Хізб-ут-Тахрір вілаяту Судан в м.Кадорів провів другу конференцію для політиків і впливових людей суспільства

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб-ут-Тахрір вілаята Судан провів у м.Кадорів у суботу 11 Рамадану 1431р.х. (Що відповідає 21 серпню 2010р.) другу конференцію для політиків і впливових людей суспільства. Проходила вона в конференц-залі Союзу робітників під гаслом:

«Роль політиків і впливових людей суспільства в збереженні єдності Судану».

На конференції було зачитано три доповіді:

Першу доповідь представив Мухаммад Хасан (член Хізб-ут-Тахрір). У цій доповіді він розглянув питання освіти Ісламської Держави, і що зробив Пророк (нехай благословить його Аллах і вітає) для цього. Так само були порушені ісламські завоювання, які мали місце під час існування Ісламської державності. Потім обговорювалися причини, що вплинули на призупинення ісламських завоювань.

Другу доповідь представив Насир Ріда (голова комітету центрального апарату Хізб-ут-Тахрір вілаяту Судан). У доповіді розглядалася роль політиків і впливових людей суспільства в позбавленні Умми від того становища, в якому вона перебуває сьогодні.

Третю доповідь представив Мухаммад Хашим (член комітету вілаяту Хізб-ут-Тахрір в Судані). У доповіді розглядалася проблема, яка розбурхує розуми жителів Судану, та й усіх мусульман світу в ці дні - це питання відділення Півдня від Півночі Судану. Хізб закликав прийти на конференцію представників народу, глав, вчених, авторитетних і впливових людей, де він спробував розкрити те, що всі несуть відповідальність за цю проблему. Він закликав їх звалити на свої плечі цю відповідальність у питанні перешкоди плану з розділення Судану, який очолив невірний Захід в особі Америки, щоб відкинути майбутній в січні референдум з цієї проблеми.

На конференцію прибули представники племен, голови, шейхи, вчені, викладачі університетів, імами мечетей, шейхи суфійських тарікатів, представники кабінету міністрів м.Кадорів. Всі вони високо оцінили роль Хізбу в захисті Умми й збереженні її єдності. Так само вони відзначили, що Хізб не допустив помилок у цьому питанні, навпаки він закликає до єдності всієї Умми під прапором «Ля іляха иль Аллах Мухаммадур-расулюллах» у сіни праведного Халіфату, прихід якого близький з дозволу Всевишнього.

Ібрахім Усман (Абу Халіль)
Офіційний представник Хізб-ут-Тахрір,
Вілаят Судан

Офіс офіційного представника
Хізб-ут-Тахрір Судан
№46
22/08/2010р.
Неділя, 12 Рамадану 1431р.х.

Головне меню