Служби безпеки арештовують десятки членів партії Хізб-ут-Тахрір

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

На тлі роздачі прокламацій партією Хізб-ут-Тахрір у Судані у громадських місцях (на ринках, місцях зібрання людей для проведення урочистих заходів) під назвою: «У сезон падіння ідолів тиранів .. Настав час для реальних змін з утворенням праведного Халіфату», служби безпеки (поліція, структура безпеки, національна розвідка) о понеділка 14 лютого 2011 року  почали проводити арешти десятків членів партії Хізб-ут-Тахрір у Судані, у містах: Хартум, Омдурман, Північний Хартум, ПортСудан, Маданій, Гедареф, Абъяд, випустивши після затримання деяких, і досі продовжуючи тримати під арештом деяких інших.


Ми у Хізб-ут-Тахрір у Судані звертаємося до влади з наступним посланням:

Схаменіться, станьте-но розсудливими та негайно звільніть хлопців зХізб-ут-Тахрір з-під варти, усією зброєю яких є лише щире слово істини.

Будь-яка система продовжує існувати за рахунок того, що вона відповідає природнім потребам людей,забезпечуючи їм гідне життя у цьому світі та у наступному, а інакше Умма знищить цей режим, не зважаючи на арешти та притискання, тоді доля цих режимів буде такою, як про це сказав Всевишній Аллах:


فَمَا بَكَتْ عَلَيْهِمُ السَّمَاءُ وَالْأَرْضُ وَمَا كَانُوا مُنْظَرِينَ
«Ані небо, ані земля не оплакували їх,і їм не було надано відстрочки» (44:29)

Справжніх змін можливо досягти лише за допомогою Праведного Халіфату, який почне втілювати Іслам та доносити його до решти світу. Наближення якого стало дуже скорим, Всевишній Аллах каже:

وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ
«Ми забажали надати милість тим,хто був приниженим на землі,зробити їх вождями та нащадками» (28:5)


Iбрахiм Усман (Абу Халiл)
Інформаційний офіс
Хизб-ут-Тахрір
Судан
№ H.t.s. 10
Вівторок, 12 Рабі' аль-Авваль 1432 г.х.
15/02/2011
Тел. :  0912240143 - 0912377707
e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню