Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір сприяє проведенню прес-конференції медіа офісу ХТ Сирії

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір сприяє проведенню прес-конференції медіа офісу ХТ Сирії про останні події та зміни, пов’язані з революцією у Шамі

Центральний інформаційний офіс ХТ запросив ЗМІ з метою взяти участь у проведенні прес-конференції, яку організував голова медіа офісу ХТ Сирії Хішам аль-Баба, під назвою: «Революція у Шамі і критичний момент, місія спец-посланця голови невір’я США Лахдара Брахімі».

 

Коротко устаз Хішам висвітлив на даній прес-конференції наступні моменти:

1. Було викрито низку змов, які готуються проти сирійської революції, останньою з яких є те, що коли Америка усвідомила неминучість падіння її агента Башара, і після того, як було вичерпано усі засоби хитрування, вона послала свого посланця Лахдара Брахімі з його останньою місією – сприяти знаходженню політичного урегулювання питання (як вони стверджують), яке передбачає збереження режиму Асада поряд із формуванням перехідного уряду, що надає Америці можливість узяти процеси у свої руки, направити революцію Шаму у потрібне для себе русло і перешкодити встановленню Халіфату.  Цей брудний американський план демонструє, наскільки Америка тримається за режим, а також її вороже налаштування проти революції Шаму та Ісламської Умми. Кажучи про даний план, це виражено у тому, що Америка у черговий раз дала зелене світло, щоб тривати вбивства та руйнування. Окрім цього розмова йде про збереження як самого режиму, так і його голови при владі, кровопивцю та м’ясника Сирії Башара, не дивлячись на будь-яку відповідальність за законом з того, хто вбивав, катував, коїв звірячі злочини і займався знищенням.

2. Саме Америка стоїть за знаходженням кровопивці Башара при владі: за його злочинами проти нашого народу; за Росією  та Іраном, що надають злочинному сирійському режиму зброю для вбивства; за ЛАД у спробах породити спецпосланцями нових агентів; за організацією «Ісламської співпраці», яка міцно спить, не помічаючи проблем мусульман; за ООН та «Міжнародною радою несправедливості» (Рада Безпеки)… Якщо б не Америка, тоді Башар, захисник безпеки і благополуччя «Ізраїлю», не залишався б у безпеці в усьому світі, не дивлячись на слова народу Шаму у його адресу, що подібна особа не має аналогів у історії.

У зв’язку з усім вищезгаданим настав час розставити усі точки над «і», що виглядає наступним чином:

1.  Необхідно відмовитися від залучення допомоги західних країн, якою б вона не була та їх втручання. Тому що вони вірять у капіталістичні невірні та порочні ідеї, а за Шаріатом неприпустимо звертатися до них.

2. Необхідно повністю відректися від ініціативи Лахдара Брахімі і вигнати його з чистих земель Шаму, тому як їм рухає американська агентська натура і її намови. Його минуле виглядає чистим для Америки і чорним в очах мусульман. Варто також розцінювати кожного, хто сяде разом з ним або тих, хто його представляє – зрадником Аллаха, Його Посланця, релігії і проблем мусульман.

3. Варто побоюватися усіх правителів мусульманського світу, тому як усі вони без виключення є агентами і прихвоснями невірного капіталістичного Заходу, особливо тих із них, які роблять вигляд, що вони за революцію. Вони є такими ж прихвоснями Заходу, як і решта усіх інших. Підступний план Америки передбачає розподіл ролей між кожним із них.

4. Варто стерегтися супутникових телеканалів, як іноземних, що віщають на арабській мові, так і купованих арабських, які лицемірно роблять вигляд, що знаходяться на боці революції з метою збити її з правильного ісламського русла, і перетворити на інструмент, що слугує інтересам підступних західних країн.

5. Необхідно відкинути заклик до громадянської держави, тому що за цим стоїть віддалення релігії від правління і організації життєустрою. Необхідно відкинути заклик до демократизації, тому що це припускає, що законодавча влада буде належати народу, а не Аллаху.
 

6. Необхідно стерегтися світських сил, секуляристов з числа арабів-мусульман, які виховалися і просякли ідеями Заходу, його способом життя і укладом мислення, які стали ворогами для Ісламу, не усвідомлюючи  цього, особливо після того, коли почали сприймати Іслам за західним форматом відношення до релігії.

7. Необхідно остерігатися заклику до звернення в ООН, до Ради Безпеки з метою знаходження у їх колах рішень, а також до сумнівних організацій, пов’язаних з ними. Тому що усі вони є інструментами в руках західних країн, що колонізували наші землі. Варто стерегтися втручання з їх боку у наші справи і нав’язування нам їх невірних міжнародних форм і законів.  

8. Ісламська Умма повинна докласти усі зусилля, щоб зберегти революцію у чистому ісламському вигляді, усунути у ній усі сторонні домішки, надати їй усіляку підтримку і стояти на її боці, зіштовхнувшись лицем до лиця зі змовою усього світу проти цієї революції…

9. Необхідно негайно діяти з метою відновлення людської гідності, відновлення прав народу, покарати злочинців згідно зі справедливими законами ісламського права, шаріату з постанов суду, щоб не постраждали невинні через злочини винних. Варто запобігти стихійним колективним покаранням під будь-яким приводом або обтяжуючою обставиною. Жодна душа не понесе чужої ноші.

10. Варто підтримати Хізб ут-Тахрір у його діяльності з відновлення ісламського способу життя шляхом встановлення Халіфату на території Шаму, присязі Халіфу мусульман на правлінні тим, що послав Аллах. Тоді Шам стане серцем Ісламської держави Халіфат, що повертається з дозволу Аллаха, яка охопить усі мусульманські країни з допомогою Аллаха. Необхідно взятися за негайне виконання у повноцінному вигляді усіх законів Ісламу, з першого ж дня принесення присяги Халіфу мусульман. Не може бути й мови про перехідний період, як про це стверджують різні сторони.

Ми, Хізб ут-Тахрір сповіщаємо вас, що у Шамі є щирі революціонери, і вони продовжують свій шлях з дозволу Аллаха до переможного, доки остаточно не впаде режим, як його голова, так і остання ланка. Доки не здійсниться перемога, а вона можлива лише при впровадженні Шаріату Аллаха і встановленні другого праведного Халіфату з допомогою Аллаха, про що ми просимо Всевишнього Аллаха, щоб землі Шаму стали його оплотом.
 
Усман Баххаш
Керівник медіа офісу
Хізб ут-Тахрір
Центральний
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
№ 09/1434h
П’ятниця, 14 Сафар 1434 р.х.
28/12/2012

Головне меню