوسَى لِقَوْمِهِ يَا قَوْمِ اذْكُرُواْ نِعْمَةَ اللّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ جَعَلَ فِيكُمْ أَنبِيَاء وَجَعَلَكُم مُّلُوكاً وَآتَاكُم مَّا لَمْ يُؤْتِ أَحَداً مِّن الْعَالَمِينَ)

 «Ті, які ворожнечу з Аллахом і Його Посланником, опиняться в числі найбільш приниженим» (58:20)

Хізб-ут-Тахрір перестерігає турецьких секуляристів, проанглійськіх мерзотників, і одягнених в ісламське одіяння американських агентів, про те, що Халіфат повертається, з дозволу Аллаха, туди, де був зупинений. Він неминуче повертається у фортецю Ісламу - «Ісламбуль», і небажання безбожників і несправедливих - не перешкода.
 
Хізб-ут-Тахрір
03 Шаабан 1430 р. (25 липня 2009 р.)

Головне меню