О, правителі Туреччини, для чого зрада, що ви приховуєте від народу?

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
8  жовтня 2010 року прем’єр-міністр Туреччини Раджаб Ердоган заявив, що голосування за протокол,  який закликає надати турецьким озброєним силам право вести озброєні дії за кордонами Туреччини,  відбудеться 12 жовтня на закритому засіданні генеральної ради при парламенті. Уся інша решта парламентських партій з результатами ознайомляться лише стосовно питань боротьби з тероризмом.

Заступник голови партії справедливості та розвитку Омар Шілек,  від 28/09/2010,  на питання журналістів: «Чи буде до протоколу доданий пункт,  який стосується виводу американських військ з Іраку через Туреччину або він буде обговорюватися без нього?» відповів наступне: «Це залишено на розсуд уряду,  лише він визначить,  як це буде відбуватися і надалі справа буде представлена у парламент для подальшого обговорення». Що каже про те, що подібний плин подій не виключено.

Протокол першого березня,  який не вдалося прийняти у 2003 році через гнівну відповідну реакцію громадської думки,  був використаний урядом у покращенні своєї постаті,  що нібито вони не будуть допомагати Америці в окупації Іраку. Але надалі ми знаходимо,  що від громадської думки було приховано надання США порту Іскендарону та повітряної бази Ангерлек для транзиту невірних американських окупаційних військ,  таким чином взявши на себе всю відповідальність партнерства з США у пролитті невинної крові мусульман,  замахування на честь наших сестер мусульманок та інших гріхах,  скоєних в Іраку. І зараз, кажучи про закриті засідання (що стоїть за ними,  і що приховують вони?) по прийняттю протоколу,  вони складають плани по використанню наших земель для транзиту по ним американських військ.

О, мусульмани Туреччини!

Зрада правителів, які залізли вам на голову,  безперечно,  буде тривати з метою гарантії інтересів невірних колонізаторів. Хізб-ут-Тахрір,  в якості ісламської політичної партії,  у відповідь на наказ Всевишнього,  розкриває зраду ваших правителів. Ми закликаємо вас підтримати нас та працювати разом з нами до повного звільнення ісламських земель від невірних окупантів та правителів,  які правлять не інакше як за власним благословінням.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ
«А ті,  які вчиняють несправедливо,  скоро дізнаються,  куди вони повернуться» (26:227)


Помічник офіційного представника ХТ,
Туреччина
Вівторок, квітень Зуль Када 1431г.х.
12/10/2010г.
Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір Туреччина

Тел: +90 312 311 61 13
Сайт «Хізб-ут-Тахрір» в Туреччині: www.turkiyevilayeti.org
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. / Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню