Якщо не соромишся, так бреши скільки завгодно

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

Сірійське видання «аль-Ватан» від 15.05.2011 року, повідомляючи про події, що пов'язані з військовою операцією сирійської армії у місті Талкалах,пише наступне:

«Судячи зі слів мешканців північної частини Лівану, сірійські прикордонники стали мішенню через те, щоб полегшити просунення озброєних осіб, в'їзд та виїзд до міста Талкалах. Вони підтвердили,що джерелом вогню була саме Ліванська сторона, а точніше з регіону Аріда,де розмістились угруповання терористів із Ліванського (Салафітського) відділення Хізб-ут-Тахрір, якому дозволив пройти легалізацію Ахмад Фатфат».

 

У той час як інформагентство «ШамНьюз», один із рупорів  брехунів сирійського режиму розповідає наступне: «Деякі інформаційні джерела надають інформацію що салафітське, такфірітське, Ліванське угруповання Хізб-ут-Тахрір надає підтримку озброєним особам та банд формуванням в місті Талкалах, який став свідком зіткнень із силами арабської сирійської армії. Вони забезпечують їх зброєю, необхідною оснащенням та фінансами».

Ні для кого не є таємницею, що Хізб-ут-Тахрір у своєму прагненні встановити Халіфат керується виключно методом благородного Посланцяﷺ, що вбачається в політичній та ідеологічній боротьбі, що Хізб з моменту свого виникнення ніколи не застосовував методи насилля.

Такі подібні дешеві спроби з боку газети «аль-Ватан» розповсюдити брехню зовсім не досягнуть успіху, більш того це підтверджує слабкість сирійського режиму та нагадує спробу шматком ганчірки закрити сонце, вводячи суспільну свідомість в оману щодо того,чим насправді займається сирійський режим –різаниною проти власного народу в Сирії, від Дараа доХомс, Талкалах, аль-Кашимли, Хама, Алеппо та ін..

На адресу працівників видавництва «аль-Ватан» та тих,хто стоїть за ними зі спецслужб, ми хочемо сказати наступне: «Засвойте уроки із того, що сталося з вашими колегами у Тунісі та Єгипті. Якщо ж ви цього не зробите, то чекайте такої ж участі,що настигла їх». Ми в черговий раз звертаємо увагу деяких нерозважних невігласів, які до цього часу продовжують розповсюджувати вигадки сирійського режиму, що він веде озброєне протистояння з так званими шпигунами-терористами, на цей скандал, та на ті події,що передували та супроводжували це із числа багатої кількості підступностей зрадницького сирійського режиму, не останнім злочином якого стало знайдення масових захоронень в Дараа.

Більше того у брехливій новині від «аль-Ватан» розповідається: «В зв'язку з цим,відповідаючи на постійно зростаючі прохання та через постійне надходження до поліцейських відділків тих,хто приймав участь у хвилюваннях з метою здатися, скориставшись наданою МВС тимчасовою відстрочкою на це, щоб їх не переслідували по закону,у випадку якщо вони самі здадуться владі, вчорашнім днем міністерство збільшило строк дії відстрочки, що давала змогу здатися до 22 числа цього місяця. Що було зроблено заради надання можливості звільнити від відповідальності найбільшу можливу кількість учасників хвилювань, скориставшись даною можливістю». І якщо ми дізнаємося, згідно із заявою сирійського міністерства внутрішніх справ,що «кількість тих,хто здався із числа піднімаючих хвилювання протестантів на 15.05.2011 р., в різних регіонах, налічує 8881 осіб», що каже про те, що МВС повинне збільшити строк вищезгаданої відстрочки, щоб повністю огорнути весь сірійський народ, або зрозуміти що їх брехня не на кого не подіяла. Тому попросити про змилування з боку народу як це робив відвернутий єгипетський тиран, або ж, опереджаючи події втекти туди, куди втік тиран Тунісу Бен Алі.

إِنَّمَا يَفْتَرِي الْكَذِبَ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِآيَاتِ اللَّهِ ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْكَاذِبُونَ

 «Воістину,брехню вигадують ті, які не вірять в знамення Аллаха. Вони і є брехунами».(16:105). 


Усман Баххаш
Голова центрального інформаційного офісу  ХТ
Центральний Інформаційний офіс Хизб ут-Тахрір
№ 34/1432h
Вівторок, 15 джумада вус-сани 1432 г.х.
18/05/2011

Головне меню