ООН – організація, яка санкціонує міжнародні злочини

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Швейцарська газета о суботі розкрила, що ООН свідомо приховувала доповідь про права людини в Афганістані між 1978 та 2001 роками, в якій містилися звинувачення на адресу СРСР, ісламістів та «жорстоких» американських сил США. Також повідомляється, що доповіді не були оприлюднені за вказівкою Карзая.


Доповідь була завершена у грудні 2004 року після роботи над нею протягом року та мала бути оприлюднена у січні 2005 року
, як повідомляє газета.

Доповідь звинувачувала «СРСР
, комуністичне керівництво, військових ісламістів і , навіть, американські військові сили» у співучасті «у різній участі у звірствах», сюди входять тортури, страти, масові зґвалтування та використання дітей як солдатів.

Це викриття вкотре показало Ісламській Уммі
, що ООН – це організація, єдиною метою якої є влаштування шляхів західним колоніалістам для грабування та крадіжки ресурсів та прикриття їх ганебних злочинів. Не дивлячись на це, їх слуги – правителі мусульман і досі звертаються за резолюціями до ООН та вірять їм таким чином, яким вони повинні вірити у Коран.

Окрім цього
, останні вибори у Судані, в яких перемогу отримав Омар аль-Башир, виявили слабкість ООН, бо вони пройшли при наявності ордеру на арешт Баширу, виданого Гаагським судом, але США допомогли йому при умові, що він забезпечить появу єврейського штату на півдні.

Мусульмани Афганістану мусять зрозуміти
, що ООН – це організація, яка була створена для захисту виключно інтересів західних країн, далеко не на користь Ісламській Уммі зокрема. Вони не зацікавлені і не мають наміром вирішити усі наші проблеми. Згідно з ісламським вченням ООН – це незаконна організація і мусульманам категорично заборонено брати участь у цій лиховісній організації, бо Аллах заборонив будь-яку владу невірних над мусульманами і сказав у священному Корані:

ولن يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا
І ніколи Аллах не влаштує невірним шляху проти віруючих!


Єдине рішення наших проблем – це відновлення Ісламського Халіфату за методом Пророка Мухаммада (с.а.в). Лише Халіфат об’єднає Умму та забезпечить політичну та економічну могутність
, якої ми заслуговуємо та потребуємо в ньому для головування у світі.

(переклад)


Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню