Гіллард схвалює вторгнення до Афганістану та продовжує політику підтримки корумпованого режиму Карзая

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Прем’єр міністр Австралії під час свого таємного візиту до Афганістану провела зустріч з австралійськими військовими силами, їх командним штабом, американським командуючим генералом Девідом Петреусом та президентом Афганістану Хамідом Карзаєм. Вона запевнила в тому, що уряд сї буде сприяти «своїй місії» в Афганістані, а також допомозі та підтримці афганського уряду.

1 – Не дивлячись на те, що австралійські урядовці постійно малюють картину своїх стосунків з Афганістаном у рожевих барвах, нібито маючи лише благодійні та гуманітарні мотиви, насправді ж, і це очевидно, картина виглядає зовсім інакше. Це вторгнення не більше ніж американські хитрощі, щоб закріпити свій економічний та політичний вплив у регіоні.

2 – Так було і продовжує залишатись через підкорення австралійської зовнішньої політики іноземним силам,  внаслідок чого ні за що проливається кров австралійського народу,  заради реалізації імперіалістичних забаганок інших сторін, зокрема мова йде про Америку та Британію. Саме через це повинен відбутися всебічне суспільне обговорення питання Афганістану.

3 – Для Австралії не може бути жодного «національного інтересу» у справі вторгнення до Афганістану, як про це каже пані Гіллард. Ні до чого не приведе додаткова втрата життів, все одно результат залишається незмінним – принизлива поразка або принизливе виведення військ з країни після ведення багаторічної війни.

4 – Національні інтереси у будь-якому випадку не повинні ставитися вище загальної людської моралі. Не існує жодних виправдань проведенню урядового тероризму – дикого, систематичного,  натравленого проти Афганістану протягом останніх довгих дев’яти років. Ніщо не здатне виправдати втрати життів невинних матерів, батьків, дітей, руйнування цілих міст та сел. Геть вщент, цілеспрямоване спустошення оточуючого середовища та інфраструктури.

5 – Якщо б прем’єр міністр Австралії дійсно хотіла б побачити реальні наслідки військової агресії, їй варто було б побувати на межами «зеленої зони» та військової бази НАТО,  яка є нічим іншим як штучно та спеціально створеною зоною,  де спостерігається явні відмінності з усіма іншими територіями роздробленого Афганістану, чому сприяли сили Альянсу, прибічники американського втручання.

6 – Одним із недоліків  прем’єр міністра Гіллард є те, що вона має справу з такими особистостями подібних до Хаміда Карзая, разом вечеряє з ним. Також те, що західні уряди учепилися за підтримку та просунення корумпованих режимів у країнах ісламського світу, що багато про що говорить щодо справжніх їх намірів стосовно їх країн.

7 – Сили Альянсу, очолювані Америкою,  сьогодні програють війну в Афганістані. Лідери Альянсу вже не в змозі просто відвідати країну,  лише за умов конфіденційності та анонімності. Вже минув той час, коли при вторгненні можна було б робити підтримку,  марно сподіваючись на щось. Продовження загибелі багатої кількості людей із Австралії  не може порівнятись з крихтами очікуваної Австралією від Америки політичної та економічної користі, зараз або надалі.

8 – Єдиним відповідальним завданням, яке повинен зробити уряд – це вивід своїх військ з Афганістану, припинення вторгнення. Якщо вона має власну політичну волю , хай покладе край цьому ганебному спадку, обслуговуючи чужі імперіалістичні інтереси, про які , безперечно, буде згадано як фактах ганебної історії.
Кінець

1 – Джулія Гіллард (Джулія Ейлін Гіллард,  англ. Julia Eileen Gillard; народилася 29 вересня 1961 року, Баррі, долина Гламорган, Уельс, Великобританія) - австралійський політик, з 24 червня 2010 року – лідер правлячої Австралійської лейбористської партії та прем’єр міністр Австралії; перша жінка на цій посаді.

2 – Девід Хоуелл Петреус (англ. David Howell Petraeus) – американський генерал,  який очолював Центральне командування США з 31 жовтня 2008 року. Був командуючим Багатонаціональними силами в Іраку з лютого 2007 року. З 2010 року є командуючим силами США та НАТО в Афганістані.


Для отримання додаткової інформації звертайтесь за тел..: 04244665730 або пишіть на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Ісмаіл аль-Вахвах  (Абу Анас)
Інформаційний офіс ХТ
Австралія