Капіталістичний Захід не хоче Ісламу та будує плани, щоб відтягнути повернення Халіфату

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Єменська газета Ахбар аль-Яум, що вийшла у світ о вівторка 13 січня, оприлюднила звіт французького агентства друку про прихід ісламістів до влади. У ньому вона пише висловлювання Мухаммада Кахтані (члена організації Єменська реформа в ісламському напрямку), що він сказав про те, його партія, яка була заснована після об’єднання Ємену у 1990 році, не піднімала гасел «Іслам є рішенням», як це робила партія «Брати мусульмани» у Єгипті. Також відсутній ісламський політичний заклик, тому що Ємен є мусульманською країною та він солідарний, тому що він має намір продовжити свій союз, як і з лівими, так і з націоналістами. Кахтані сказав: « Не може жодний бік в Ємені різнитися ісламізмом або арабізмом. Ми усі мусульмани та впевнені у тому, що ми споконвічні араби, жодна зі сторін не може отримати людей через поняття Іслам – це рішення, і тема (Іслам в державі) не проблема в Ємені».

Ця зацікавленість, яку виказує Захід, з американськими та європейськими злочинцями, навколо того, хто буде новим правителем в ісламських країнах, є відчутною ознакою побоювання Заходу того, що політична група із мусульман проголосить про повернення Халіфату після того, як він був зруйнований Заходом за допомогою запроданців з числа мусульман. Особливо, коли минуло десять років після того, як Захід програв свій хрестовий похід проти мусульман у 2001р. Це лише поглибило проблеми його ідейної слабкості перед ідеологією Ісламу, та збільшувану впевненість у невірності капіталістичної ідеології, в її економіці з її кризами та постійними стрибаннями «долара та євро», поряд із іншими проблемами, які ведуть до її зникнення.

Не зважаючи на це, Захід коїть зло, де і виходять на поверхню останні недоліки його слабкості його політики у визнанні ним «Поміркованого Ісламу», що потягне за собою їх прихід до влади, але не  приходу до влади Ісламу. Це є спробою зберегти, таким чином, своє господарювання в Ісламських країнах. Хілларі Клінтон, міністр іноземних справ США, у своєму зверненні 8-го листопада заявила про те, що схвалення не прийняття ісламістів, що прийняли демократію, є помилкою. І слова Джонатан Уілкс, посла Великобританії в Ємені від 7-го жовтня про те, що Великобританія взагалі не проти існування такого ісламського руху як «Брати мусульмани» та будь якого іншого ісламського руху, який приймає демократію, соціалізм та свободу слова.

З приходом Ісламу до влади буде знищена існуюча капіталістична система, що господарює в ісламських країнах у сферах правління, в економіці, у політиці міжнародних відносин, в освіті, у соціальній системі та ін. А на зміну їй буде встановлена ісламська система, що побудована на законах шаріату,  заснована на Корані, Сунні, Іджма та К’іяс.

Держава Халіфат є єдиною системою правління, яка буде втілювати виконання Ісламу в усіх сферах життєдіяльності у повному обсязі, і це очевидно для тих, хто працює над його встановленням. Захід же цього страхається та всіляко заважає його появі. Але Захід не у силах запобігти цьому, врешті решт йому доведеться мати справу з Халіфатом на державному рівні, після того як гнила людська ідеологія капіталізму та соціалізму показала себе.  Халіфат охопить усю Землю, і Захід, що зазнає поразки, не обдурить вас, і не примете ви його плани і не підете за ним. І вірте, що Аллах - ваш помічник, якщо ви підкоритесь Його наказам та відповісте Йому у справі повернення ісламського правління на землі. Працюйте ж разом з Хізб-ут-Тахрір для встановлення Халіфату. Посланець Аллахаﷺ сказав:

لَيَبْلُغَنَّ هَذَا الأَمْرُ مَا بَلَغَ اللَّيْلُ وَلاَ يَتْرُكُ اللَّهُ بَيْتَ مَدَرٍ وَلاَ وَبَرٍ إِلاَّ أَدْخَلَهُ اللَّهُ هَذَا الدِّينَ بِعِزٍّ عَزِيزٍ يُعِزُّ بِهِ الإِسْلاَمَ أَوْ ذُلٍّ ذَلِيلٍ يُذِلُّ بِهِ الْكُفْرَ

«Ця справа обов’язково дійде, куди доходять ніч і день, і не залишить Аллах жодної оселі осівших або кочових жителів не інакше як, ввівши у нього цю релігію, схваливши славного та принизивши мізерного. Славою схвалить Аллах Іслам та приниженням принизить невір’я».

Інформаційний офіс
Хизб ут-Тахрір Ємен
№ H.t.y. 103
Середa, 26 мухаррама 1433 г.х.
21/12/2011

Головне меню