Втручання американського ворога у наші проблеми - ганьба, безчестя та спаплюження на віки вічні

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Сьогодні у четвер 26/08/2010р., відбудеться зустріч трьох сторін, на якій приймуть участь представники суданського уряду, ЮНАМІД* (ООН, Африканський союз) та спец посланець  по Судану Скотт Грейшен. Вони спробують обговорити еволюціонуючи події, які пов’язані з питанням Дарфуру, обміняються думками щодо пропозицій, висунутих  американською адміністрацією по Судану, стосовно стратегії адміністрації по вирішенню кризи у Дарфурі, яка виражена у забезпеченні надання допомоги вимушеним переселенцям, а також у надання умов для діяльності гуманітарних організацій, поряд із обговоренням завдань, які є перед «ЮНАМІД» у Дарфурі.


Ми у Хізб ут-Тахрір,вілаят Судану, заперечуємо це брутальне та принизливе втручання США у наші внутрішні проблеми. Це ганьба та сором на віки вічні на бік цього уряду і всіх тих, хто співпрацює з цим «головуючим комісаром» Грейшеном із політичних кіл.  

Хіба Америка – це не держава-ворог, яка тільки-но і  жадає захопити ресурси нашої країни?! Хіба не вона вдень та вночі вбиває наших братів-мусульман в Афганістані та Пакістані, скидає із літаків-безпілотників бомби на мирне населення?! Хіба не Америка повернула Ірак до часів середньовіччя,перетворила у  державу, де пролиття крові та приниження гідності стали буденністю?! А ще, хіба не саме Америка і досі тримає ім’я Судану у списку держав-спонсорів тероризму, як про це їдеться у доповіді Госдепа від 08/05/2010?!

Але більш небезпечним та гіршим усього цього є те, що Америка є ворогом,який прагне розірвати на шматки Судан, і заради такого розділення з’явився такий «головуючий комісар» як Скотт Грейшен, який на семінарі по стратегічним та міжнародним дослідженням у Вашингтоні 14/07/2010., промовив наступне: "Міжнародна спільнота менш ніж за рік мусить посприяти виникненню нової країни в Африці", тим самим маючи на увазі країну на півдні Судану, виникнення якого можливе через референдум по питанню щодо самовизначення – у це найнебезпечніше, про що йшлося у зловісній угоді Ніфаша.    

Після всього цього хіба можна думати, що Америка хоче вирішити проблему Дарфура?! Америка хоче відокремити Дарфур,так само як вона вчинила з півднем країни, діючи згідно за своєю підсиленою стратегією по розшматуванню Судану, для того, щоб потім з легкістю проковтнути та пограбувати усі багатства.

Незмінне дотримання шаріатського закону, гідність,шляхетність – усі ці якості праведного Халіфу мусульман, який не допустить розділення мусульманських країн або втручання невірних окупантів у справи країни та громадян. Візьмемося-но усі разом за серйозну роботу по його появі, щоб повернути праведний Халіфат за методом пророцтва.

(يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ)
«О ті, які увіровали! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (8:24).



Ібрагім Усман (Абу Халіл)  
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Судані
Офіс  офіційного представника Хізб ут-Тахрір Судан
№47 26/08/2010 р. четвер,16 Рамадан,1431 рік хіджри


----------------------------------------------------------------
*"ЮНАМІД" ЗМІШАНА ОПЕРАЦІЯ АФРИКАНСЬКОГО СОЮЗУ – ОРГАНІЗАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ НАЦІЙ У ДАРФУРІ – це спільна миротворча місія Африканського Союзу та Організації Об’єднаних Націй, затверджена резолюцією 1768 Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй 31 липня 2007 р. з метою стабілізації ситуації у регіоні Дарфур.


Головне меню