Америка – ворог Ісламу, забезпечує євреїв сучасними літаками та зброєю нового покоління, щоб вбивати палестинський народ, а правителі та влада хапаються за соломинку

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Лідери арабських країн на саммиті у Сурті поклали відповідальність на міжнародну спільноту, а саме, на Раду Безпеки, ЄС та ЮНЕСКО, за збереження мечеті аль-Акса. Комітет по контролю за здійсненням Загальноарабської мирної ініціативи у Сурті закликав США і надалі сприяти поверненню палестино-ізраїльских переговорів до «правильного русла», у першу чергу припинення будівництва єврейських поселень. Голова Палестинської національної адміністрації запропонував альтернативи близькосхідному мирному процесу для виходу з тупикової ситуації, у які зайшли переговори: «Один із цих варіантів полягає у зверненні до адміністрації США для визнання палестинської країни у (довоєнних) кордонах  1967 року зі столицею у Східному Ієрусалимі, або в іншому випадку (треба) звернутися до Ради Безпеки,  до генеральної Асамблеї ООН, щоб палестинські землі перебували під міжнародним опікуванням».

Усе це відбувається в той час, коли Америка продає сіоністському утворенню двадцять винищувачів F-35 .

Те, що було промовлено під час саміту у Сурті, є ганебним злочином проти Палестини та її населення і це не менш брутальний злочин, аніж ті, які коять сіоністи-окупанти з Палестиною та її народом:  вбивства, вигнання, знищення, євреїзація, спалення. Ми Хізб-ут-Тахрір у Палестині бажаємо підкреслити наступне:

1 – У той час, коли сіоністи здійснюють зрадницькі вбивства невинних людей (шахідів), так звані «поселенці» спалюють мечеті та оливкові посадки, роблять наїзди на дітей, коли сіоністи заявляють про забудування 5200 кв. м. території  поблизу площі аль-Буряк, яка примикає до західної стіни мечеті аль-Акса, тут у спробі дати відповідь комітет по контролю за здійсненням Загальноарабської мирної ініціативи остаточно приймає рішення, щоб режими та палестинська влада відреклися від власних прагнень та проведення своєї політики на користь Америки, яка у свою чергу забезпечує сіоністське утворення сучасними літаками F-35, щоб владарювання цього утворення залишилось суттєвим, як на території самої Палестини, так і в усьому регіоні.

2 – Вибір шляху досягнення американського визнання у питанні палестинської державності у кордонах 1967 року, призведе до формального утворення країни, лише на папері. Американське визнання не зупинить процес поселення, не вивільнить землі,  не утворить палестинського впливу, і більше того, не зупинить вбивства та євреїзацію.

3 – Внесення палестинських територій під міжнародне опікування є найнебезпечнішою заявою і найнебезпечнішим виходом з ситуації. Оскільки це означає, що замість єврейської окупації прийде глобальна, міжнародна окупація. Це означає утворення додаткових перешкод перед майбутнім Халіфатом, щоб той вступив у суперництво з 50-ма або 100-ма  країнами світу одночасно,  а це називається поглибленням окупації, а не її усуненням. Якщо тільки палестинська влада не вважає, що армії Америки, Британії, Франції та їм подібних країн є для них прибічниками та братами. Хіба не вони окупували той же Ірак та Афганістан??

4 – Палестинська влада знаходиться у пошуку будь-яких варіантів вирішення проблеми, окрім єдиного можливого, справжнього та правильного, про що каже Іслам (про що заявляла Організація Визволення Палестини ОВП),  і заради чого вона була створена по суті). А саме: діяльність, заради вивільнення застосовуючи ту мову, яка зрозуміла євреям,  у даному випадку мова сили, мова армії. Влада повинна повернути палестинське питання до своїх початкових джерел: до мусульман в усіх кутах Земної кулі, вона повинна облишити поводитись з цим питанням як з іграшкою. Влада узурпувала це питання по міжнародній змові, щоб його вирішенням не займалися відповідні сторони.

5 – Режими, які відмовляються від своїх прагнень та політики на користь Америки, ворога Ісламу та мусульман, які зрікаються власної відповідальності за визволення мечеті аль-Акса та її збереження,  не заслуговують права на існування,  і їх треба скасувати. Уряди, які не мають іншої альтернативної уяви про мирне врегулювання питання, окрім здавання усіх своїх позицій, звертання до ЮНЕСКО,  до ООН, якими керують країни, які і зробили на початку це сіоністське утворення,  підтримали його озброєнням, фінансами, несправедливими міжнародними резолюціями, повинні постати перед судом з боку Умми.

6 – Палестинський народ проклинає Америку, західні країни та арабські режими, які віддали їм ласий шматочок, щоб перші віддали його терористичному сіоністському утворенню, а ці , у свою чергу, здійснювали вбивства палестинців, виганяли їх, іудизували святі місця. Палестинський народ і всі мусульмани чудово розуміють про те, що Палестина має власних воїнів, які заслуговують вдостоїтись честі вивільнити її з єврейських пазурів. Саме ці воїни викорінять усі ці жалюгідні режими,  щоб їм була надана можливість повести армії Умми у бік аль- Кудсу, викинувши звідти сіоністів. Усе це можливе лише після серйозної підготовки та мобілізації здатних до цього людей – солдатів.  Тоді ж і зрадіють віруючі у перемогу від Аллаха.

إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ ۚ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا
«Аллах доводить до кінця Свою справу. Аллах встановив міру для кожної речі» (65:3)



Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір Палестина
№ S / B N 010/71
Неділя, лютого Зуль Када, 1431 р.х.
10/10/2010 р.



1 – Сурт: місто у Лівії

2 - F-35 «Лайтнінг» II (англ. F-35 Lightning II) –перспективний,невеличкий винищувач – бомбардувальник  п´ятого покоління,який був розроблений американською фірмою Lockheed Martin Aeronautics Company (Tactical Aircraft Systems) у трьох варіантах –для нужд ВВС США (наземний винищувач – CTOL), ВМС США (палубний винищувач – CV) та Корпусу морської піхоти США та Королівського флоту Великобританії (винищувач з вкороченим зльотом та вертикальною посадкою – STOVL).
До консорціуму на чолі з  Lockheed Martin входять також Northrop Grumman Corporation, Pratt & Whitney, Rolls-Royce, Allisonи British Aerospace. У розробці окремих вузлів приймають участь Skunk Works в Palmdale и Aeronautical Systems.
За думкою багатьох експертів,літак не відповідає великій кількості вимог до винищувача п’ятого покоління і є винищувачем покоління 4+ через неможливість польоту на надзвуковій скорості без використання форсажу,низької тяго озброєності,порівняно високої ЕПР, а також низької живучості та маневреності.
На розробку цього літака на квітень 2010 року вже витрачено більше ніж 46 млрд. доларів США. У даний час літак проходить льотні випробування.

3 – Організація визволення Палестини (ОВП) (араб. منظمة التحرير الفلسطينية‎‎, Муназза́ма ат-Тахрір аль-Філастінійя), була заснована у 1964 році рішенням Ліги арабських країн з метою «вивільнення Палестини,утворення на її території незалежної арабської палестинської країни та надання законних прав арабському населенню Палестини».


Головне меню