Війна, яку програли, та товариське рукостискання вбивць!!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
О понеділка 20 вересня 2010 року голова Єменської країни та його заступник зустріли в Сані помічника президента США з питань боротьби з «тероризмом» та з питань внутрішньої безпеки Джона Бреннана, який передав послання президенту Ємену від керівника «хрестових походів». Варто відзначити, що прибуття помічника президента кампанії «хрестових походів» проти Ісламу та мусульман співпало з війною в аль-Хута у провінції Шабва, яку розв’язали дивізії сил безпеки та армія під назвою боротьба з «тероризмом». А також співпало з незаконними процесами, які проводив суд державної безпеки над релігійною молоддю, яку звинувачували у приналежності до так званої аль-Каіди.

Цей візит, війна та судові процеси відбулися незадовго до початку конференції у Нью-Йорку, яка відбудеться 24 вересня 2010 року, заради підтримки правлячого режиму в Ємені. Якщо звернути увагу на мотиви подій, які відбуваються, то ми побачимо, що правлячий режим в Ємені протягує руку для товариського рукостискання американським вбивцям, які окупували країни мусульман та вбили мільйони невинних громадян,  як в Іраку, Афганістані, Пакистані, так і в Ємені. Він хоче довести вбивцям, що він рухається згідно зі згодою, не минаючи меж їх планів та змов. Він має побоювання щодо них та його лякає їх політична активність в Ємені, за якою були посли Америки на протязі минувших років. Він також має острах з того приводу, що колись прийде і його черга потрапити до американських жерновів, тому квапиться догодити Америці. Але, якщо б він був благо розумним, правив би на основі Ісламу, встановив би Халіфат, його не торкнулись би криза, проблеми, розбрат та війни. Всевишній Аллах сказав:

فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَن تُصِيبَنَا دَآئِرَةٌ فَعَسَى اللّهُ أَن يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِّنْ عِندِهِ فَيُصْبِحُواْ عَلَى مَا أَسَرُّواْ فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ
«Ти бачиш, що ті, серця яких уражені хворобою, поспішають серед них та кажуть: «Ми боїмося, що з нами трапиться біда». Але, можливо, Аллах дасть перемогу або своє повеління, і тоді вони будуть жалкувати проте, що ховали в собі» (5:52)

Останнього часу по всіх напрямках підсилився американський тиск на режим Алі Салеху, у військовій, політичній сферах та в сферах безпеки та економіки використовується політика як батогу і прянику, так і питання діалогу з опозицією, або виборів, або війна в Сааді, або проблема півдня, або прийняття політики Міжнародного банку, яка розорила єменців до зубожіння, або політика МВФ, яка призвела до знецінювання валюти. Це те, що привітав та схвалив голова Америки Обама у своєму посланні до президенту Ємену, сказавши: «Ми дуже раді зростаючому співробітництву Ємену у міжнародних фінансових інститутах, таких як міжнародний банк, МВФ, які порадували нас своєю фінансовою підтримкою Ємену на початку цього року. Ми також будемо працювати з міжнародними партнерами з метою збільшення кола друзів Ємену до кінця цього місяця,  а також будемо сприяти утворенню фонду для багатобічного фінансування на підтримку Ємену…, впевнюючи в американській підтримці питань національного діалогу та очікуваних парламентських виборів!!»

Ця війна, яку розв’язав режим Салеху при сприянні Америки – війну, яку програли, так само як і американський ніс застряг у багнюці Афганістану, він знов застрягне в багнюці Ємену. Режим Салеху треба усвідомити це і прийняти як факт. А те, що витратили західні країни, рано чи пізно обернеться проти них самих же. Вони зазнають поразки за допомогою Аллаха, їх руки закороткі, а підступи слабкі. Отож, хай режим Салеху тримається за щирих людей, які ведуть свою діяльність для встановлення держави Халіфат, і хай він працює разом з ними, замість того, щоб переслідувати та арештовувати їх. Це саме той Халіфат, про який застерігали керівники заходу, і неодноразово. Всевишній Аллах сказав:

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّواْ عَن سَبِيلِ اللّهِ فَسَيُنفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ وَالَّذِينَ كَفَرُواْ إِلَى جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ
«Воістину, невірні тратять своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха. Вони будуть витрачати його, а потім будуть жаліти про це, а згодом вони зазнають поразки. Невірні будуть зібрані у Пеклі» (8:36)


Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Ємен
№ H.T.E. 48
21/09/2010р.
Вівторок,  груднем Шавваль

Головне меню