Саміт у Мецці – глузування над святістю місця та часу, окрім зради та зрадництва для мусульман він більше нічого не несе

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Сьогодні у Мецці проводиться терміновий саміт Організації Ісламського Співробітництва, до складу якої входять 56 злощасних країн, за відсутністю Сирії. Вони зібрались, щоб обговорити тяжкий стан, у якому перебуває сьогодні наша Ісламська Умма: від ситуації у Сирії до положення мусульман у Бірмі та Палестині – рани, які і досі зливається кров’ю.

У мусульманських країнах сьогодні, а також і кожного дня, відбуваються події, від яких серце огортається кров’ю і неможливо стримати сльози, незважаючи на те, що відбувається з мусульманами скрізь, і нема нікого, хто врятував би та допоміг їм. І тут з’являється ця організація з сорокатрирічним досвідом роботи та проводить засідання за засіданням, по остаточним рішенням яких не була вирішена жодна з проблем мусульман, не було захищена жодна мусульманська меншість у світі, проблема аль-Акси у тому числі, яка по суті, і була причиною заснування цієї організації у 1969 році. Кожне засідання цієї організації викликає осуд та засудження, вона привнесла та укорінила розбрат та розрізненість у мусульманських країнах, дивлячись на неї, ніколи не спостерігалось прагнення до об’єднання мусульман. Проводячи всліпу свою політику, ця структура  нічого не здійснила в інтересах мусульман, більше того, вона перетворилась на інструмент західного колоніалізму, завданням якого стало розпорошування потенціалу мусульман владнати свої проблеми та віддавання їх на відкуп ворогам, щоб вони досліджували їх та знаходили їм рішення, щоб на порядку денному ніколи не поставало питання про необхідність об’єднання мусульман в одну-єдину політичну структуру, яка захистить цілісність релігії та мусульман. Всевишній Аллах каже:  
          

إِنَّ هَٰذِهِ أُمَّتُكُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَأَنَا رَبُّكُمْ فَاعْبُدُونِ
«Воістину, ця ваша релігія – релігія єдина. Я ж – ваш Господь. Поклоняйтеся ж Мені!» (21:92).

Також каже :


وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا ۚ وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَكُنتُمْ عَلَىٰ شَفَا حُفْرَةٍ مِّنَ النَّارِ فَأَنقَذَكُم مِّنْهَا ۗ كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ
 «Міцно тримайтеся за вервь Аллаха усі разом та не розпадайтеся. Пам’ятайте про милість, яку надав вам Аллах, коли ви були ворогами, а Він об’єднав ваші серця, і за Його милістю ви стали братами. Ви були на краю Вогняної безодні, і Він врятував вас від неї. Так Аллах тлумачить вам Свої  знамення – може ви підете прямим шляхом»  (3:103).

Вони готові покорятися своїм господам – американцям та європейцям. Тоді як Посланець Аллаха (с.а.в.) каже: «Якщо була дана присяга двом халіфам, то останнього з них вбийте», ми будемо спостерігати, як потім усі ці лідери почнуть здійснювати мале паломництво (умру), сумлінно виконуючи усі рекомендовані дії, але при цьому залишаючи без уваги обов’язок (фард). Максимум, що може запропонувати Саудія на цьому саміті стосовно революції у Сирії – це ініціатива країн Затоки, щоб встати на шлях її реалізації у Сирії з безпечним виходом з країни самого Башара та його оточення, призупиненням членства Сирії в ОІС. Також вони можуть попрохати сили ООН при співпраці з силами із числа мусульманських країн, щодо спільного втручання до Сирії, щоб забезпечити безпеку на виборах під час перехідного періоду з метою запобігання громадянській війні!

Буря та кипіння, які відбуваються в ісламському світі, особливо у Сирії, не зупиниться до встановлення Халіфату та появи Халіфа, якому присягнуть мусульмани на Книзі Аллаха та Сунні Його Посланця (с.а.в.). Сьогодні  Умма відчуває гостру потребу у тому, хто застосує Шаріат Аллаха, приведе у рух армії мусульман заради порятунку та перемоги пригноблених мусульман, тим самим повернувши їм славу та гідність.
 
Досить нам бути загубленими протягом 90-та років і більше, ми стали сиротами більше самих сиріт. Ми не потребуємо закордонних порад та засуджень. Підтримка народу Сирії, наших братів у Бірмі і у решті кінців Земної кулі може виражатися лише у приведенні армій у рух, щоб вони струсонули ці престоли прогнилих до коренів систем правління. Бо завоювання Мекки у схожі на наші дні відбулося лише тоді, коли Посланець Аллаха (с.а.в.) сказав: «Тобі буде надано допомогу, о, Амр ібн Салім!», після чого йому її надали і була завойована Мекка. Також була завойована Аморія, у центрі Анатолії після відповіді Мутасіма на зов по допомогу однієї мусульманки. Сучасний світ затамував подих, хвилюючись, знаходиться в очікуванні стягів Укаба, що коливаються по вітру та їх стає усе більше і більше з кожним днем у Сирії …   
 
О, учасники саміту, що зібралися у Мецці! Відмовтеся від приниження та покори своїм господам, зробіть висновки та витягніть уроки, дивлячись на своїх соратників з числа скинутих правителів, до того як вас торкнеться та скине буревій революції.   

Шановні мусульмани!

Прийшов час зректися від жалюгідних правителів, які усім своїм нутром готові прислужуватися перед ворогами Умми заради їх інтересів. Почніть працювати з тими, хто веде діяльність по встановленню праведного Халіфату, про який у пророцькій звістці повідомив  Посланець Аллаха (с.а.в.), після чого ви зможете присягнути Халіфу, який буде богобоязненим відносно ваших прав, захистить вашу честь та здійме стяг Джихаду, устрашивши ваших ворогів.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
 «Аллах владний робити Свої справи, але більшість людей не знає про це». (12:21).

Усман Баххаш,
голова центрального інформаційного офісу ХТ.
Центральний
Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
№ 1433р.х./19
Віторок, 26 Рамадан 1433 р.х.
14/08/2012

 

Головне меню