Робота нового уряду Ємену, як і попередніх до нього урядів, полягає у пошуку засобів за кордоном!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Віце-президент Ємену Абд Раббо Хаді, що має вищі повноваження влади у країні, привів до присяги новий тимчасовий уряд Ємену, який також називають «урядом національної єдності» під керівництвом прем’єр-міністра країни Мохаммеда Басіндва, у столиці Сані 10 грудня.

Одразу ж після засідання з новими членами уряду, пан Хаді поквапився зустрітися з послами країн – постійних членів у Раді Безпеки ООН та головою делегації ЄС у Сані, а також з послами Ради співпраці країн Перської затоки, як про це повідомляє щотижнева урядова газета «Саура» від 11.12.11. «Ми сподіваємось на те, що Ємену пощастить заручитися підтримкою та допомогою братських та дружніх  до нас держав»,- цитує слова в.о. президента пана Хаді газета «Саура».

Тим часом, пан Басіндва випередив віце-президента країни з подібними заявами, зробленими 29 листопада під час засідання ради національної єдності, яку він очолює. Зокрема, він заявив, що особисто довів до відому міністрів закордонних справ Саудівської Аравії та ОАЕ, що Ємен у теперішньому стані гостро потребує підтримки секторів енергетики та нафти, на що, за його словами, міністри відповіли згодою, цитує щотижнева газета Ємену «Аль-Уля» від 30.11.11.
 
Теперішній уряд Ємену, незважаючи на велику кількість потоку інформації у ЗМІ щодо його унікальності, нічим не відрізняється від попередніх, що були при владі з 1962 року. Уряд Басіндва, як і його попередники, відрізняється відсутністю чіткого політичного бачення та вірною програмою для відродження. Усе, на що покладається зараз цей уряд, це стороння допомога. Що ставить державу у безпорадний стан, незважаючи на різноманітні багатства, які є у країні, а також робить заручником західних колоніальних держав, які прямо або через своїх регіональних агентів, лише підсилюють свій вплив та гегемонію у країні.  

При розгляданні реальності ісламських країн, їх можна розділити на два види. Країни, які мають численні багатства, завдяки продажу нафти, які вони вимушені закладати у банках західних колоніальних держав. Але використовувати їх вони не можуть навіть у найскрутніші для них часи. При цьому, інша частина країн, випрошуючи чергову допомогу, отримує кредити від тих самих нафтодоларів, що зміцнює позиції західних держав у цих країнах.  
 
До якого часу ісламські країни будуть заручниками жадібних колоніальних держав?! Багатства мусульман після їх видобування повинні залишатися у руках самих же мусульман. І цього їм буде більше аніж досить для гарного життя під опікою ісламського Халіфату, яким також буде задоволений Всевишній. Всевишній сказав:


وَابْتَغِ فِيمَا آتَاكَ اللَّهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ ۖ وَلَا تَنسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيَا ۖ وَأَحْسِن كَمَا أَحْسَنَ اللَّهُ إِلَيْكَ ۖ وَلَا تَبْغِ الْفَسَادَ فِي الْأَرْضِ ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ
 «За допомогою того, що Аллах дарував тобі, прагни до Останньої оселі, але не забувай про свою долю у цьому світі! Твори добро, так само як Аллах створив добро для тебе, і не прагни розповсюджувати нечестя на землі, бо Аллах не любить тих, хто поширює нечестя» (28:77)  

 
Мусульмани! Покінчити з впливом Заходу нам вдасться лише встановивши Халіфат – ісламську політичну модель та давши присягу халіфу. Халіф, який буде правити Ісламом, піклуватися про громадян на основі шаріатських хукмів, врешті решт покінчить з ненависними для мусульман кордонами, встановленими колоніалістами задля обслуговування їх мерзотних інтересів у регіоні. Саме він надасть велич після поразки та розподілить серед Умми її багатство. Передається у «Муснаді» імама Ахмада, да змилується над ним Аллах, що Пророк Аллаха (с.а.в.) сказав: «Перед кінцем світу буде халіф, який буде роздавати незчисленне багатство». Так покваптеся ж з роботою разом з ХТ задля встановлення Халіфату!
    
Медіа-офіс Хізб ут-Тахрір
Ємен
Інформаційний офіс
Хизб ут-Тахрір Єемен
№ H.t.y. 102
Середa, 19 мухаррама 1433 г.х.
14/12/2011

 

Головне меню