Пролита кров перед Радою міністрів потрібна була для придушення революції, за що і несе відповідальність військова рада

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Людина, яка уважно стежить за подіями у Касру аль-Айн, спостерігаючи за диким поводженням поліції з демонстрантами, дійти до іншого висновку, аніж покласти усю відповідальність за те, що сталося на Військову раду, не може, враховуючи той факт , що усі важелі правління знаходяться у руках військової Ради. Також у цьому зв’язку очевидним стає факт змови з Камалем аль-Ганзурі, призначеного Вищою радою Військових сил прем’єр-міністром Єгипту, зокрема, який, категорично спростовував застосування службами безпеки зброї, спростуванням чому стала вагома кількість вбитих та поранених демонстрантів. Підтвердженням цьому слугує також інтерв’ю юнака на телеканалі «Аль-Джазіра», де він каже про те, що усе необхідне для погашення пожежі обладнання знаходилося близько від Інституту Єгипту, що згорів до тла, чому ж тоді вони його не погасили?! Що вказує на те, що уряд та ті, хто стоїть за ним, хочуть покласти відповідальність на тих людей, хто вийшов з акціями протестів, придушити революцію, яка в основі  піднялася проти несправедливості та свавілля.

Оскільки Військова рада не виконує свій перший обов’язок - захист країни та населення, та оскільки люди окрім порожніх слів, що існує якась сила, або третій бік, що стоїть за подіями, що відбуваються, нічого іншого не чують. При цьому ніхто не уточнює, що це за сила, бо третій бік, про який ми тільки і чуємо із розслідувань, але у дійсності жодного підтвердження цьому ми не знаходимо. Прикладом чому можуть служити розслідування подій Масперо, на Аббасії, подій на вулиці Мухаммад Махмуд, де люди нічого про так званий третій бік так і не почули. Тому Рада, слідуючи цій політиці Макіавеллі, яка дісталася йому у спадок від старого режиму, поза сумнівів, втрачає будь-яку довіру у питанні захисту людей та безпеки країни.

Так нехай же краще Військова рада зверне свою увагу на підтримання безпеки, захисту населення та збереження майна людей, замість того, щоб відволікатися на зіткнення заради встановлення світської державності через досягнення мирної угоди. Згодом будуть мати місце спроби Конституційної ради встановити правила обрання Установчого комітету, щоб не дозволити відступу від позначених рамок вигляду очікуваної держави, якою буде задоволена Америка.

Ми хочемо сказати Військовій раді, нехай вона звільнить себе від американської залежності, яка диктує їй подальші дії, що приводять єгиптян до злиднів. Коли закінчиться її роль, яку вона повинна буде зіграти для Америки, остання, кожного окремо принесе у жертву. Так само як це сталося з Мубараком та всіх її агентів до цього. Окрім вищесказаного, не треба забувати і про те, що Всевишній Аллах змусить з’явитися їх перед тяжким Судом, щоб спитати їх за те, чому вони не надали підтримку Його релігії, коли мали на те можливість та силу, але знехтували цим.
 
Немає нам виходу із положення, що склалося, до того часу доки ми не почнемо розглядати Іслам у якості інструменту  задля вирішеннях усіх життєвих проблем, втіливши його у життя за допомогою другого праведного Халіфату, який поверне безпеку та спокій у серце кожного, хто буде перебувати під його опікуванням, незалежно від віросповідання.

وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ
 «А хто відвернеться від Мого Нагадування, на того чекає тяжке життя»(20:124).

Інформаційний офіс
Хизб ут-Тахрір, Єгипет
№ 11/23
Понеділок, 24 мухаррама 1433 г.х.  
19/12/2011

Головне меню