Прорив блокади в Секторі Газа не відбудеться тільки лише за допомогою осуду й звернення в ООН

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ

Цього домагаються за допомогою мобілізації армій, які перебувають навколо іудейської держави.

Люди з різних куточків світу перебуваючи на борті кораблів "Флотилії волі", керуючись людськими спонуканнями, призвали до зняття блокади в Секторі Газа… Вони вирушили з наміром допомогти старим, жінкам і дітям, які опинилися в блокаді … Правителі в мусульманських країнах вітали їх, від радості й захвату вони робили голосні заяви, що саме такими повинні бути чоловіки- герої подібно пасажирам "Флотилії волі", які направилися заради прориву блокади в Секторі Газа… Власником найгучніших заявами з числа правителів став Эрдоган, сказавши про те, що наблизився день зняття блокади, зрадій же Газа!

Сьогодні вранці, 31/05/2010р., Ізраїльський утвір відправив свої військові кораблі для перехоплення "Флотилії волі" у нейтральних водах. У результаті були вбиті люди, багато поранені. Уцілілих відправили в порт Ашдод в окупованій Палестині. Арабські й неарабські правителі мусульманських країн почали звертатися із закликом до Ради Безпеки, у Лігу арабських країн, ООН, засуджуючи ізраїльську державу і її зловісний злочин. Посипалися збвинувачення проти Ізраїлю в порушенні їм міжнародного права, у нападі в нейтральних водах. Його почали проклинати самими брутальними словами й твердими вираженнями! Деякі здогадалися заявити про те, що подія однозначно створить перешкоди для подальшого мирного процесу!

О люди, у кого є серце, хто прислухається і є свідком, що відбувається:

Дитина й дорослий, жінка й чоловік, що володіють слухом і зором, і навіть ті, хто втратився их… Усі до єдиного прекрасно розуміють, знають і переконані в тому, що прорив блокади Сектору Газа й усунення іудейської присутності неможливо без мобілізації армій, які оточують іудеїв з усіх боків. Це може відбутися в будь-який момент, і досягне окупантів звідти, звідки вони зовсім не очікують. Після чого зникне блокада, повернеться земля її жителям і Аллах зцілить груди віруючих людей:

(قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُّؤْمِنِينَ )

"Боріться з ними. Аллах покарає їх вашими руками, знеславить їх і обдарить вас перемогою над ними. Він зцілить груди віруючих людей" (9:14).

 
Це - єдино існуючий шлях для рятування від іудейської присутності, прориву блокади в Секторі Газа, на Західному березі (ріки Йордан) і в інших навколишніх регионах…
 
О арабські правителі, що вважають себе причетними до народу, мовою якого ниспослан Коран! Це - єдиний вихід! О правителі Туреччини, що вважають себе нащадками Усманів! О власники ракет, які голосно кричать про власний потенціал сили, здатної навіть на те, щоб стерти "Ізраїль" з карти миру. Де ви всі зараз, о правителі Ірану й Пакистану?! Чому ми чуємо багато марних розмов і не бачимо ніяких дій?! Або це всього лише черговий обман і насмехательство над простими людьми. Так погубить вас Аллах! До чого ж ви відвернуся від істини!
 
О люди! Адже це - єдиний вихід. Тоді чому ж хаотично ведуться пошуки недійових і порочних рішень, що відхиляють від правильного й вірного?!
 
О правителі мусульманських країн з мусульманськими арміями, що сидять у своїх казармах! Ми свідчимо, і разом з нами свідчить кожна розсудлива людина, що ви збрехали у своїх виступах із прокльонами на адресу іудейської держави. Ви збрехали в тому, що почали все можливе, щоб прорвати блокаду жителів Сектору Газа. Ваші сльози про загиблих і поранених на "Флотилії волі", оголошення вами жалоби: хто - день, хто - два, хто - три … - це все неправда. Ми свідчимо, і свідчить кожна розсудлива людина, що ви - брехуни!
 
О люди! Хізб ут - Тахрір звертається до вас: хіба вже не стало для вас очевидним і ви не зрозуміли, що немає іншого рішення, крім мобілізації армій заради бою з іудеями, необхідності мобілізувати всіх боєздатних солдатів у границь "Ізраїлю"? Адже солдати - це ваші діти, і вони повинні вступити в бій, не боячись нікого із числа правителів і тиранів. Напроти - якщо буде потреба, коли тирани- правителі посміють перешкодити їм - воювати з ними. Адже Аллах більш гідний того, щоб боялися Його, Могутнього, Мудрого!
 
Хіба не прийшов час зрозуміти вам необхідність існування щирого, праведного проводиря, праведного Халіфа, який разом з вами буде воювати проти ваших ворогів, який поверне колишні дні Аль- Фарука - завойовника Аль- Къудса й дні дні Салах-уд-Діна - його визволителя, дні Султана Абд-уль-Хаміда - його хранителя?
 
Хіба не прийшов час взяти в руки цих правителів- тиранів, що зневажають ваші права, щоб вони, нарешті, мобілізували армії для джихаду? Хіба для вас ще не настав цей час, або ви чекаєте, поки досягне вас велике покарання разом з тиранами.

 
(وَاتَّقُواْ فِتْنَةً لاَّ تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُواْ مِنكُمْ خَآصَّةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ)
 
"Бійтеся спокуси, яка вразить не тільки тих з вас, хто був несправедливий. І знайте, що Аллах суворий у покаранні" (8:25).

 

 
Вивів ат- Тирмизий від Абу Бакра ас- Сиддика, сказавши, що хадис сахіх, у якім говориться: "Я чув як Пророк Аллаха ﷺ говорив:

 
إِنَّ النَّاسَ إِذَا رَأَوْا الظَّالِمَ فَلَمْ يَأْخُذُوا عَلَى يَدَيْهِ أَوْشَكَ أَنْ يَعُمَّهُمْ اللَّهُ بِعِقَابٍ مِنْهُ

"Якщо люди побачать тирана- гнобителя й не зупинять його, то Аллах пошле на них велике покарання".
 
17/ Джумада ас- саній/ 1431г. х.
 31/05/2010 р.

Хізб ут - Тахрір

 

Головне меню