Оголошення джихаду під прапором другої праведної держави Халіфат – це єдино можливий зв'язок у стосунках з Китаєм!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
10 жовтня 2010 року прем’єр-міністр варварської китайської країни Вень Цзябао, у відповідь на запрошення прем’єр-міністру Ердогана, прибув з візитом до Туреччини. У ході свого візиту було підписано вісім угод у сферах торгівлі, транспорту та культури. На спільній прес-конференції сторони відмітили, що рівень співробітництва поміж двома країнами досяг ступені «стратегічного партнерства». Було прийнято рішення, що об’єм торгового обігу поміж двома країнами до 2020 року досягне 100 млрд. доларів, також очікується утворення спільного механізму у боротьбі з тероризмом. Окрім того, біло помічено, що наприкінці минулого місяця відбувалось зміцнення взаємостосунків з Китаєм у військовій сфері,що стало можливим після проведення китайською стороною військових вчень, і це уперше, на території Туреччини, у місті Конья.

Усе це відбувалось в той час, коли правителі Туреччини робили гучні заяви у липні минулого року, у відповідь на жорстокі репресії Китаю на адресу мусульман-уйгурів у східному Туркестані. Як наслідок, було вбито, поранено та арештовано сотні мусульман. Тоді з цього приводу прем’єр-міністр Ердоган заявив: «Я буду зустрічатись з світовими лідерами, ми не можемо залишатись байдужими,побачивши таке варварство». Також з цього приводу заявляв голова МІД Ахмет Давутоглу: «Перед нами не постає питання – не втручатись», а міністр промисловості та торгівлі Ніхат Ергюн з цього приводу сказав: «Можливо, відбудеться бойкотування китайських товарів»!!

З цього приводу у офісі офіційного представника Хізб-ут-Тахрір у Туреччині ми зробили заяву, адресовану до всієї Умми, а саме: подібні заяви правителів Туреччини є нічим іншим як поглинаннм гніву та проклять з боку Умми, вони зроблять геть усе для того,щоб заспокоїти напружену атмосферу та докладуть усіх зусиль, щоб усе забулось.

Шановні мусульмани Туреччини!

Нема ніяких сумнівів в тому, що Китай – це варварська, невірна країна агресорів, яка веде війну проти мусульман, яка окупувала східний Туркестан. Вони вбивають мусульман, як літніх людей,так жінок і дітей. Тому заборонено укладати з Китаєм будь-які угоди, тому вам, шановні мусульмани Туреччини, забороняється проявляти мовчання стосовно угод, які відбуваються, і які укладають правителі Туреччини з цією китайською країною-агресором. Ви повинні засудити їх та натиснути таким чином, щоб урвати їх злочинні дії шляхом усунення їх з посад,які вони займають. Єдині можливі стосунки з Китаєм виражаються у оголошенні йому Джихаду. Ця благородна справа, безперечно, відбудеться у найближчий час за допомогою Аллаха через армію другого праведного Халіфату, яка піде у бій за наказом Халіфу, щирого захисника мусульман, який не боїться нічого і нікого, окрім Всевишнього Аллаха. Чого неможливо дочекатись від цих продажних правителів-зрадників, лицемірів, які складають угоди з ворогами Аллаха, Його Посланця та віруючих.

وَلَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ
«Аллах обов’язково допомагає тому, хто допомагає Йому. Воістину, Аллах – Всесильний, Могутній» (22:40).

Помічник офіційного представника ХТ, Туреччина
Середа, 5 Зуль Када 1431г.х.
13/10/2010г.
№ T.R/B.S/2010/M.N.R./0030
Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Туреччина

Головне меню