Халіфат – це не формальність, а політична виконавча влада, яка у найближчий час, за допомогою Аллаха буде встановлена!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
11 вересня 2010 року Ердоган у телеефірі заявив про те, що можна вже поміркувати і про президентську форму правління заради майбутнього Туреччини, що викликало багато суперечок та диспутів в колах суспільства Туреччини стосовно «президентської форми правління». Зі слів Ердогану виходило наступне: «Ви не в змозі покінчити з парламентською системою правління тут. Опозиція заявляє, що «вони привнесуть сюди Халіфат». Який стосунок може мати президентська форма правління до Халіфату! Демократичний парламентарій спокійно може функціонувати у межах президентської форми правління. Ви чудово розумієте можливості сил конгресу США. Президент США не в змозі придбати зброю без згоди на те конгресу США». Ці заяви знов виявляють справжню мету Ердогану, які полягають в зміцненні впливу США у Туреччині.  

У зв’язку з цим в інформаційному просторі від 16 вересня 2010 року обговорювалась іще одна заява, автором якої став керівник турецької Націоналістичної та консервативної партії (ММР) Ахмет Реіз Йилмаз, і це у вигляді безсоромного піару було розміщено на його особистому веб-ресурсі. Нібито, мовляв, рада бізнесменів, по-єврейські орієнтована структура, вибрала саме його в якості кращого «бізнесмену року», в тому числі і його кампанію як кращу «кампанію 2005 року», по причині запуску інвестиційних проектів у єврейському утворенні! У своїй заяві він сказав наступне: «Якщо уважно роздивитися новий баланс сил у світі, то найважливіші місця, які потребують вивчення у Туреччині не мають стосунку до президентської форми правління, навпаки, це виражено у Халіфаті на місці республіканського правління. Необхідно пов’язувати Халіфат з республіканським правлінням, і якщо голови республіки досягають своїх посад через вибори, вони також можуть втілюватися і в Халіфаті.»

Шановні громадяни Туреччини!


Президентська форма правління –це один із видів виконавчої влади республіканської форми правління. Ця форма правління ґрунтується на ідеї світськості та демократії, з неї вирвана шаріатська законодавча база, яка була ниспослана Всевишнім Аллахом і дана людям! Тоді як система правління в Ісламі – це система Халіфату, при якій мусульмани присягаються Халіфу шаріатською присягою на підґрунті книги Аллаха та сунни Його Посланця (с.а.в).щоб він міг правити над ними тим, що ниспослав Аллах. Демократія з усіма формами свого прояву виражена у правлінні одних людей над іншими, тоді як Халіфат втілюється в повному служінні та відданості лише одному Аллаху на землі. Халіфат не сумісний з жодним видом демократичних систем, неможливо їх поєднати між собою, зануривши в одну пічку. Уся ця діяльність націлена на те,  щоб виставити Халіфат як «формальність», заплутати мозки та ввести в оману, віддаливши від істинного значення суті системи Халіфату. Стосовно ж цієї шайки в уряді, їх справжньою метою є захист інтересів невірних країн, які окупували наші країни. Відволікання ісламської Умми оманливими гаслами від діяльності заради встановлення другого праведного Халіфату за методом пророцтва, встановлення якого відбудеться у найближчий час за допомогою Аллаха. Саме ця держава вже перетворилась на справжній жах для їх хазяїв. Вони чудово розуміють, що Халіфат став заповітним бажанням мусульман Туреччини. І їм здалося, що вони у змозі обдурити народ і відвести його у бік від істинної суті Халіфату, вподобивши його республіканській системі з президентською формою правління! Але їх викрито, бо Халіфат подібний до сліпучого сонця, яке неможливо заховати під завісою. Мусульмани чудово усвідомлюють цю істину – це система від Господа світів.

وَلَتَعْلَمُنَّ نَبَأَهُ بَعْدَ حِينٍ
«А до вас обов’язково дійде звістка про нього певного часу » (38:88)

Офіційний представник ХТ Туреччина       
Вівторок,  12 Шавваль 1431г.х. 21/09/2010г.
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір Туреччина

Головне меню