Самміт у Мецці – прийняття попустительських рішень та гарантій для сіоністів

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Самміт у Мецці – прийняття  попустительських рішень та гарантій для сіоністів, Америки та західного світу.
Усе це не змінить політичного курсу, не приведе до руху армії для визволення земель після революцій, що відбулися

Учасники «змовники» самміту, який відбувся у Мецці 14-15.08.2012 року у своїй заключній заяві підтвердили позицію із урегулювання палестинського питання через рішення ООН, арабської мирної ініціативи та плану дорожньої карти. Вони підкреслили про необхідність докладання зусиль заради «відновлення» Єрусалиму, щоб зберегти його ісламську історичну змістовність…

Ці змовники замість того, щоб запевнити повсталі народи та тих, хто чекає розправи над собою, в результаті їх політики – застосування системи тагуту, ведення політики покірності перед ворогами Умми, такими як Америка, Захід та сіоністське утворення. Замість того, щоб запевнити народи у тому, що вони найближчого часу зміняться, змінять свій політичний курс, що вони скерують свої армії на захист інтересів Умми, тим самим звільнивши Палестину, рятуючи сирійський народ від злочинів Асада, жителів Бірми від злочинних рук буддистів. Замість усього цього, вони запевняють та посилають гарантії ворогам Умми, зокрема євреям, що не буде відбуватися жодних змін у політичному курсі і усі зрадницькі позиції залишаться у силі. Вони і далі збираються дотримуватися несправедливих міжнародних резолюцій, зрадницької арабської ініціативи та принизливого плану дорожньої карти, тобто всього, за допомогою чого була віддана велика територія благословенної Палестини до рук сіоністів. І тепер доводиться вмовляти сіоністське утворення, щоб воно надало палестинцям землі, які буди окуповані у 67 році, тобто мова йде про  територію, меншу за 20% палестинської землі, щоб там утворити «життєздатну» жалюгідну державу.

Що ж стосується Єрусалиму, то вони говорили про його «відновлення», і нічого не казали про його звільнення, тим самим черговий раз підтверджуючи сіоністському утворенню що вони не звернули жодної уваги на сподівання Умми привести у рух армії заради звільнення аль-Акси та інші окуповані території країни.

Ці правителі, після того, як ми сповістили їх, гарні лише в засудженнях та осудах – мова приниженої жалюгідної країни, що ж стосується мови вільної людини з ворогом, то: реальність ви самі навіть не чуєте, а бачите на власні очі, вони відкрито перекручують промови, зводять визначення захисту Єрусалиму до жертвування дирхемами, а не до готовності віддачі душі та життя заради цієї справи. Вони стороняться своїх обов’язків та відповідальності у відношенні цієї проблеми та перекладають її на лідерів невірних колоніалістів у Раді Безпеки, щоб зупинити агресію. І замість того, щоб говорити про збереження Умми та захист цілісності Іслам, вони закликають до недоторканості підтримки міжнародного світу та безпеки. Своєю поведінкою, вони підтверджують, що знаходяться в одному ряду з ворогом, будучи у змові проти Умми та без жодного сорому кажуть про полонених, тоді як самі беруть у полон політиків, які кажуть слово істини. Потім після цього вони ще примудряються роздавати сертифікати гарної поведінки для королів, можливо це стане для них виправданням перед повсталими народами.

Невже не роблять висновків ці горе-правителі, дивлячись на те, що сталося з тиранами Лівії, Тунісу, Єгипту та Ємену і на те, що станеться з підступним злочинцем Башаром? Раз за разом вони доводять свою злодійкувату сутність, які так і не зрозуміють, окрім як на своїй власній шкурі.

Умма знаходиться на прямому шляху до їх усунення, повернення влади до своїх рук та встановлення замість них праведного Халіфа, який буде діяти як вільна людина, його справи будуть випереджати слова, він буде суворим та жорстоким з ворогами та милосердним та милостивим до віруючих.


وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
 «Аллах може вершити Свої справи, але більшість людей не відає про це» (12:21).

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Палестина
№ S/B N – 012/113 124
П’ятниця, 29 Рамадан 1433 р.х.
17/08/2012

Головне меню