Це послання для людей

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Розпочинанням процесу референдуму щодо питання самовизначення південного Судану о неділі 09.01.2011 невірному Заходу вдалося досягти намічених планів по розділенню Судану, бо результати референдуму неминуче будуть проголошувати про роз´єднання незалежно від кількості голосів.


Учора генеральний секретар Суданського народно-визвольного руху (СНВР) Паган Амум заявив: «Завтра ми будемо голосувати про відокремлення, навіть, якщо з неба паде вогняний дощ».

Більше того, Америка вже висунула кандидатури трьох осіб на посаду новоутвореної країни на Півдні Судану.

Президент Судану аль-Башир,коли відвідав Джубу, до початку проведення референдуму за кілька днів, запевнив їх у розділенні,він зокрема сказав: «Ми не будемо перебувати у жалобі та лити сльози, навпаки, ми будемо святкувати разом з вами».

Ми, Хізб-ут-Тахрір у Судані, з цього приводу хочемо підкреслити наступне:  
Відокремлення  Півдня Судану є частиною старого оновленого плану з метою розділення мусульманських земель на жалюгідні слабкі утвоення, які не являють собою нічого вагомого, і усе це заради контролю над ними та грабування їх багатств. Відокремлення підня країни – це іще не кінець, якщо люди дозволять здійснитись цьому плану та будуть мовчати стосовно цієї змови.

Той,хто є винним у відокремленні Півдня Судану, несе головну відповідальність у здійсненні планів невірого Заходу – цим винним є  уряд, який підписав злощасну угоду Ніфаша та реалізував її. Винними є і політичні сили, які благословили цю угоду та мовчали, а також армія, поліція, служба безпеки, яким було під силу стати на заваді та провалити подібні плани. Але вони не зробили цього.

Цього дня ми об´являємо про наш сум з того приводу,що ця змова була успішно здійснена.
Ми звертаємось до жителів Судану,зокрема, і до ісламської Умми в загалом, щоб вони проявили свою непричетність перед Всевишнім Аллахом стосовно цього злочину.

Щоб вони пам´ятали, зберегли у своїй пам´яті імена та постаті змовників та виконавців цього брутального злочину до миті, коли проти них буде вжито заходів руками держави мусульман - Халіфату, який у найближчиий час з дозволу Аллаха повернеться, що для Аллаха  легко.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
«Аллах робить свої справи, як забажає, але більшість людей не обізнана про це» (12:21)

Ібрахим Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник ХТ, Судан
Інформаційний офіс
Хизб-ут-Тахрір Судан
№ H.t.s. 06
Воскресіння, 5 сафара 1432 г.х.
09/01/2011
Тел.: 0912240143 - 0912377707
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Джуба – місто на Півдні Судану. Адміністративний центр Екваторіальної провінції. 15 тис.жителів (1964). Важливий торгівельно-транспортний центр. Річковий порт (початок пароплавства Хартуму) на лівому березі р. Білий Нил. Вузел автодоріг, які ведуть у басейн Нилу від узбережжя Гвинейської затоки (м. Даула у Камеруні) та Індійського океану (м. Момбаса у Кенії).

Головне меню