Вбивця армійських офіцерів Хасіна та її уряд встановлює імперіалістичний контроль над армією та озброєними силами

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Сьогодні Хізб-ут-Тахрір влаштував громадські виступи та розповсюдив флаєри у деяких мечетях Даккі,Чітагонгу та Сілхету після п´ятничної молитви у пам´ять щодо армійських офіцерів, які були вбиті два роки тому назад цього дня (25 лютого 2009 року) у штаб-квартирі   Pilkhana BDR.

Члени партії, які виступили з промовою, нагадали мусульманам, що Шейх Хасіна почала своє правління з коллабораціонізму з Індією, вбивши хоробрих офіцерів армії, щоб тим самим послабити BDR та мусульманську армію Бангладеш. Не обмежившись цим, протягом останніх двох років її правління проводило політику по встановленню контроля імперіалістичних невірних многобожних країн (США, Британія та Індія) над армією та оборонними силами Бангладеш.

Ту, хто виступив, закликали мусульман приєднатися до Хізб-ут-Тахрір у його політичній боротьбі по скасуванню зрадницького уряду Хасіни та повторному встановленню Халіфата. Халіфат обєднає ісламську Умму в одній державі та під одним прапором, утворить єдину сильну мусульманську армію та назавжди припинить домінування та окупацію Умми імперіалістичними невірними многобожними державами – США, Британія та Індія.


Медиа-офис Хизб ут-Тахрир
Вілаят Бангладеш
№ :1432-03/01
22 Рибу уль-Авваль, 1432 Хиджри
25-02-2011

Головне меню