О, генерали пакистанської армії! Облиште вести американську військову кампанію в країні та не обмежуйтесь тим, що скасували свій візит до Америки!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Згідно деяких повідомлень у ЗМІ делегація високого шаблю, яка складається з керівників бригад та генералів пакистанської армії, ВМС та ВВС скасувала свій запланований візит до США через принизливе обходження, якого вона зазнала. Делегація отримала запрошення від Міністерства оборони США (Пентагон) здійснити візит до штабу Головного командування США, але в аеропорту делегація була затримана на протязі тривалого часу під приводом існування стороннього пасажира на борту. Жодному з членів делегації не було дозволено будь-куди піти, будь з кимось порозмовляти на протязі двох годин тощо.


Не зважаючи на те, що вони – гості країни, їм не дозволили провести переговори з будь-яким з високопосадових американських службовців. Через таке принизливе ставлення делегація скасувала свій візит до Сполучених Штатів з дозволу високопосадових військових осіб Пакистану.

Всупереч тому, що під час цієї американської військової кампанії було вбито 3000 та поранено 6000 солдатів, здійснений геноцид над 30000 громадянськими особами, а фінансові збитки склали 45 млрд. американських доларів, Сполучені Штати все ще і досі не задоволені цими правителями та пакистанською армією. Навіть американські ЗМІ вже малюють карикатури на пакистанських правителів, де зображають їх у вигляді псів, які ладні зробити все, що завгодно заради шматка кістки! На сьогодні Америка, не вагаючись, проводить принизливі огляди правителів Пакистану та пасажирів, які прибувають з Пакистану до Сполучених Штатів.

Чи в змозі нарешті зрозуміти ці правителі та військові високо посадовці, що діяльність, яка скерована на умаслення невірних, щоб отримати їх повагу – це речі несумісні.

يَا أَيُّهَا النَّاسُ ضُرِبَ مَثَلٌ فَاسْتَمِعُوا لَهُ إِنَّ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ  لَن يَخْلُقُوا ذُبَاباً وَلَوِ اجْتَمَعُوا لَهُ وَإِن يَسْلُبْهُمُ الذُّبَابُ شَيْئاً لَّا يَسْتَنقِذُوهُ مِنْهُ ضَعُفَ الطَّالِبُ وَالْمَطْلُوبُ .
مَا قَدَرُوا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ
Воістину, ті, кого ви закликаєте, окрім Аллаха, ніколи не створять і мухи, навіть якщо вони усі разом зберуться для цього. А якщо у них вкраде що-небудь муха, вони не в змозі це відібрати у неї. Слабкі і той, хто просить, і той, кого просять. Не оцінили вони Аллаха належним чином. Воістину, Аллах – Сильний, Великий! (22:73,74)


Не зважаючи на те, що скасування візиту є гідним вчинком, але цього недостатньо для визволення Пакистану з рабства Америки або вивільнення людей від приниження та очікуваного свавілля американців. Треба старшим посадовим особам в армії кинутися на захист честі та гідності мусульман в цьому регіоні та врятувати свою країну від кайданів рабства Сполучених Штатів, а не лише тільки робити один крок на шляху до забезпечення поваги їх особистостей. А це можливе досягти, якщо припинити сприяти Північноатлантичному альянсу та відмовитись від допомоги у проведенні військової американської кампанії.

До того ж треба надати підтримку у справі втілення Ісламу та відновлення Халіфату, а це є великим обов’язком, який Аллах велів здійснювати мусульманам. Бо лише через нього можливе відродження мусульман як нової всесвітньої сили. І це те, на що з нетерпінням чекає кожен мусульманин у Пакистані.


Імран Юсуф
Заступник прес-секретаря Хізб-ут-Тахрір в Пакистані
№ pr10053
Среда, 22 Рамадана 1431г.х.
01/09/2010г.
Інформаційний офіс Хізб-ут-Тахрір Пакістан


Головне меню