Саміт НАТО у Лісабоні зміцнює східний та західний альянси у боротьбі з мусульманами, з прагненням протидіяти поверненню праведного Халіфату

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

Під час стислої прес-конференції, яка пройшла після завершення саміту, генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен підписав з президентом Афганістану Хамідом Карзаєм угоду про стратегічне та серйозне довгострокове партнерство в Афганістані, яке зміцнить західну окупацію в Афганістані у найближчому майбутньому.

Він заявив наступне: «Ми відновили процес, за допомогою якого афганський народ стане хазяїном своєї батьківщини, і ми домовились «з Карзаєм» на довгострокове партнерство, яке триватиме навіть після завершення нашої військової місії»

 

Відомо, що від час Лісабонського саміту була досягнута угода з Росією, щоб підняти рівень операцій по транспортуванню оснащення для Сил НАТО в Афганістані, через територію Росії по залізній дорозі. Генсек ООН Пан Гі Мун поквапився подякувати північноатлантичному альянсу разом з Росією, коли під час свого виступу на саміті він запевнив, що ООН буде і надалі підтримувати та докладати усіх зусиль по досягненню уявного миру в Афганістані.

Ми у Хізб-ут-Тахрір стурбовані поясненням наступних реалій:

1. Подібні заяви привселюдно розкривають реальність західного альянсу з Росією, до складу якого також входить ООН,яка вступає до цього союзу виключно з метою боротьби з Ісламом та мусульманами. Цей альянс має на меті чинити перешкоди заклику  Ісламу до правління та огородити мусульман від життя, яке побудоване на нормах їх релігії та шаріатського законодавства.

2. Не дивлячись на те, що Карзай привселюдно розкритикував військову тактику  міжнародних сил, яку він розцінив як таку, яка викликає обурення громадськості, але надалі він проковтнув свої заяви назад та підкорився вказівкам своїх хазяїв, підписавши конвенцію, яка дозволяє задарма проливатися крові мусульман та виправдовує іще більшу кількість вбивств серед них.

3. Усе це нагадує нам хадіс Пророка (с.а.в), переданий Ахмадом та Абу Давудом від Саубана (р.а.). Прорк (с.а.в) сказав: «Прийдуть часи, коли народи зберуться проти вас, як збираються голодуючі над тарілкою з їжею». Хтось спитав: «Це через те що нас буде замало на той час?» Він відповів: «Ні, вас буде багато, але ви будете подібні до піни в потоці. Всевишній Аллах зніме з сердець ваших ворогів страх до вас та кине у ваші серця вахн». У нього спитали: «Що таке вахн?» Він відповів: «Любов до ближнього життя та ненависть до смерті».

4. Всевишній Аллах велів мусульманам битися з многобожниками усім разом, так само як вони б’ються з нами усіма разом. Спостережливому оку за подіями в Афганістані, Іраку, Палестині очевидна картина того, що відбувається, а саме: Вороги ісламської Умми не змогли б ступити на ісламські землі, коїти там вбивства, крушити та руйнувати усе оточуюче, якщо б вони не перебували у таємничій змові зі злочинними режимами. Які або безпосередньо приймають участь у військовій кампанії держав-агресорів, або намагаються прискорити процес нормалізації ситуації, створений окупаційними силами, або беруть на себе ініціативу пригнічувати усіх тих, у кого болить душа за своїх братів на окупованих територіях, або як мінімум тих, хто не разом з ними. Режими вважають себе вище за події, які відбуваються, їм більше цікаво перебувати у погоні за мінливі блага ближнього життя.

5. Всевишній Аллах обіцяв зберегти свою релігію та проявити її над рештою усього іншого:

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами, але Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависне невіруючим» (61:8) 

6. Наприкінці, ми бажаємо нагадати мусульманам про їх шаріатські обов’язки – зупинити правителів тиранів, які ,як на тарілочці, надають землі та людей у руки ворогів. Щоб мусульмани працювали разом з тими, хто веде діяльність над встановленням Халіфату, про який сповістив благою звісткою Пророк Аллаха(с.а.в.). Це – єдиний шлях до величі та гідності, до успіху в обох життях.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Аллах владний робити свої справи, але більшість людей не знає про це» (12:21) 


Усман Баххаш
Голова центрального інформаційного офісу Хізб-ут-Тахрір
№ H/21
Понеділок, 1916 Зуль хіджа 1431г.х.
22/11/2010

Головне меню