28 Раджаб – день коли Умма втратила свій щит

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
30 червня 2011р. (28 Раджаб) виповнилося  90 років (по хіджрі) як Умма живе без Халіфату. Без сумнівів,після усунення Халіфату пройшли роки розпаду та десятиріччя занепаду,коли останньою краплею стало те,що мусульмани припинили звертатися до своєї релігії задля вирішення життєвих проблем,а замість цього стали захоплюватися західними світськими думками .

Халіфат був великою державою на протязі століть. Він був наддержавою світового масштабу. Це була лідуюча держава у таких галузях як наука,технологія, комерція,архітектура та юриспруденція. Халіфат забезпечував мир та безпеку мусульман,дозволяючи їм жити в гармонії один з одним у вигляді однієї держави незалежно від їх мови та раси. Більше того,Халіфат надавав притулок тим,хто переслідувався через свої погляди. Його військо захищало мусульман, коли на них здійсняли напади,та несло релігію Іслам світові. До британської окупації,на протязі сотень років під захистом ісламського правління індійський напівострів був у такому розквіті,якого не було ані до,ані після цього при будь-якій несламській системі.

Після усунення Халіфату західні колоніальні сили встановили у наших країнах правителів – маріонеток,які продовжують слугувати інтересам західних сил,замість підкорення  Аллаху та  Його Посланцю ﷺ та слугування Ісламській Уммі. Не дивно, що через десятиріччя перед шахраями та злочинцями,  що узурпували владу, такими як Карзай, Зардарі, Мубарак, Каддафі, дім Саудів та інші,  у столицях Західних країн стелять червоні доріжки.

Сьогодні, західні сили, відчуваючи заклик до усунення цих корумпованих правителів та відновлення ісламського Халіфату, намагаються відчайдушно  протидіяти цьому, захоплюючи наші землі та ведучи брехливу пропаганду проти заклику до Халіфату. Голова війська Великобританії Річард Даннат, що нещодавно пішов у відставку, у відповідь на питання щодо окупації Афганістану сказав: «Тут є  ісламська діяльність, і якщо ми не будемо їй протидіяти у Південному Афганістані, Афганістані або у Південній Азії,  тоді їх вплив буде збільшуватися. Він може дуже сильно зрости, і тоді, і це дуже важливо, цей рух перейде з Південної Азії на Близький Схід та Північну Африку та навіть виллється у встановлення Ісламського Халіфату 14-15в.в.».

В цьому місяці Раджаб Хізб-ут-Тахрір проводить конференції у різних частинах світу, у яких приймуть участь сотні тисяч людей. Ці конференції будуть спонукати мусульман з різних частин світу, сюди відносяться  політики,журналісти,мислителі,вчені та інші впливові особи, до заклику щодо історичного повернення Ісламської держави Халіфат. Метою цих конференцій є поставити питання встановлення Халіфату на порядок денний Ісламського світу.

Питання встановлення Халіфату  не схоже  на інші питання. Це саме життєво важливе питання для ісламської Умми. Кожний день за дешеву ціну проливається наша кров  у Палестині, Афганістані, Пакистані, Кашмірі та  в Іраку. Ісламська Умма закликає лідера, який буде протидіяти цій брутальній окупації та гнобителям. Для встановлення Халіфату ми повинні створити дуже сильний рух у наших країнах,який скине корумпованих правителів з їх престолів  та встановить на їх місце Халіфа, який буде правити  за шаріатом та захищати інтереси ісламської Умми.

Приєднуйтесь до нас у створенні цього глобального руху.

Пророк ﷺ сказав: «Один день під керівництвом справедливого правителя кращий, аніж 60 років поклоніння» (Бахак’і/Табарані).

23.07.2011
22 шаъбана 1432 г.х.

Головне меню