Заберіть свої руки геть від Палестини, це землі півтора мільярдної нації мусульман та кожного мусульманина, який ще народиться до Судного Дня

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Останнім часом в інформаційному просторі подейкували про заяви голови палестинської влади Махмуда Аббаса, де він підкреслює свою позицію щодо відмови від загальної частини благословенної палестинської землі на користь євреїв,  та про свою готовність забезпечити небезпеку євреїв в обмін на жалюгідну напівкраїну,  яка територіально розташована на маленьких клаптиках палестинської землі. З того, що він заявив, було наступне: «Мені відомо, що ця проблема постійно у центрі уваги для Ізраїлю, і ми привселюдно робимо заяву про те, що дайте-но нам країну,  і тоді ми зможемо гарантувати вам надання такої небезпеки,  якої ви ще не бачили у своєму житті, і ми зробимо для цього усе необхідне».

Він також сказав: «Ми будемо запобігати будь-яким діям з будь-якого напрямку, які будуть скеровані на Ізраїль, тому що безпека Ізраїлю – це і наша безпека». Також від нього пролунало, як повідомляє видання «Sunday Times» о неділі 09/19/2010 року,  наступне, : «Якщо ізраїльтяни проявлять серйозність в цьому питанні,  і ми досягнемо угоди,  ми обов’язково заявимо, що це кінець конфлікту та кінець історичним претензіям палестинського народу».

В унісон з цими заявами Обама у генеральній Асамблеї Організації Об’єднаних Націй  у четвер 23/09/2010 року, сказав наступне: «Не може бути і мови про обговорення проблеми щодо існування Ізраїльської країни після 60 років його існування. Ізраїль – це суверенна країна і вона є історичною батьківщиною єврейського народу».

Ми у Хізб-ут-Тахрір цілком і повністю заперечуємо подібні заяви в загалом і зокрема. Такі заяви ні в якому разі не є вираженням позиції жодного із мусульман, тому ні до чого не зобов’язують. Ми питаємо себе: «Хіба Махмуд Аббас та його команда підлабузників, які воліють до переговорів,  є втіленням усієї Ісламської Умми,  і хіба не вона є справжнім володарем палестинських земель?! Так, дійсно,  вони не виступають від імені Палестини,  вони навіть не в змозі виступати від імені населенні Палестини.

1. Відомою справою у релігії є те, що вся палестинська земля, яку благословив Аллах та прив’язав її до світогляду мусульман Коранічним текстом:

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلاً مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ البَصِيرُ
«Пречистий Той,  Хто переніс вночі свого раба, щоб показати йому деякі з Наших знамінь,  із Заповідної мечеті аль-Акса, околицям якої Ми дарували благословіння. Воістину,  Він – Всечуючий та Всебачачий» (17:1)

є власністю усіх мусульман у всьому світі з часу пророцької місії Посланця Мухаммаду (с.а.в.) і до Судного Дню. Жоден з людей не має права відмовлятися від клаптика цих земель,  нема різниці Аббас це або влада,  або навіть,  усе населення Палестини, яке представляє собою менш ніж один відсоток від усієї кількості мусульман.

2. Мусульмани усвідомлювали ці факти, тому вони жертвували душами та життями,  захищаючи Палестину віз загарбників та зажерливих особистостей,  так само як вони свого часу вивільнили її від головуванням ан-Насіра Салахху-Діна від хрестоносців. Султан Абд-уль-Хамід (да змилується над ним Аллах) свого часу, усвідомивши ці факти,  відмовився передати частину палестинської землі євреям, промовивши наступне: «Порадьте доктору Герцелю не робити серйозних кроків в цьому напрямку, бо я не в змозі дати жоден клаптик землі Палестини… Ця земля не є моєю власністю… Вона належить усій Ісламській Уммі…».

3. Палестинське питання сьогодні було переведено у прошарок проблеми купки людей, які далекі від освіти Умми. Умма не надавала їм жодних повноважень,  більше того, вони були обрані на свої посади невірними з числа сіоністів, американців, європейців та Росії,  які у свою чергу,  намагаються гадати їм вигляду міжнародної легітимності,  заради врегулювання палестинського питання по засобам цих механізмів. І саме це є однією з найбільших оман і історії Ісламської Умми.

4. Мусульмани з усіх куточків світу,  особливо з кола впливових вчених, політиків, представників інтелігенції та мислителів,  мусять вдень та вночі невпинно повторювати чиновникам цієї влади:

Приберіть-но свої руки геть від Палестини, ви представляєте лише самих себе і більш нікого! Хто ви такі, і хто надавав вам повноважень, щоб ви могли з такою легкістю відмовлятися від найсвятішої землі на користь євреїв. Кожен мусульманин повинен підняти свій голос, бо мовчання з приводу поведінки влади та Організації Визволення (Муназзама ат-Тахрір) стосовно проблеми Палестини та її втрати – це великий гріх, який ляже на мусульман. Це гріх (справа, яка осуджується), який мають усунути мусульмани та не мовчати з цього приводу.

5. Стосовно сіоністського утворення,  то їм не принесуть користі ані обіцянки Америки,  ані «близькосхідного квартету»,  ані жодна угода,  яка буде підписана несправедливим режимом або владою. Умма з чисельністю у півтора мільярди мусульман одного чудового дня підведеться на ноги та знищить тиранічні режими. Потім піде до лав армії Халіфату, щоб їх повів один чоловік, такий як Саллах-уд-Дін, заповітом якого біло: «Покладіть цю багнюку, що пристала до мого одягу під час битви,  прикладіть її до моєї подушки, під мою голову, щоб вона свідчила на мою користь перед Господом, що я вивільнив одну з Його святинь. Це очікувана реальність,  з дозволу Аллаха,  хоч як би ви не заперечували, хоч які б злочини ви не робили,  хоч яке б насильство ви не чинили,  хоч яку б тиранію ви не розводили,  хоч будь-що ви не знищували   
та хоч як би ви не лютували на землі.

لاَ يَغُرَّنَّكَ تَقَلُّبُ الَّذِينَ كَفَرُواْ فِي الْبِلاَدِ . مَتَاعٌ قَلِيلٌ ثُمَّ مَأْوَاهُمْ جَهَنَّمُ وَبِئْسَ الْمِهَادُ
«Хай тебе  не спокушає свобода дій на землі тих, хто не увірував. Це – лише недовга  (незначна) насолода,  а потім їх оселею стане вогнище у Пеклі. Наскільки ж кепське це ложе! (3:196, 197)

 

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір Палестина
№ S / B N 010/68
П'ятниця, 1915 Шавваль 1431г.х.
24/09/2010г.

Тел: 0598819100
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сайт інформбюро «Хізб-ут-Тахрір» в Палестині
www.pal-tahrir.info
Сайт інформбюро «Хізб-ут-Тахрір»
www.hizb-ut-tahrir.info
Сайт міжнародної служби «Хізб-ут-Тахрір»
www.hizb-ut-tahrir.org


Головне меню