Демонстрації проти репресій щодо мусульман у Росії

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Во ім’я  Аллаха Милостивого Милосердного

13 червня 2011р Сідней, Австралія. Біля російського консульства у Сіднеї зібралися мусульмани задля вираження протесту проти репресій російської влади щодо мусульман, зокрема жінок.

Перед консульством було проголошено наступне:

1.  Мусульмани Австралії та решти світу вкрай засуджують переслідування мусульман  Росією. Замість того, щоб нести світові нове обличчя цивілізації та прогрессу, Росія при першій-ліпшій нагоді продовжує використовувати варварську тактику репресій та незаконних заходів.  

2.Використання приводу боротьби з тероризмом для того, щоб, переслідуючи мусульман, примусити їх замовчати, є старим та непереконливим методом.  Росія не зможе ввести в оману нікого своєю дешевою тактикою.

3.Переслідування мусульманок зокрема, подібне до того, що мало місце нещодавно у м. Уфа, є низкістю, якої має соромитися Росія. Це підкреслює тяжкість її злочинів. Честь наших матерів, сестер та жінок абсолютно недоторкана і є питанням, до якого мусульмани не ставляться зневажливо.

4.Росія не повинна розглядати своїх громадян –мусульман як меншість, з якою вона може вчиняти так, як їй заманеться. Мусульмани Росії не є меншістю, вони є невід’ємною частиною величезної мусульманської Умми.

5.Росія не повинна зловживати тим, що сьогоднішні режими у мусульманському світі є лакеями Заходу и не турбуються щодо благополуччя мусульман у світі. Вже близько той день, коли ци режими буде скинуто на звалище історії та замінено на Халіфат. Сваволя, яку коїть Росія, не буде забутою, і Халіфат відповідним чином швидко та суворо буде взаємодіяти з тими, хто буде утискати мусульман.

Інформаційний Офіс
Хізб ут-Тахрір в Австралії
13 червня 2011

Головне меню