Міністр оборони Австралії заявив про свою підтримку щодо продовження процесу імперіалістичного грабування в Афганістані

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Сідней – Австралія 27/09/2010 року після свого візиту до Афганістану міністр оборони Австралії Стівен Сміт,відвідавши озброєні сили Австралії та коаліційні сили,заявив про свою подяку та гордість за внесок австралійських військ у справу забезпечення миру та стабільності у країні,яка потребує допомоги.


Свої коментарі з цього приводу дав інформаційний представник Хізб-ут-Тахрір в Австралії Усман Бадр:

«Австралійські урядовці не припиняють брехати щодо Афганістану. Та допомога,яку вони роблять,виражається лише в одному,а саме: єдиний,хто отримує всю користь від втручання до Афганістану,це Америка та її імперіалістичні сили, а якщо справа йдеться про Афганістан,то він набув лише саме руйнувань внаслідок грабування,яке здійснювали прибічники американської агресії».

«Австралійський уряд повинен припинити продукувати брехню стосовного справжньої мети відправки військ до Афганістану,бо пішов він туди лише за вимогами Америки,виявляючи покору свого уряду іноземним силам».

«Австралійські солдати в Афганістані не вмирають на захист народу Афганістану,а вмирають,захищаючи економічні та політичні інтереси Америки. Уряд Австралії повинен бути щирим з австралійською спільнотою та необхідно вести діалог за цією темою,замість того,щоб відволікати народ фальшивкою, ховаючи справжню мету перебування озброєних сил в Афганістані. Те,що відбувається,стало явним,коли Афганістан забив останнього цвяха у труну американської імперії.

«Якщо мова йде про Австралію,їй необхідно зробити вибір поміж продовженням своєї необміркованої та васальної зовнішньої політики на адресу Америки або прагнути зрозуміти реальність того,що відбувається у світовій політиці,особливо, у зв’язку з відродженням Ісламу,яка набуває великих обертів день у день і яка потребує особливої уваги з боку австралійських політиків. Це лише питання часу,тільки-но  лусне влада правителів-диктаторів у країнах ісламського світу,які і існують лише завдяки підтримці Заходу,під тягарем зростаючої хвилі заради відновлення ісламського Халіфату,який повністю змінить міжнародний баланс сил у світі.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь за тел..: 04244665730 або пишіть на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Исмаіл аль-Вахвах (Абу Анас)
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Австралія
№ 021/10
Вівторок, 18 Шавваля 1431г.х.
27/09/2010г.
Tel.:  04244665730
E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.