Закони іракського уряду як засіб пограбувати народ

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Передають регіональні ЗМІ та Інтернет- видання щодо прийняття незрозумілого закону радою міністрів від 26.01.2011 року під номером 29, який проголошую наступне:

1. Дозвіл державним апаратам Іракської республіки, у тому числі і трьом головам, присутність з міністрами та місцевими депутатами у якості радників для того, щоб скористатися їх багаторічним досвідом!!?

2. Отримуючи при цьому зарплатню разом з ним згідно до пункту №4, отримання щомісячної зарплатні, та асигнація, яка еквівалентна тому, що отримують його співробітники з числа міністрів та новоспечених депутатів.

3. Згідно до пункту №9: сторона, яка домовляється, несе витрати на різноманітні відрядження у випадку їх виникнення по офіційних справах, які пов’язані  з роботою.

О, мусульмани Іраку!


Вам відомо, що кожен уряд,який прямує за американською окупацією, стає покірним інструментом у руках невірного окупанта, якого цікавить лише одне – це втілення у життя своїх брутальних законів задля розкрадання багатства та роздроблення країни. Під різноманітними гаслами федералів та місцевого уряду на вас чекає лише зубожіння та безробіття, відсутність умов для утворення гідного життя, а якщо ви уважно подивитесь на причину усього цього, то знайдете її у конституції, з якою прийшли американці для змінення ідентичності цього ісламського народу.

О, народ Іраку!


Новий уряд не обмежиться збільшенням кількості міністрів та депутатів для наступного скликання, завдяки тому примарному президіуму та команді радників, директорів та багатьом іншим, чим можна здійснити тиск на держбюджет, який доволі, не в змозі оплатити усі рахунки цієї корумпованої системи. І тому ми заявляємо, що на цьому вони не зупиняться і цим не обмежаться, тому і надалі будуть хитрувати, вигадуючи несправедливі та притискаючі народ закони,збільшуючи свій прибуток, а народ буде як і раніше перебувати у лихому стані та смутку,і правда те, що хтось сказав:

Не шукайте добра у поганого

Бо вогнем не втомить свою спрагу той, хто хоче пити

Воістину, ми, представники Хізб-ут-Тахрір заявляємо, що якщо ви, народ Іраку, будете пов´язувати  свої надії з такими правителями, то нічого іншого, окрім розчарувань та втрат не отримаєте. Тому працюйте над скасуванням цієї системи, бо ви ті, хто довірили їм Шаріат, а вони,не виконавши угоду, порушили її. І нема нам порятунку ані в Іраку, ані у будь-якій іншій мусульманській країні, окрім як стати на шлях серйозної роботи по поверненню другого Праведного Халіфату, яку наказав нам Всевишній Аллах, керування справами людства, спираючись на Коран та Сунну Пророка Мухаммада (с.а.в), чисту від домішок брехливої та порочної демократії, яка торкнулась тих, хто був введений в оману її міражем, отримавши лише приниження та презирство, залишаючись пасти задніх серед усіх народів. А, Аллах, будь свідком того, що ми довели слово істини, і після цього вслухайтеся у слова священного Корану:

وَلَا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ
«І не схиляйтеся на бік беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Нема у вас покровителів та помічників, окрім Аллаха, і тоді ніхто вам не допоможе» (11:113)

Інформаційній офіс
Хізб-ут-Тахрір, Ірак
№ 32/3
9 Рабиъ аль-Авваль 1432 г.х.
12/02/2011
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню