Шановні мусульмани, замість помилкових рішень розпочніть краще діяльність по встановленню держави - другого праведного Халіфату!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
16 вересня 2010 року недалеко від селища Гешитлі в провінції Хаккярі спрацював вибуховий пристрій, закладений на дорозі. Був підірваний мікроавтобус з пасажирами, який забрав життя дев’ятьох  наших братів-мусульман. Ми просимо Всевишнього Аллаха дарувати нашим братам-мусульманам, які пішли з життя,  милість, а їх близьким терпіння та непохитності.

Правителі (нещирі) не зважаючи на те, що вони є головною сверблячкою та бідою суспільства, в усіх на очах після трагедії, яка сталася, повели себе цинічно, почавши обливатися крокодилячими сльозами. Як з боку Ердогана, так і з боку Селаддіна Демирташа,  голови прокурдської партії «Примирення та демократія» (BDP),  були спроби показати, що цей інцидент відбувся незадовго до запланованого засідання, яке мало відбутися між урядом та партією «Примирення та демократія». І нібито щось насправді серйозне мало відбутися,  якби трагедія, що трапилась, не зірвала б запланований захід!

Принаймні, існує низка обставин, які створюють умови для проявів такого насильства, одним з яких виступає республіканська форма правління, яка ґрунтується на принципах світськості, демократії, на сліпій прихильності ідеї «націоналізму та патріотизму». Невірний колоніаліст – Британія,  коли намітила штучні кордони поміж мусульманськими країнами, в той же час, створивши світську республіку у Туреччині, мала на меті утворення територій,  за які потім велися б суперечки, щоб використовувати це заради збереження власного впливу в регіоні. Однією з таких територій є регіон, де проживають переважно курди, і який розташований між Іраном, Іраком, Туреччиною та Сирією. Протягом останніх років США почали докладати серйозних зусиль заради такої стабільності, яка була б їм на руку, переслідуючи свої інтереси у даному регіоні, через окупацію Іраку, зберігаючи немов би його по формі як одну країну, тоді як насправді поділила його на три частини. Невірний колоніаліст США та нікчемний ЄС почали пригноблювати турецький народ та вводити його в оману, використовуючи терористичні операції, які проводила РПК*, отримуючи від них же зброю та військове оснащення. Зараз вони хочуть втягнути турецьке суспільство до політичного інтересу, використовуючи який вони пообіцяють покінчити з терористичною діяльністю РПК, замість рішення проблеми політичним шляхом. Тому «президентська форма правління» та «суверенне демократичне правління» представляють собою дві пов’язані одна з одною одиниці, який привніс з собою невірний колонізаторський Захід та відволік  тим самим суспільну думку. Ці системи та ідеї можна знайти з обох боків, що говорить,  певна річ,  за існування таємної угоди між правлячою партією справедливості і розвитку та партією «Примирення та демократія» (BDP)! Ці системи та ці ідеї, про які проголошують обидві ці партії серед людей, є лише помилковими видами рішення проблем, метою яких є введення мусульманського народу в оману, віддалення його від ісламських ідей та примусити прийняти його хибні демократичні ідеї.

Шановні мусульмани Туреччини!

Справжнє вирішення проблем міститься в усуненні хибних та убогих систем та ідей, таких як республіка, світськість, демократія, сліпий будь то націоналізм або патріотизм, які породжують лише подальшу боротьбу, сперечання та ворожнечу, створюють розбрат між синами однієї нації. Це рішення полягає в створенні держави другого праведного Халіфату з методом пророцтва, який згуртує мусульман в одну націю під стягом єдинобожжя, яке поверне Уммі колишню велич, гідність та спокій. Дайте відповідь тому, хто закликає до Аллаха, та візьміться за діяльність разом із Хізб-ут-Тахрір, яка несе благо в обох світах.

Помічник офіційного представника ХТ Туреччина     
Середа, 13 Шавваля 1431г.х. 22/09/2010г.
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір Туреччина

Головне меню