Хізб ут-Тахрір, Палестина: Прес-реліз №B040910

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Махмуд Аббас у своєму зверненні до голови кабінету міністрів Нетаньяху промовив наступне: «Ми ані від кого не будемо терпіти якихось дій, які нестимуть загрозу вашій безпеці!!!»

І досі ще не припинились страждання жителів Палестини, які вони відчувають на собі ось вже протягом останніх шести десяти років від рук ворога-загарбника деспота. Наявність цих страждань не заважає Махмуду Аббасу приязно посміхатися до голови кабміну, хоча той є явним ворогом. І це не дивує,якщо йдеться про того, хто відступив від усіх своїх умов, вимог… навкруги переговорів про Святу землю (Палестини). Вислів Аббаса: «Ми ані від кого не будемо терпіти якихось дій, які нестимуть загрозу вашій безпеці» викриває суть причин існування палестинської країни.


«Театральне» засідання, яке було влаштовано у зв’язку з палестинською кризою,проводилося під патронатом США. На ньому Нетаньяху неодноразово намагався підкреслити свою єврейську суть, тим самим підкреслюючи, що країна «Ізраїль» має виключно єврейське походження, щоб відносно їх вимог стосовно дбання про безпеку були вжиті серйозні заходи. Також Нетаньяху закликав Аббаса та його уряд до виконання його посадових обов’язків, де вказав на важливість дбання безпеки відносно євреїв. До того ж голова кабінету міністрів висунув вимогу до Аббаса не обмежуватися лише засудженням останніх подій у Халилі, але й терміново затримати тих, хто був за проведенням подібної операції. Насправді, Нетаньяху не требу було силкуватись у промові даної вимоги, бо палестинські сили «безпеки» вже давно випередили окупаційні сили євреїв, встановивши захисні огорожі на в’їздах та виїздах до Халілу. Заява до розшукування,встановлення огорож, пов’язаних з гарячкуватим рухом уряду Палестини – усе це затьмарило насильство, здійснене колонізаторами по відношенню до поселенців, спалення мечетей, посівів.

Але Аббас (з покірним виглядом) запевнив Нетаньяху, що наміри організації «Визволення» стосовно євреїв є благими,і що дбання про безпеку євреїв буде певним. Під час засідання Аббас вихвалявся своїми приготуваннями в цьому напрямі, тобто у сфері про дбання безпеки також тим, що була затримана машина, яку використовували при операції у Халилі, затримані також її покупець та продавець.

Стикаючись з подібними заходами, ми у Хізб ут-Тахрір в Палестині хочемо підкреслити наступне:

1. Ці переговори є жахливим злочином,вони абсолютно протирічать законам Шаріату,а це є злочин по відношенню до Аллаху,Його Посланця та мусульман. До того ж це наступне небезпечне рішення з низки таких самих рішень у вирішенні проблеми Палестини, які висуває та виконує організація «Визволення», плодом цієї організації є сьогоднішня потворність палестинського уряду в послідовності без дії стосовно землі, де відбулися Ісра (Перенесення) та Мірадж (Вознесіння).

2. Ані організація «Визволення», ані жодна будь-яка інша організація не мають право розпоряджатися хоча б шматочком палестинської землі. Тому будь яка домовленість між організацією «Визволення», або урядом, або кимось іще іншим, з євреями не зобов’язує мусульман дотримуватись їх, бо ці угоди недійсні у своєму підґрунті.

3. Схвалення американських проектів та кидання їй в обійми несуть в собі для людини лише горе та загибель в цьому світі та у наступному. Єдиний результат, який він отримає у цьому світі – це політичне безчинство, провал та нелегкий звіт перед Уммою, коли вона візьме правління у свої руки, а в Судний день йому буде уготована велика кара за зроблені злочини та віроломства.

4. Люди,які заперечують цим переговорам лише словами: «Це лише гра», або «вони не дадуть скористатися дахом вітчизни, дахом арабів» і багато іншого з оманливих понять, нічим по суті не різняться від позиції уряду окрім як формі і деталях. Навпаки, позиція, якої вимагає Іслам – це слова: «Будь які переговори з євреями навкруги вирішення та врегулювання питання є забороненими шаріатом. Проблема Палестини вирішиться лише на полі битви за допомогою армії мусульман, яка визволить за допомогою її Господа кожен шматок Святої землі». А це відбудеться лише за допомогою Халіфату, який наближається, і встановлення якого неминуче з дозволу Всевишнього Аллаха:

إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لِأَنفُسِكُمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا فَإِذَا جَاء وَعْدُ الآخِرَةِ لِيَسُوؤُواْ وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُواْ الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُواْ مَا عَلَوْاْ تَتْبِيراً

«Коли ж прийшов час останньої обіцянки, Ми дозволили вашим ворогам зробити сумними ваші обличчя, увійти до мечеті Ієрусаліму подібно до того, як увійшли вони туди уперше, і вщент зруйнувати усе, що потрапило їм до рук» (17:7)


Інформаційний офіс
Четвер, 23 Рамадан 1431 рік хіджри
Хізб ут-Тахрір, Палестина


Головне меню